Sevgililik flört vb bir durum yok çok yakın arkadaşımin evinde kalmak sorun mu? Bazı insanlar doğru bulmuyor sadece bazı günler eğlenmek amacı ile toplanıyoruz. Yalnız kaldığımız da oluyor. Arkadaşız seks sevişme yok 🙂
O arkadaşının dürtüleri farkli olursa farklı anlayabilir ama kalınabilir ben kız arkadaş normal arkadas olarak gördüğüm kisilerde cok kaldim ama hic bi zaman farkli bakmadim o yüzden sorun olmadı o arkadaşın da böyle isr hic bi sorun olmaz
Sen kendine bu durumu yakıştırıyorsan olur. Ben ne kanka lar arkadaşlar gördüm aynı evin için farklı iki cins kalması uygun değil illaki araya şeytan girer. Bak görürsün yakın zamanda sevişirsiniz
Şöyle ateşle barut görünüyo dışarıdan. Bide makinaya çamaşır atarken senin çamaşırın eline gelmeyeceğinin garantisi var mı. Ozaman bişe hissetmese bile bi aklına bi kurt güzel düşebilir. ;) Kaptın
Benim seviştiğim ve yattığım tüm kızlar arkadaşımdı 😅 biri kahve içmeye gelmişti, biri sana yemek yapayım demişti, biri evin dağınıktır toparlayalım demişti. Kahve soğudu, yemek tencerede kaldı, heryer toplanıp tekrar dağıldı..