Bakireyim ama duygusal boşlukta mıyım? Ne yapmalıyım?

21 yaşım ve bakireyim çevremdeki kız erkek herkes güzel olduğumu söyler oyleyimde bencede 166 65 90 gogus beyaz ten ses tonum da çok beğenilir naif kibarsin her yonunle denilir.. ama ne anne baba abla abi sevgili hiçbir sevgiyi görmedim hiç sevgilim olmadı bu yaşıma kadar ailem baskısından ve utangac olmamdan + ailemin işinden kaynakli bı orada bı burada büyüdüğüm + lisede full kız lisesi okuduğum için kısa özetle şu an durumum su anne babamin umrunda değilim 4 5yıldır birinin sesini bile duymadım görmüyorum da diğerinide aradığımda suratıma kapattı toplantidayim diyip.. ablam desen bencil başka şehirde zaten onu da aynı şekilde görmüyorum.. okuldan da aldılar üniversiteye seneye baslsyacagim 1. siniftan ve şu an ayrı evde kalıp hem çalışıyorum hem yks hazirlanmaya çalışıyorum sorum şu kendimi çok kötü hissediyorum yalnız kimsesiz istenmeyen biri gibi ama hep erkekler çıkıyor karşıma ( çalıştığım yerde erkek yok sosyal medyadan bu erkekler o yüzden de güvenemiyorum) sevgili olmak istiyorlar kabul etmek istiyorum bir yandan bir yandan edemiyorum o da beni kullanıp gidip yarım bırakıp gidecek diye çok korkuyorum ve hiç baslatamiyorum bir ilişki.. ama bir yandan bana bir erkeğin sevgisinin iyi geleceğini düşünüyorum çünkü baba eksikliği de anne eksikliği çok gördüm aile nedir bilmiyorum 😔şans veriyom mı birine sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bakireyim ama duygusal boşlukta mıyım? Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Özelden yaz yazmayın boşa abaza istemiyorum 😂
Bakireyim ama duygusal boşlukta mıyım? Ne yapmalıyım?