Mantığını sorgulamaya başladım kendim de küçük gibiyim fakat rahatsız ediyor bu durum mümkün mü böyle ilişkiler sizce mantıklı mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden saçma olsun ki? Yaş farkı çok az konu o değil Duygular yoksa sekse karşıyım aslında çünkü kadınlar sonrasında köyü hissediyor erkekler gibi yalnızca ihtiyaç için seks yapamıyoruz biz
63 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum aşırı zor bir durum ileride üzülür müyüm düşünüyorum da üzülürüm yine de
Cevap sahibi+1 yılNeden üzüleceksin
Soran+1 yılBilmiyorum aşırı masum çocuk
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı konusunda kesin bir kural olmamakla birlikte, genellikle bir ilişkide yaş farkı ne kadar büyükse, o kadar sorunlu olabilir. İlişkideki yaş farkı, her iki kişinin olgunluğuna, hayat deneyimine ve beklentilerine bağlı olarak farklılık gösterebilir.
4 yaşlık bir yaş farkı, bazı kişiler için önemsiz olabilirken, diğerleri için rahatsızlık yaratabilir. Ancak, eğer bu ilişki yasal ve rıza temelli bir ilişki ise, her iki taraf da ilişkiye devam etmek istiyorsa, o zaman bu karar her ikisi tarafından da verilmelidir.
Ancak, ilişkinin sağlıklı olması için, her iki kişinin de birbirlerine saygı duyması, dürüst olması, birbirlerinin sınırlarına saygı göstermesi ve iletişim kurabilmesi gerekiyor. Ayrıca, eğer bir taraf diğer tarafı manipüle ediyorsa veya biri diğerine baskı yapıyorsa, bu sağlıklı bir ilişki değildir.
Sonuç olarak, yaş farkının ne olduğu önemli değil, ilişkinin sağlıklı olması ve her iki tarafın da birbirlerine saygı göstermesi gerekiyor. Eğer kendinizi rahatsız hissediyorsanız veya ilişki sizin için sağlıklı değilse, bu konuda kendinize dürüst olun ve ilişkiyi sonlandırma kararı alabilirsiniz...
11 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim
Yaşa takılmak olmaz. Hele ki gönül işlerinde,4 yaş zaten büyütülecek kadar, yaş farkı var denilecek kadar fazla değil. Aynı jenerasyonsunuz, çocuk gibi davranıyorsa durum farklı tabii, canını sıkabilir bu durumlar. Ama dediğim gibi bence 10 yaş bile olsa sorun yok. İki insan birbirini sevdikten sonra, yaş falan hikaye kalır.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Yani benim çok oldu öyle benden büyük kadınlarla birlikteliğim. Benden 15 yaş büyük kadınla bile birlikte olmuşluğum var. 4 yaş çok az bi fark gibi geliyor bana 😄
15 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kendisi normal birliktelik değil
Soran+1 yılUzun süredir birlikteyiz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
123Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte benden 4-5 yaş büyük kadınlarla da ilişki yaşadım. Birinde ben 32 o 37 yaşındaydı mesela. Bir anormallik yok bunda.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu küçük. Dış görünüşü falan da.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşısındakini yaşna göre mi sınıflandırıyorsun ki! Karşındaki insanı, dünyaya geldikten sonra Ona bizim yaftaladıgımız sorumluluk ilkelerinden bagımsız degerlendirmeliyiz! Evli o olmaz! Ama yaşı bilmem kaç olmaz! O devlet memuru aman aman! Duldan hayır gelmez falan gibi yaftaları değil, Karşındaki insanın ruhuna-karakterine göre değerlendirme yapmak en dogrusu bence...
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yo saçma değil. 18 yaş üzeri olduğu sürece. Seni rahatsız etmesi genelde kadının küçük olmasindan dolayı. Biraz toplumun bu durumu yadırgaması. Her iki tarafın isteği varsa yaş önemsiz
10 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkide yaş kriteri aramak çok saçma, evlenecegin adamda ararsin anlarim
61 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim
Bu her bireyin kişisel bir tercihi ve kararıdır. Her insanın farklı durumları olabilir ve farklı nedenlerden dolayı bu şekilde bir ilişkiye girmek isteyebilecekler. Eğer her iki tarafın da tam olarak ne istediğini anlamaları ve her iki tarafın da bu ilişkinin karşılıklı olarak sağlıklı olmasının sağlanması için gerekli adımları atmaları durumunda bu ilişki saçma olmaktan çıkabilir.
21 YorumlaSeni rahatsız eden her şeyden uzak durman en iyisi. mesele pek yaş değil davranış görünüş tecrübe.
12 Yorumla
Soran+1 yılGörünüş olarak çokta küçük değil
Bu soruyu soran hep aynı kişimi acava yoksa çoğu kadın taze beden mi istiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şeyler isteyen çok burada
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yani bir defalık ise mümkün ama uzatıp sevgililik veya flört gibi zamana yayılacak bir şeyae saçma olur... çünkü sizi görenler yadırgayacak ve sizinde moraliniz bozulacaktır..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de dedim 4 yaş büyük kadına konu oraya yakındı istersen ye beni yapalım bir şeyler filan beni beğense de yok dedi libidosu sorunlu galiba yaşıda 27 kuruyup gider
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİkimizin de ilki olacaktı yani
Soran+1 yılShshhddj haha kuruyup neden gitsin başkasıyla oluyordur belki
Cevap sahibi+1 yılYapmıyor
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılNiyesi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki mümkün eski erkek arkadaşım 3 yaş küçüktü benden
76 Yorumla- +1 yıl
@James116 yapmadık knk
Cevap sahibi+1 yıl@MertAltunkynk sen kimsin be
- +1 yıl
Tanimadi mi
Cevap sahibi+1 yıl@MertAltunkynk mal mal konuşma
- +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında saçma değil ama insanlar ne der düşüncesi rahatsız ediyor. 👍
Eğer siz bu konuda sorun değil diyorsanız diğerlerini hiç takma 😎
10 Yorumla
+1 yılOlur tatlım karsilikli istek begeni varsa tadını çıkar... ben üniversite öğrencisi bi kizla 3 yıl düzenli görüştüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılher şey mümkün.. önemli olan mutlu olmaktır.. ancak rahat olamadığın bir ilişkide keyif vermez sanırım..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Diğer kriterlerde sorun yoksa, sadece yaşa takılmak saçma olur. İlişkide yaş farkının hiç bir anlamı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece cinsel ilişki mi yoksa duygusal bağlılık var mı
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyiz duygusal bağlılık var
Cevap sahibi+1 yılDuyguyu boş ver o biter bir gün çok hayal kurma ama sevişmek için engel yok
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılasla asla asla, önemli olan aldığınız hazdır ve elbette verdiğiniz de
10 Yorumla Bu yani arada çok büyük bir yaş farkı olmadığı için sorun olmaz
10 Yorumlaİş yaşta değil baştadır. Bazı takıntıları bırakın artık ya...
10 Yorumla
+1 yıl18 yaş küçüğü ile girdim 🤣🤣🤣 Zaten eşimde benden 16 yaş küçük
10 YorumlaYaşın ne önemi var, kafa uyumu ten uyumu ve karşılıklı istek varsa ver yansın
10 YorumlaYok gayet normal
Sanki 20 yaş farkı var
Hiç kafaya takma10 YorumlaVaaz vermek tarzım değil ama 1 kişi olsun ömür boyu olsun daha iyi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 4 yaş fazla değil alan razı veren razı ise iyi olur
10 Yorumla
+1 yılGel bak ben senin yaşıtanım öyle şeylere girme ben buradayım taş gibiyim😪🤣
10 Yorumla
+1 yılUyum olduktan sonra 4 yaş hiç bir şey bence.
10 Yorumla
+1 yılDeğil 20 yaş büyük biriyle çok güzel ilişkim oldu
10 YorumlaDört yaş bunu sorun etmek için çok da önemli bir sayı değil
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBence eksi beş veya artı beşin lafı bile olmaz. Aura ve kafa uyumu varsa gerisi gerçekten boş ve ötesi.
10 Yorumla
+1 yılSenin kararın 🤷🏻♀️ ama ben olsam büyük birini isterdim
20 YorumlaZinaya bulaşmayın. Ahiretinizi yakmayın. Bu dünyada ebedi kalıcı değiliz.
20 Yorumla
+1 yılYoo çıtır erkek bulmuşsun takıl işte gençken olgun olgunlaşınca çıtır harikadır😋
74 Yorumla
Soran+1 yılDjdjjd ben de küçük gösteriyorum çıtır gibi gelmiyor 6 yaş küçük sevgilim de vardı kdkdkdk
- +1 yıl
Çıtır derken yani senden küçük anlamında valla yaşa takılmak çok saçma arzu önemli olan
- +1 yıl
Soran, knk valla sen şüphede kalmışsın ama emin ol çocuk sevinir %100
- +1 yıl
sende fenasın cıtırcı
+1 yılSacma olan birsey yok kendimden 10 yas buyuk biriylede iliskiye girdim kendimden 5 6 yas kucuguylede bunda ne gibi sacma durum var
00 YorumlaSaçma tabiki ama sen bilirsin yani illa giricem diyosan git gir :D Arada degişiklik yapmak istersen bende burdayım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur tabi neden olmasın ki ilk eşim yabancıydı 12 yaş büyüktü benden cinsel hayatımız çok güzeldi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantıklı bana göre kendimden yaşça büyük kadınlarla birlikte olmayı seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün tabi. Saçma değil. Bende girdim benden büyük birisi ile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkarşılıklı beğeni varsa neden olmasın ki ağzı sıkı olsun yeter
11 Yorumla- +1 yıl
hangi ortamdan tanıyorsun? iş okul mahalle vs
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlık okey ama duygusallık varsa ben 2 yaş küçüğü bırak yaşıtıma bile tahammül edemiyorum.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır cinsellik bir ihtiyaç ikiniz 18 yaş üstüyseniz tamam
51 Yorumla- +1 yıl
senın oldu mu hıc senden kucuk
- Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılNe olucak önemli olan alet işini görmüş mü , gerisi fasa fiso
01 Yorumla- +1 yıl
Bazen erkek *ker bazen kadın , bu iş böyledir , becer onu.
Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. belli bir yaştan sonra fark etmiyor pek ama 20 altı iseniz sorun tabii.
00 Yorumla
+1 yılNeden mantıksız olsunki, abartilacak bir fark değil 4 yas
00 Yorumla
+1 yılMantıklı olmayabilir ama denemekten zarar gelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılNiye saçma olsun ki neresi saçma reşit olduktan sonra
00 Yorumla
+1 yılRahat ol benim eski sevgilim benden 23 yaş büyüktü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kompleks yapıyorsun sadece ve bu bence aptallıktan başka bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekten büyük kadınla ilişki her zaman daha iyidir olgun kadın candır ya hiç saçma flan değil normal birde 4 yaş bişy olmaz ben 16 yaş büyük biriyle yaptım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. neden sorun olsun ki amaç seks ve zevkler sonuçta
10 YorumlaNeden saçma olsun
Erkekler yapınca muhteşem ama kadınlar yapınca mı saçma
Tadını çıkar
10 YorumlaYani tek gecelik ilişki ise takılma
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim
+1 yılTakıl kafana göre ya sonrasını düşünürsen mutlu olamazsın..
51 Yorumla- +1 yıl
:) anı yasamak lazım yanı
+1 yılBak keyfine çocuk içinde gayet iyi moral motivasyon olur genç yaşta
00 Yorumla
+1 yılYani tecrübe daha önemli oda onda pek olmaz hevesini almış olursun
10 Yorumla
+1 yılYani sevgili olmak dogruda cinsel ilişkiye girmekmi yanlış?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye evlenmeden girmek mantıklı değil ki zaten günah üstelik
10 Yorumla
+1 yılReşitse problem yok
429 Yorumla- +1 yıl
Reşitse 😂
- +1 yıl
@Anlarım3005?
- +1 yıl
Sen reşit misin?
- +1 yıl
@Anlarım3005 olmasam burada ne işim var?
- +1 yıl
Hayır reşitse götürmek serbest ya , bende seni sordum işte 😂
- +1 yıl
@Anlarım3005 erkek 4 yaş büyük olunca sorun olmuyor ama kadın büyük olunca neden sorun anlam veremiyorum.
- +1 yıl
Benim +5 -15 limitim var
- +1 yıl
@Anlarım3005 - 15 çok
- +1 yıl
Sorun değil bence
- +1 yıl
@Anlarım3005 nesil farkı var. +5 - 5 ideal
- +1 yıl
@Anlarım3005 fazlası zarar
- +1 yıl
Amann ne yapayım 37-15
22 olsun çıtır olsun - +1 yıl
Bazıları bu kritere uygun olur zaten , bir çoğu 22 ama hala çocuk gibi oluyor
- +1 yıl
@Anlarım3005 15 yaşında evlensen o yaşta çocuğun olurdu. :)))
- +1 yıl
Sen evlilik için konuştun ben flört ve seks için , farklı noktalar , evlilik için kadın +10 -3
Erkek +10 -10 - +1 yıl
Bumudur , yıl 2023 hala 15 de evlensen
- +1 yıl
Millet 60 da 20 yaşında kızı götürüyor , bizde paramız yok diye çıtır hatuna bakamayız öylemi
- +1 yıl
@Anlarım3005 yaş farkı tartışılır ama 10 yaş fazla geliyor. Kuzenim 24 yaşında kocası 40 yaşında. Moruklamış oluyor ona göre
- +1 yıl
Sen onun görüntüsüne bakarak konuşuyorsun , kuzeninin keyfi nasıl ona sor bence
- +1 yıl
@Anlarım3005 kızlar erkeğe değil paraya baktığı için götürüyor. Paraya bakmayacak düzgün insanı istese de götüremez
- +1 yıl
Hem sen sanki 15-20 yıl sonra aynı yaşta olmayacaksın , görürüm moruk dediklerinde
- +1 yıl
@Anlarım3005 boşanmak üzereler : D
- +1 yıl
İyi iyi , sen kendinden küçük bul aman , senin yaş 22 de değil ne bu kader uzattın ki 😂
- +1 yıl
@Anlarım3005 öyle olduğumda çocuğum, kardeşim yaşındaki insanla değil yaşıtlarımla takılırım. Şu an olduğu gibi
- +1 yıl
Devam devam , çocuğun yaşında demeye devam , dünyada neler oluyor. Normalleştirmiyorum isteyen istediğine takılır , kadın olgunsa ben 20 yaşındakiylede takılırım yeterki aklı ruhu ve fiziği uygun olsun
- +1 yıl
@Anlarım3005 annem yaşı büyül erkeklerden uzak dur derken haklıymış :)) daha çok a*ıyorsunuz
- +1 yıl
Neden haklıymış neden
- +1 yıl
Daha çok azıyoruz
- +1 yıl
Azıyoruz , şimdi anladım
+1 yıl18 üzerinde ise yaşın bir önemi olmamalı.
00 YorumlaOlabilir tatlım no problem
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnda etkilendiğin şey masum oluşu muydu?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGerçekten de her insan farklı bakıyor. Kimisi bunu eksiklik olarak görürdü. Şanslıymış
- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler