Kocam eli kesildi ben yıkar çorabına kadar giydirim değer veririm sürekli canım gibi askom aşkım derim onsuz bi iş yapamam ama o eski sevgililerine kadınlar gününde çiçekler yollamış bana bıraktım çiçeği kadınlar günü mü bile kutlamadı, unutmuş güya neyse , tek sorun bı değil tabiki , canımdan bezdirdi 2 senelik evliyim daha , ben 91 o 80 doğumlu genc kadınım ama kıymet bilmiyor cinsellik zaten yok kendi sevk alıp gidiyor hakaret küfür kıyaslama baskan kadınlarla , başka kadına bakmalar bi Siri kötü şey yani , özğr diler yine yapar değişmez anladım bunu onu aldatmak istiyorum artık bunu da kendime yakıştırmıyorum ailem bırak onu evine dön diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu anlattıkların ile evliliğinin yürümeyeceği çok net bir şekilde açık. Bu saatten sonra kendine saygı göster ve aldatmadan ayrıl. Bunu da sadece kendine saygın olduğu için yap.
Hepimiz insanız ve dünyaya bir defa geliyoruz. Erkek kadın fark etmeden kimseye köle olmaya gelmiyoruz. He ki küfür şiddet böyle saçma şeyler var ise 1 saniye bile düşünme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYahu hep bu sorunlardan şikayetçisin her gün görüyorum senin sorularını kendini deli gibi yapmışssın, Kesinlikle aldatma sadece boşan ne yapıyorsan yap.
02 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak benim için hasarsızlık be ailem üzülecek dedikodu olacak kızı boşandı diye ondan istemiyorum:(
- +1 yıl
Millete göre yaşarsan bu hayatı yandın, Merak etme baban evden kovacak değil nasıl evlendiğin yaşına baktıysa 1 tabak daha koyar yine bakar sana eğer tek başına dik durmak istemiyorsan böyle hayat mı çekilir ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılVay MK bizde 40 takla atıyoruz bir dediğini iki yapmıyoruz da yinede yaranamıyoruz. Adaletini zikeyim dünya
16 Yorumla- +1 yıl
Hayat işte , sizin gibi ilgili adam da beni bulmadı hanzonun teki beni buldu , daha demin ona yemek yedirirken tabağı elimden çekip aldı
- +1 yıl
Öküz o öküz banada senin gibi kadın denk gelmedi adaletini s... yım. evin tüm işini yaparım yemek temizlik bulaşık çamaşır ütü Çarşı pazar market aman hanımefendi yorulmasın. Sonuç odun hala odun
- +1 yıl
Yanlış kişileri seçtik maalesef , o neden hiç sorumluluk almıyor ki
- +1 yıl
Yorulamazmış. E tabi önünde dolaşan e ş şek var. maalesef yanlış kişileri seçtik. Senin gibi biri olsun hayatımda hiç acımam yol verecem defosun gitsin
- +1 yıl
Benimki se hep bağırır evde sabah üstünü örterim hayvan gibi me var diye bağırır gecenin bi vakti bağırır artık soğudum 2 Gündür yemek yemedim üzüntüden
- +1 yıl
Okadar iyi anlıyorum ki seni bende 4 gündür eve gitmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani boşanmak en doğrusu.. diğer türlü istedikten sonra erkek mi yok istediğin gibi yaparsın haberi dahi olmaz
00 Yorumla Yani kendi durumuna bakmadan sana sahip çıkmaması gözünün dışarda olması da çök ilginç , üstelik sen ilgi gösteriyorken.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılen iyisini diyor ailen aldatmak yerine ayrıl boşan tek başına özgür kadın ol sonra seni mutlu edecek kişiyle devam et
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi ilgili bir kadin neden bizim karsimiza vikmaz ben kiymet bilirim ama herkes ben degil iste keske o sen olsan
11 Yorumla- +1 yıl
E kl erm s in
+1 yılBu durumda inan düşünecek bir şey yok, bir an önce doğru kararı vermen gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmak seni zavallı ve aciz yapar başka birsey yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım aldatma sakin bosan bence sen gençsin zaten bulursun birini bu sefer düzgün seç bulacağın kişiyi bunla nasıl tanismistiniz
00 Yorumla
+1 yılGEÇ BİLE KALMIŞSIN BOŞAN TABİKİ SEN DEĞERLİSİN BU NE ADAM RESMEN İNEĞİ GİBİ DAĞRANIYOR SANA TÖVBE TÖVBEE
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değişmiyorsa ayrıl. Niye çekiyorsun böyle birini
03 Yorumla- +1 yıl
Baba evim daha kötü ordan kaçtım zaten
- +1 yıl
Tek başına gücüm yok manevi olarak tek kalmaya
Degerini bilenle takil sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ailen arkanda ise neyi bekliyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılZor tabii. Anlayış lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBırak onu evine dön o zaman sende
00 Yorumla
+1 yılPeki boşanır iken paran var mı boşanmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu yaşıyoruz konuşmak ister misin
00 YorumlaBoşan o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek mi bu yaşadıkların
00 Yorumlakaç yıllık evlisin
05 Yorumla- +1 yıl
2
- +1 yıl