Sevgilimle konuşuyoruz ayaklarının fotosunu atarmısın diyor. Nude diyorum olmaz ayaklarını görmek istiyorum diyor. 1 yıldır sevgiliyiz ayak ta ayak, ayak ta ayak. Yok masaj yapayım yok öpeyim, yalayayım. Her şeyim ortadayken ayak ne alaka? Psikopatmısınız nesiniz anlamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birincisi bundan cinsel haz duzeyinde bir haz almalari yani fetişizm. İkincisi p*rno bunu yaygınlastirmasi baskilamasi. Üçüncüsü erkeklerde şöyle bir algi var ayaklari güzel bakımlı ojeli olan kadının eş değer oranda güzel olduğuna dair inanışın yaygın olması.
Bana kalırsa şahsi fikrim bir erkeğin tepeden tirnağa her şeyle ilgilenmesj güzeldir bir yerle daha fazla da ilgilenebilir fetiş olsa bile. Bu genel cinsellige olumsuz bir etkisi yoksa bu fetişi kadınlar lehine çevirip kullanabilir. Aslinda büyük ve önemli bir güç. Öte yandan abartilmadigi surece keyiflidir. Uzak ve önyargılı bakmayin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seviyorlar özellikle külotlu çorap hayranları var
41 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle benimde sevgilim öyle. File çoraba da dayanamıyor. Bunlar kafayı yemiş
+1 yılYa böyle beyaz ve ojeli oluyor ya ilişki esnasında emip ya da ne bileyim onların son bulmak çok kışkırtıcı oluyor ya da boş kalma esnasında mesela ayak üzerine boşalmak Hani a********* isteği tuhaf bir şey yani Özellikle böyle beyaz ve kırmızı ojeler olup 36 Küçük Ayak olursa Çok sempatik çok kışkırtıcı oluyor
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılLeonardo da vinci bile demiş ki "tanrının yarattığı en güzel şey Ayaktır demiş" aşırı estetik geliyor aieğer ayak bilegi çevre çapı 21 cm altındaysa
21 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler aşko 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevgiline de bunu söyledin mi. O kadar süre her şey ortada iken ayaklarını yalamadı mı hi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılAyak fetiş yaygın bir şey yapacağın arkana yaşlanmak yıka len demek, yikasin kurualsin öpsün sonrada seni sevsin daha ne istiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok garip geliyor sadece. Onun dışında mutluyum 😂
- +1 yıl
Nesi garip adam ayaklarına bile aşık, ve ayrica çok da tatlı duruyorlar, bende severim mesela quientin tarantino da bir ayak fetiş di, imza verdiği sırada kızın biri ayağını imzalamıştı, oda imzalamış ve öpmüştü. serbest ol rahat ol biraz.
+1 yılBende anlamıyorum fiziğin mi kötü ayağın mı fazla iyi acaba 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim gayet güzel. Ayaklarda ne bulduklarını anlasam güzel mi değil mi anlayacam ama 😂
- +1 yıl
Öyle düşünüyo insan yani ne bileyim fantezi de olabilir karşında köle sahibe seven birisi de olabilir belli olmaz dikkat et 😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel ayaklar benim de ilgimi çekiyor ve insan sevdiğinin her yerini görmek ister ayrıca şahsen ben sevdiğim kadının her parçasına fetiş duyarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı sıgırlar ayak seviyor işte. Cinsellik bunun neresinde hiç bilemedim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnlar için ayak büllükten önemli. Ayağına iyi bak gerisi önemli değil.
Soran+1 yılSevgili olduğumdan beri zorla ayak bakımı yaptırıyor zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılAyağına iyi bak kardeş. en ufak deformasyon'da terk edilebilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi yalan. 5 yıl sonra hiçbiri ortada kalmayacak. Bir anda popüler oldu patladı falan ama fetişist falan değiller. Kendileri de ne olduklarını bilmiyorlar ki
10 YorumlaYanlış yere bakıyor aptal ayak fetişi bunlar bıraksan oraya boslr
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç başka yerlerden sıkıldılar demekki yeni heycanlar yeni yerler keşfediyorlar 😂
20 YorumlaEvet aynen ben de aynı karardayim hersey orta da ille de ayak diyor ama yine ayaksız olmuyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevgilin psikopat erkeklerin hepsi değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevmem.. memeciyim ben
14 Yorumla
Soran+1 yılMemecilik varken ayakçılık neden var işte anlamıyorum
- +1 yıl
Ayak takımı diye soğuk espri yapcam gerek yok🤣🤣🤣 meme adamdır. MMMEEEEMMMEEEEEEE🤣
Soran+1 yıl🤢🤮
- +1 yıl
Tamam ya 😄 ayak yalamaktan iyidir bu espri 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılI. grencler umarim karsima cikmaz oyle biri
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar aciz ya nude varken ayağı kim takar ya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Nudeyi tercih ederim ayak nedir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Şaşırtıcı bende anlam vermeiyorum
10 Yorumla
+1 yılNe var ki yani bunda
17 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir kız karşında çırılçıplak dursa ayaklarına mı bakarsın?
- +1 yıl
Yüzü güzel olan birinin ayaklarıda güzel olmak zorunda. Yüzü istediği kadar güzel olsun ayakları çirkinse ben soğuyorum
Soran+1 yılGarip işte 😕
- +1 yıl
Garip değil bu bir fetiş
- +1 yıl
Sen sanırım ayaklarına güvenmiyorsun
Soran+1 yılGarip bir fetiş
- +1 yıl
Ayaklarına güveniyormusun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılFetiş
20 Yorumla
+1 yılAyak sevmem
10 YorumlaManyaklik.🤣
10 Yorumla
+1 yılNe alaka çok saçma tabikide nude
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılIğrenç 😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sapik o sapik
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarışma adamın zevkine
00 YorumlaAyak güzeldir güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama?
Bide desenli kilotlu çorap varsan
01 Yorumla- +1 yıl
Uuuu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz