Normalde güzel bir cinsel hayatımız var ilk ay da 1-2 defa bu problemi yaşamıştık daha sonra hiç yaşamadım 3 ay sonra tekrar oldu moreli bozuldu kendi köşesine çekildi ne yapmalıyım güzelce süslenip onun yanına tekrar yaklaşmalı miyim yoksa biraz zamana bırakıp onunla normal zamanlardaki gibi vakit mi geçirelim (oyun oynamak film seyretmek vb)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba
Aynı sıkıntı bende söz konu yaklaşık olarak 11 senedir evliyim. Fakat hiç bir zaman cinsel ilişkide orgazma olamadım. Beni mutlu eden yani sertleşme veya cinsel isteksizlik söz konusu olmaması. Her seferin de el ile kendimi sıkarak bitirmek zorunda kalıyorum. Eşim benden önce orgazma oluyor. Bundan dolayı benim devam etmem de ona sıkıntı oluyor. Biz de denge de tutuyoruz. Ben bununla ilgili olarak 3 defa doktor desteği aldım fakat işe yaramadı. Fakat hepsinin dediği ya da ortak noktası iş hayatında veya ailende sıkıntı var mı? Bu da yok.
Düzenli ilişki ile de düzelmiyor.
011 Yorumla
Soran+1 yılBunun sebebi neden kaynaklanıyor sence
Soran+1 yılPsikolojik mi dediler bir çözümü illa vardır
Cevap sahibi+1 yılİlk başta Psikolojik dediler. Çok fazla film izlemeden ve mastürbasyondan kaynaklı olabilir dediler. Düzenli ilişki ile düzelir dediler. İşlerin mi yoğun odaklanamıyor musun dediler. Eşini beğenmiyor olabilirsin dediler. Farklı bir cinsellik deneyim tavsiye ettiler. Fantezi kurmamı tavsiye ettiler. Daha bir çok şey ama bende sonuç vermedi. Alıştık artık Eşim için aslında problem yok bir noktadan sonra ben zevk almıyorum.
Soran+1 yılHimm sürekli mi böyle bir durum yasadiniz yoksa ara da bir mi ilişkinin başından beri mi aynı sorun vardı bilmiyorum bizde neden kaynaklı oldu
Cevap sahibi+1 yılBak sertleşme problemi yaşıyor ise kesinlikle doktora gitsin çözüm var. İlk başlarda olan ise eşinin büyük ihtimal tecrübesi yok idi. İlk olmanın heyecanı bir de erkek olarak kendini kanıtlama hissi olumsuz tepki verir. Sonrasında sertleşme problem ise kesinlikle doktor tavsiyesi. Sertleşme var orgazma olamıyor ise; Siz de bir kaç fantezi deneyin. Yine olmuyor ise yapacak. Kendinizi buna alıştırıp ilişkinizi buna göre ayarlayın. İlişki esnasından küçük dokunmalar yapın. El ile orgazma olacaktır.
Soran+1 yılİlk ben olduğumu söyledi bende biliyorum eşi begenmene ihtimalli ile ilgisi var mı bunun öyle düşünüp kendimi kötü hissettim seni beğenmeden neden seninle evleneyim ki dedi
Cevap sahibi+1 yılBak seni beğenmeme konusu öyle değil. Daha öncesinde film vb izliyor ise kendi içinde cinsellik ile ilgili olarak bir beklentiye girdi ise. performans olarak seni beğenmeme veya hayal ettiğini yaşayamamasından kaynaklı olabilir. İnsan olarak eş olarak senin beğenmemekten bahsetmiyor burada veya güzellik çirkinlikte değil.
Soran+1 yılEvet büyük bir beklentisi vardı onu biliyorum ondan kaynaklanmış olabilir ama mesela bir öncekinde baya iyiydi dedi baya memnundu ama bu sefer yine böyle oldu 3 aydan sonra anlamadık
Cevap sahibi+1 yılYa bak bizlerin en büyük problemleri eşlerimize beklentilerimizi ve isteklerimizi söyleyemiyurz.
Kimi isteğimiz sapıkça kimini ise yakıştıramıyoruz. Bu tip beklentileri var ise konuşarak çözmeyi bir deneyin aranızda.
Bir de sen ona git. Cinsellikte birlikte yeni bir şey demek istesen ne olur diye sor. Senin var ise önce sen anlat.
Soran+1 yılOnları sorduk aslında dedim bende ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl desem uygulama denediniz mi? Bir de nasıl desem farklı bir yönelme his ettin mi?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl3 seçenek var. Ya zevk noktalarına dokunamıyor (Kadınlardaki klitoris gibi), ya fiziksel bir sıkıntı var (ilaç kullanıyorsa oda buna dahil) ya da zihinsel olarak odaklanamıyor.
Senin yapabileceğin şeyler onunla farklı şeyler denemek. Mesela oral yapmıyorsan yapabilirsin, anal deneyebilirsiniz belki (doğru yaparsanız işe yarar ancak). Seksten önce masaj yapabilirsin rahatlaması için vs..
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde 3 aydır sıkıntı yoktu dün oldu bir de ilk ilişki zamanlarında
- +1 yıl
Arada olabilir dikkati dağıldı için vs.. Sürekli oluyorsa sıkıntı. Erkeklerin seksteki psikolojisi de önemli. Belki fantezileri vardır onları da sor renk katmaya bak sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılSen ondan önce orgazm oluyorsundur..
Peki ereksiyonu mu bitiyor yoksa kalkık olduğu halde boşalamayıp bırakıyor mu010 Yorumla
Soran+1 yıl2. Dediğin
- +1 yıl
E niye bırakıyor ki, bam bam devam etsin. Yoruluyor mu?
Soran+1 yılGelmiyor dedi bıraktı baya denedi bosalamadi
- +1 yıl
Fiziksel olarak sen acı duyuyor musun, ne kadar devam o kadar keyifli mi senin için?
Bunları neden sorduğumu söyleyeceğim
Soran+1 yılÇok acı duymuyorum benim icin sorun değil devam etmesi
- +1 yıl
Bazı erkeklerde geç boşalma sorunu oluyor
Soran+1 yılAma kendi olmayacak diye birakti bunun çözümü var mı
- +1 yıl
Bunu bazen ben de yaşıyorum. Kafaya takmamak lazım. Kendim çözüm olarak farklı bir yol tutuyorum. Mesela aldığım keyf ve zevke odaklanıyorum boşalmasam bile
Soran+1 yılBoşalmasan bile keyf alıyor musun
- +1 yıl
İlişki zaten güzel bir şey, o temas o zevk tabiki harika. He devamı başka da neyse 😄
Kalıplara pek uymuyorum
Arada olabiliyor stres sıkıntı veya psikolojik bu durumu ona sor oyuna devam et o isterse gelsin sana bi daha o sksn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sertlesmedimi yoksa bosalamadımı öyle dik mi kaldı
02 Yorumla
Soran+1 yılAz sertleşti
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıliliskilerde zaten arkadaş gibi olun herşeyi konuşun diğer türlü yanlizlasmayin konuştukça sorunlar düzelir
00 Yorumla
+1 yılkonuyu anlamak zor. sertleşme problemimi, seni boşaltıp boşaltıp boşalmama problemi mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılBaşta zor sertleşti ama bosalamadi
- +1 yıl
sen boşaldın mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kaç kez.
Soran+1 yılBunun ne önemli var ki konuyla
- +1 yıl
soru soruyorsun cevabı bilmiyorsun.
Soran+1 yılCevabını bilmediğim için soruyorum zaten
- +1 yıl
kaç kez boşalıyorsun ve ne kadar sürede.
Adami strese sokma , lafını bile etme, mimik te yapma. Oluruna bırak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Antidepresan kullanıyor sanırım birkinca duzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Bence süslen yanına yaklaş. derdine ortak ols
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılo sana azıp becermesi gerekli ah ben olcaktım kac kere boslaırdık
00 Yorumla
+1 yılYeterince sertlesmemistir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm nedir
- +1 yıl
Modlar şikayet ediyor açık konuşunca görüşten
+1 yılSeks esnasında indi mi yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişeylerde eksiklik var heyecan katmalısın robot olma
00 Yorumla
+1 yılBen de evliyim. dm dek konusalum
00 Yorumla
+1 yılBelki kafasına taktığı bir şey vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman geçir sonra tekrar dene
02 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç gün sonra gibi mi
- +1 yıl
Evet
+1 yılStres yorgunluk vb.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben ne yapabilirim bu evliliklerde sık sık olur mu normal mi arada olması
- +1 yıl
Sen bir şey yapma onun yanında olduğunu belirt
Ve çok da önemli olmadığını belirt
Rahatlar teselli ver
Ara da sırada olur de
Bu senin iyi binici olmanda filan diyerek öv şakayla karişik
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılSertlik sorunj mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal davran bence o sana yaklaşsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında