Bipolar hastalarının normal kişilere göre cinsel hayatı dahami farklı ne gibi farklar var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Bipolar konusunda uzman Bi'Bilen var sitede ona yaz en doğru bilgiyi verir kardes
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim link ya da isim verebilirmisiniz rica etsem 🙂
Soran+1 yılYardımcı olduğunuz çok teşekkür ederim 🙂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir arkadaşım da o problem vardı. Bazen isteksizlik, bazense en uç fantezileri arzuluyordu.
119 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu sadece bipolar hastalarına özel bir durummu normal kişilerde bu sorunu yaşıyormu merak ettiğim bu aslında
Cevap sahibi+1 yılSes kaydı bıraksam dinler misin anlatmaya çalışayım
Soran+1 yılYani yorum olarakmi ses kaydı
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet eğer sizin için sorun olmazsa uyarı filan almayacaginiz ses kaydiysa dinlemek isterim 🙂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSanırım kimse kızmaz buna🙄
Soran+1 yılTeşekkür ederim benim tanı konuldu senelerdir tedavi görüyorum stabil durumdayım hernekadar düşünceler gelsede hiç hata yapmadım tedavi sayesinde olduğunu düşünüyorum manik depresif durumdayim sürekli ama ataklarim çoğunluğu bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde dediğin aklına gelmemesi mi? Çok aklına gelmesi mi
Soran+1 yılBeni çok rahatsız etmiycek boyutta aklıma gelmesi diyeyim
Cevap sahibi+1 yılBu normal yani benim dediğim fazla alakadar veya hiç alakasız olabiliyordu. Sende olan zaten her insanda olan gibi bir durum sanırım
Soran+1 yılİnşallah dediğiniz gibi bir durumdur ilaçlar etkili oluyor ozaman bana uçlarda bir durum yaşamadım
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılHiç cinsel birliktelik yaşamadım evlilik düşünüyorum ve ilk cinsel birliktelikten sonra ilerleyen dönemlerde eşime karşı bir hatam olmasından korkuyorum açıkcası doktorumla konuştum düzenli şekilde tedavine devam edersem sorun yasamiyacagimi söyledi ama bazı duyduğum aldatma olayları vs dolayı o hastalığa sahip kişilerin cevaplarını merak ettim
Cevap sahibi+1 yılAslında her hastalık her kişilikte farklılık gösterir. Grip bile her insanda aynı değil diye örnek verebilirim. Eşin seni seviyorsa seni anlayamaya çalışacaktır. Cinsellik çok şey demektir ama asla her şey değildir.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi geceler dilerim 🙂
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olacağım konu olursa seve seve dinlerim.
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler😊
Cevap sahibi+1 yılEn iyi görüş için teşekürler ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bipolar bir kız arkadaşım vardı açık söylemeliyim doymuyordu, 2 haftanın ardından buluştuk ve 24 saat içinde beni 12 kez boşalttı kendisi 40'tan fazla geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet duydum öyleymiş ben hiç ilişki yaşamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılMani dönemi yess
16 Yorumla
Soran+1 yılMani döneminde yaşadıklarını normal sağlıklı bir insanda yaşıyormu ocaba bipolara özgü bir durummu
Cevap sahibi+1 yılBipolar lar seks bağımlılığı yaşayabiliyor.
Soran+1 yılNette tm bi cevap bulamadım kimi makale normal insanlarda yaşıyor bu durumu kimi makale bipolara özgü durum diyor
Cevap sahibi+1 yılBipolarda tutarsızlık çok olur. dengesizlik olur. vericek insan koşturursun. ardından niye verdim. niye böyleyim diye ağlarsın
Soran+1 yılYok hatam olmadı tedavi sayesinde baskilandigini düşünüyorum yani birde ailemin destegininde çok önemi var
Cevap sahibi+1 yılBenim kız arkim vardı. yapmazdım. kızmıştı bana, onu getirdin aklıma.
+1 yılDaha yoğun olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bı polar mısın
09 Yorumla
Soran+1 yılKimin olduğu onemlimi bi cevabın var mı
Cevap sahibi+1 yılEvet cevabım var
Soran+1 yılOzaman cevabını alabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılGzlden ckmam gerek burdan olmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabınız kalsın gizliden çıkamam
Cevap sahibi+1 yılSen ckma gtakip et
Cevap sahibi+1 yılOlmaz miii
Soran+1 yılYok teşekkür ederim