Cinsel Yaşam Seks esnasında telefonunuz çalınca bakar mısınız yoksa "boş ver" diyip devam mı edersiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Seks esnasında telefonunuz çalınca bakar mısınız yoksa "boş ver" diyip devam mı edersiniz 🤔#CinselYaşam #FiqHShott Seks esnasında telefonunuz çalınca bakar mısınız yoksa "boş ver" diyip devam mı edersiniz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bakmam 1 0 Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. En sevdiğim aktivite de telefona bakmam zaten sessizde oluyor 3 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Bikere yanlislikla bir numara aradım kadin cikti efendim ah uh felan dedim pardon yanlış oldu kapattım. 1 0 Yorumla
Dürüst_Pinokyo Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 1 kere açmıştım o da abim peş peşe arayıp kapıda kalmış anahtar istiyordu. 1 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl genelde ben bakmam ama benimle olurken bakanlar oldu 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Telefonu açar seks yapiyorum su anda sonra ararim ben seni derim 1 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Sesizde oluyor genelde 2 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Duymam bile. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Duyulmaz hiç bir şey o an.
Bakmam
En sevdiğim aktivite de telefona bakmam zaten sessizde oluyor
Bikere yanlislikla bir numara aradım kadin cikti efendim ah uh felan dedim pardon yanlış oldu kapattım.
Öyle bi anda telefonu görmez göz atarsın bi kenara bakmazsın
1 kere açmıştım o da abim peş peşe arayıp kapıda kalmış anahtar istiyordu.
genelde ben bakmam ama benimle olurken bakanlar oldu
Telefonu açar seks yapiyorum su anda sonra ararim ben seni derim
Sesizde oluyor genelde
Uçak moduna alıyorum
Telefonu açan enayidir
Daha onemli islerim varken telefona bakmam
Duymam bile.
Sessizde olur zaten