Cinsel Yaşam Oral isteyen sevgili seviyor mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 İnsan sevdiği kızdan bunu ister mi Oral isteyen sevgili seviyor mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Tabii ki seviyordur ben çok istiyorum sevdiğim kıza oral yapmayı onun bana oral yapmasını 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. bunu isteyecek kadar rahatlık sağladıysan niye istemesin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoş değil ama Yorumla H_İ_Ç +1 yıl zorla yaptırmıyor istiyor. Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. insan sevdiği kişiden oral istemez, sevdiği kişiye oral yapar. 1 1 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl dikkat ederseniz kız/erkek herhangi bir cinsiyet belirtmedim ;) Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yani karşılıklı olsun isterim ama zorlayıp yapacaksa da yapmasın kendi isteği ile yapsın 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hee seviyor seninle evlenecek biliyor musun bunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin ona yapmani mi istiyor yoksa onun sana yapabilecegini mi söylüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim yapmami istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende once sen yaparsan bende yaparim de ☺️ Yorumla
Sevemedimkaragözlüm8 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Sevmek ile i aynı sey değil ve olamaz sevdiğinin kim ağzına vermek ister ki 1 0 Yorumla
GarterStripe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet, dibine dibine sertçe saplayıp ağzına boşalmak 0 0 Yorumla
Tecrübelierkekkk Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Gidip başkasının a mı nımı yalasın emsin suyunu içsin 0 0 Yorumla
LovePiston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl İster niye istemesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru değil Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Söyleme şekli önemli? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal söyledi işte istediğini Yorumla İndeepth +1 yıl Burada olmuyor tahmin ettim sana nasıl dediğini , neyse. :) Yorumla
okan3448 Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 97% +1 yıl Kimden istemeli peki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimseden Yorumla okan3448 +1 yıl Sevdiği bunu yapmıyor diye her insan kabullenmeye bilir.. Birinin açık bıraktığı yer er geç bir başkası tarafından yüksek ihtimal doldurulur Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne kadarlık bir ilişki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1 yıl Yorumla Arifde38 +1 yıl Yani 1 yıllık ilişkide bunlar istene bilir yaparsın yapmazsın sana kalmış Yorumla Arifde38 +1 yıl Bunu istemesi sevmiyor anlamına gelmez seviyordur seni Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. az bile istemis ben her seyi isterim 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kiz istiyor ama kıza yapinca seviyor ama 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet hele birde yaparsan daha çok sever 😅 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Alakasız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakasiz Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Oral ve sevgi bağdaştırması Yorumla
pussylicker34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl herkesten her şey istenebilir cinsellik önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Tabii ki seviyordur ben çok istiyorum sevdiğim kıza oral yapmayı onun bana oral yapmasını
bunu isteyecek kadar rahatlık sağladıysan niye istemesin?
Hoş değil ama
zorla yaptırmıyor istiyor.
insan sevdiği kişiden oral istemez, sevdiği kişiye oral yapar.
dikkat ederseniz kız/erkek herhangi bir cinsiyet belirtmedim ;)
yani karşılıklı olsun isterim ama zorlayıp yapacaksa da yapmasın kendi isteği ile yapsın
Hee seviyor seninle evlenecek biliyor musun bunu
Senin ona yapmani mi istiyor yoksa onun sana yapabilecegini mi söylüyor
Benim yapmami istiyor
Sende once sen yaparsan bende yaparim de ☺️
Sevmek ile i aynı sey değil ve olamaz sevdiğinin kim ağzına vermek ister ki
Evet, dibine dibine sertçe saplayıp ağzına boşalmak
Gidip başkasının a mı nımı yalasın emsin suyunu içsin
İster niye istemesin
Doğru değil
Söyleme şekli önemli?
Normal söyledi işte istediğini
Burada olmuyor tahmin ettim sana nasıl dediğini , neyse. :)
Kimden istemeli peki?
Kimseden
Sevdiği bunu yapmıyor diye her insan kabullenmeye bilir.. Birinin açık bıraktığı yer er geç bir başkası tarafından yüksek ihtimal doldurulur
Ne kadarlık bir ilişki
1 yıl
Yani 1 yıllık ilişkide bunlar istene bilir yaparsın yapmazsın sana kalmış
Bunu istemesi sevmiyor anlamına gelmez seviyordur seni
az bile istemis ben her seyi isterim
Kiz istiyor ama kıza yapinca seviyor ama
Sevmese istemezdi öyle şeyler asdjdk
Orası kokusuz pembiş ise ister
Evet hele birde yaparsan daha çok sever 😅
Gidip o.. roapulara mı yaptırsın?
Alakasız
Ne alakasiz