senin arzuladigin kişi sana ok demiyorsa ne olacak çok karmaşık hale gelmez mi cinsel çekimle duygusal çekimin ayrılması gerek böyle büyük bir hayal kuruyorsak
senin istediğin kişi seni istemiyorsa ne yapacaksın camdan yapanlari mi izleyeceksin mesela illaki seni isteyen olacak o zaman ne olacak sen onu beğenmedim olmaz mı diyeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sadece bir kişiye veya istediğim tek kişiye istek duymak isterdim
Güzelmiş bu da
Cleopatra ile beraber olmak isterdim, mısır pirensesi olan...
herkes cinsel çekim duydugu kişilerle yapmalı karşı istemese bile o kişiyle en azından şans vermeli
Istemedigi halde yapilmasi zorlama tecavüz değil midir
ama ben örnek seni arzuluyorum ama sen başkasını arzuluyorsun o zaman ne olacak ki her ilişki karşılıklı olmuyor bilirsin
Sen beni arzuluyorsun ben buna OK mi diyeyim istemediğim halde
senin arzuladigin kişi sana ok demiyorsa ne olacak çok karmaşık hale gelmez mi cinsel çekimle duygusal çekimin ayrılması gerek böyle büyük bir hayal kuruyorsak
Benim arzuladigim biri bana da OK demezse zorlamam çok farklı dusunuyormussun
olayın en güzel hali zaten cepte ben en olumsuz taraftan daima baktığım için biraz farklı düşünüyorum
senin istediğin kişi seni istemiyorsa ne yapacaksın camdan yapanlari mi izleyeceksin mesela illaki seni isteyen olacak o zaman ne olacak sen onu beğenmedim olmaz mı diyeceksin
Olumsuza odaklanirsan zaten hersey böyle olur kendine hep bunları cekersin yapma derim
zaten öyle oluyor alıştım ben ya 😂
Sokakta olmasın yine be okadsrda değilde heekessokakta kalmasın evine rabasında olsın yani alalhım nasip etsin a
Cinselliğin olgusunun tamamen ortadan kalkıp sadece üretmek için insanların birbiriyle olmasını
benim kadar libidosu olan bir sevgili isterdim.
Erkeklerde fazla derler ama abazaliktan bence
Sen bunu farkettiysen bence haklisindir
ne demek istediğini anlamadım?
Yani erkekler libidosu hep yüksek der ama öyle olmaz genelde
senin yorumum nedense samimi geldi bana haklı olabilirsin yani
hava atmak için konuşabilirler evet. Mesela şuanki partnerim bana yetemiyo. Bu konuda sıkıntılıyım
Ahahshs kızda mi sorun var acabs
yanlış anlama da özelden konuşabilir miyiz bu konuyu? Çok dertliyim:(
şu an seninle aynı fikirdeyim çünkü buna şimdi çok ihtiyacım var
Bu konuyu tartışalım derine inelim
Lut kavmi muhtarı olmalısın
Dinle ilgilenmiyorum
Sokak değil de sahilde isterdim
Aşk soyuttur
Cinsellik somut.
Başımıza taş yağsın sonra mk
Oldu olucak es değiştirsinler
Bu iyi bir şey olurmuydu emin değilim