Cinsel Yaşam Evlenseniz ama eşiniz aynı yatakta uyumak istemese ne yapardınız 🤔🙄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Aseksüel olsa eşiniz ne derdiniz Evlenseniz ama eşiniz aynı yatakta uyumak istemese ne yapardınız 🤔🙄? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evlenmem o zaman arkadaş arkadaş ayrı yataklarda yatacaksak ne gerek var evlenmeye 2 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı. Bundan sonra yalnızsın iyi uykular der giderim. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. o zaman evlenmenin ne anlamı var derim konuşurum yani 1 0 Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Psikolog tedavisi öneririm yok istemem derse ne yani beni mi sevmiyorsun derim 1 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Aseksüel bir kadınla evlenmem. Seks evliliğin en temel taşı. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Seks hayatım olmayan biriyle evlenmek mi? Bak o da güzel hikaye, çılgın bakire 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Allah razı olsun derim 😂 rahat rahat yaylana yaylana uyu işte 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl Öyleyse niye baştan dememiş aseksüel olduğunu 🤔 ozaman kapının önüne koy gitsin. orada uyusun Yorumla
WhowaS Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Öyle evlilikler var mı acaba merak ettim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neler var neler Yorumla WhowaS +1 yıl İnan her duydukça kaçıyorum evlilik işinden Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Yorumla WhowaS +1 yıl Allah sonumuzu hayır etsin Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Ben karıma sarılıp yatamayacaksam niye evlendim diye sorarım kendime Hayal kırıklığı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yalnız uyuyabilirim tüm yatak bana kalır ama istediğimde tıpış tıpış gelecek yalnız uyumak için evlenmedik 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Nie evlendik o zmn. Defol gt ananın evine derm 2 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. O zaman niye evlendik 🤬 1 0 Yorumla
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl İstememe sebebini sorarım 1 1 Yorumla live-in-the-moment +1 yıl Zorlamazdım tabiki de, terapi vs gibi şeyler denenebilir Yorumla
frk1806 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ayrılırsın durduk yere neden istemiyormuş 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Aseksüel ise ne yapardin Yorumla frk1806 +1 yıl Yani evlenmeden önce neden söylemiş ozaman karşındakine o saygı duycak Yorumla frk1806 +1 yıl Sende kadınsın isteklerin olucak onun olmaya bilir Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim ona rağmen cinsellik istermisin cinsellik sevmeyen birinden Yorumla frk1806 +1 yıl İstesen ne olcak yapmadıktan sonra Yorumla frk1806 +1 yıl Bunu önceden belirtmesi gerek Yorumla frk1806 +1 yıl Karşı tarafın istekleri olcağını düşünmek gerekir Yorumla frk1806 +1 yıl Senmisin kocannı öyle Yorumla Soran +1 yıl Benim evli de degilim zaten Yorumla frk1806 +1 yıl Yani karşındaki insanın yerine koyarak hareket etmek önemli Yorumla Soran +1 yıl Haklisin ama cinsel duygu yok dürtü yok 🙄 Yorumla frk1806 +1 yıl Eklermisin Yorumla frk1806 +1 yıl Senide anlamak gerek Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ne diye evlendi o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalniz uyumayi seviyorum bans uyar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede 🥰🥰 Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Niye evlendik 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aseksüel biri Yorumla HsynBkr +1 yıl Evlenmesin Yorumla
DegdirenBerber Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Ben onun yanında uyurum o benim yanıma gelmese de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evlenmem o zaman arkadaş arkadaş ayrı yataklarda yatacaksak ne gerek var evlenmeye
Bundan sonra yalnızsın iyi uykular der giderim.
o zaman evlenmenin ne anlamı var derim konuşurum yani
Psikolog tedavisi öneririm yok istemem derse ne yani beni mi sevmiyorsun derim
Aseksüel bir kadınla evlenmem. Seks evliliğin en temel taşı.
Seks hayatım olmayan biriyle evlenmek mi? Bak o da güzel hikaye, çılgın bakire
Allah razı olsun derim 😂 rahat rahat yaylana yaylana uyu işte
Öyleyse niye baştan dememiş aseksüel olduğunu 🤔 ozaman kapının önüne koy gitsin. orada uyusun
Öyle evlilikler var mı acaba merak ettim
Neler var neler
İnan her duydukça kaçıyorum evlilik işinden
Haklisin
Allah sonumuzu hayır etsin
S… gitsin anasının evine
tesekkur ederdim
Ben karıma sarılıp yatamayacaksam niye evlendim diye sorarım kendime
Hayal kırıklığı olur
Yalnız uyuyabilirim tüm yatak bana kalır ama istediğimde tıpış tıpış gelecek yalnız uyumak için evlenmedik
Nie evlendik o zmn. Defol gt ananın evine derm
O zaman niye evlendik 🤬
Gitsin annesiyle uyusun o zaman
Tekmeyle atarım yataktan 🤓
İstememe sebebini sorarım
Zorlamazdım tabiki de, terapi vs gibi şeyler denenebilir
Ayrılırsın durduk yere neden istemiyormuş
Aseksüel ise ne yapardin
Yani evlenmeden önce neden söylemiş ozaman karşındakine o saygı duycak
Sende kadınsın isteklerin olucak onun olmaya bilir
Anlamadim ona rağmen cinsellik istermisin cinsellik sevmeyen birinden
İstesen ne olcak yapmadıktan sonra