Cinsel Yaşam Arkadaşımın sevgilisi ile konuşuyoruz 1 aydır çocukla şu an cinsellikle ilgili konuşuyoruz yaptığım yanlış mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Arkadaşımin sevgilisi ile konuşuyoruz 1 aydır sevgili sanaldan çocukla şu an cinsellikle konuşuyoruz yaptığım yanlis mi? Baya sohbeti sariyor kafa sarıyor? Güncellemeler+1 yıl Çocuğa dedim araları bozuktu barirstirdim kullan işini gör fekan dedim Arkadaşımın sevgilisi ile konuşuyoruz 1 aydır çocukla şu an cinsellikle ilgili konuşuyoruz yaptığım yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Ömerrxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Yasak olan daha cazip boş ver devam et ne zaman vericeksin ona 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haftaya nasip olursa Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Offf nerde senin gibisi be 😂 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yanlış seni biliyoemu çocuk ve sevgilisinin arkadaşı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım bilmiyor bilse * Yorumla Black1710 +1 yıl Kesinliklede yanlış yaptığın çocuk seni bilşyormu yani kızın arkadaşı olduğunu yoksa anonimmisin başka biriyle yap Yorumla Soran +1 yıl Biliyor en yakın arkadaşıyim Yorumla Black1710 +1 yıl Kızım sen intahar komondosumusun 😂 sadixe konuşmamı var peki Yorumla Black1710 +1 yıl Yanlış anlamazsan yazsana Yorumla Soran +1 yıl İntihar komomdasi ne Yorumla Black1710 +1 yıl Anlatcam yaz sne Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl arkadasının sevgilisi yoneliminin dısında olmalı 0 0 Yorumla
NaneLimon__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Baska erkek mi kalmadi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yakında verirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Verecem konuştumm Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence yanlisss yaaa bostakine gitsene 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niyee Yorumla Yangınvar005 +1 yıl bostayim ya ondan seyyaptim 😀 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Banada bi guzellik yapsabn 😀 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zevk alıyorsan boş ver 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Alıyorum Yorumla Canknt35 +1 yıl Salla devam Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Canknt35 +1 yıl Rica ederim iyi okşamalar Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl yok be sohbet nolcak sonuçta 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik konuşuyorumm Yorumla stabecks +1 yıl olsun uzaktan nıolurki Yorumla Soran +1 yıl Demiii Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yasak olan cazip gelir her zaman 😀 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin muhabbet nasıl oraya kaydı 😀 Yorumla Soran +1 yıl Önceden de oluyordu arkadaşımın yaninda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşının yanında nasıl konuşuyordunuz bu işin sonu üçlüye gidiyor gibi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kız biraz saf canım bana çok. guveniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Safsa söylede önce onla bir yatsın oğlan 😂 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yanlış yapıyorsun hocam 0 0 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yanlış tabi. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Niyee Yorumla 126Pınar +1 yıl Hadi o aldatıyor sen niye arkadaşına bunu yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Aman o da sahip çıksın ne yapayım Yorumla 126Pınar +1 yıl İyi sen de aynı şeyi yap sonra sahip çıksın. Aynısını senin başına gelse bunu diyecek misin bakalım Yorumla Soran +1 yıl Of aman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen dertleşmek ister misin gerçekten mutlu musun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bu durumdan dolayı biraz dolu gibisin nasıl oldu ne oldu dinlerim çözüm yolu bulmaya çalışırız Yorumla Soran +1 yıl Yok kazik atmaya seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru cevap yapalım bari lütfennnn Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Sarıyor ise devam et 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aynnn Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Ne kadar süredir böylesin Yorumla Soran +1 yıl Bu gece baş başa konustuk Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Özel konuda mı Yorumla Soran +1 yıl Yani genel de o da Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sesli mi masaj ile mi Yorumla Soran +1 yıl 2side Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Özel konu sesli olmuştur Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl troll soru 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yemin et inancam vallahi de Allah'ın adını an tamam Yorumla Soran +1 yıl Yemin ederim ki Allahın üstüne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aaaaaaa ne diyorsun vay bee ben saka zannettim ciddi ciddi ee seninde hoşuna gidiyor mu bu durum yakin arkadaşının sevgilisini ayartmak Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana bir sey dicem imkanin olsa o arkadaşının gözü önünde o sevgilisiyle yatmaak ister miydin Yorumla Soran +1 yıl Yokkj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama normak yatmaak isterdin di mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir sey diyim mi sende gözü var onun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yasak olan daha cazip boş ver devam et ne zaman vericeksin ona
Haftaya nasip olursa
Offf nerde senin gibisi be 😂
Yanlış seni biliyoemu çocuk ve sevgilisinin arkadaşı
Arkadaşım bilmiyor bilse *
Kesinliklede yanlış yaptığın çocuk seni bilşyormu yani kızın arkadaşı olduğunu yoksa anonimmisin başka biriyle yap
Biliyor en yakın arkadaşıyim
Kızım sen intahar komondosumusun 😂 sadixe konuşmamı var peki
Yanlış anlamazsan yazsana
İntihar komomdasi ne
Anlatcam yaz sne
arkadasının sevgilisi yoneliminin dısında olmalı
Baska erkek mi kalmadi
Evet
Yakında verirsin
Verecem konuştumm
Bence yanlisss yaaa bostakine gitsene 😀
Niyee
bostayim ya ondan seyyaptim 😀
Banada bi guzellik yapsabn 😀
Zevk alıyorsan boş ver
Alıyorum
Salla devam
Teşekkürler
Rica ederim iyi okşamalar
yok be sohbet nolcak sonuçta
Cinsellik konuşuyorumm
olsun uzaktan nıolurki
Demiii
Anlat
Ne iğrenç bi kızsın
Yasak olan cazip gelir her zaman 😀
Kesinlikle
Sizin muhabbet nasıl oraya kaydı 😀
Önceden de oluyordu arkadaşımın yaninda
Arkadaşının yanında nasıl konuşuyordunuz bu işin sonu üçlüye gidiyor gibi 😀
Kız biraz saf canım bana çok. guveniyor
Safsa söylede önce onla bir yatsın oğlan 😂
Yanlış yapıyorsun hocam
Yanlış tabi.
Niyee
Hadi o aldatıyor sen niye arkadaşına bunu yapıyorsun
Aman o da sahip çıksın ne yapayım
İyi sen de aynı şeyi yap sonra sahip çıksın. Aynısını senin başına gelse bunu diyecek misin bakalım
Of aman
Sen dertleşmek ister misin gerçekten mutlu musun
Neden
Yani bu durumdan dolayı biraz dolu gibisin nasıl oldu ne oldu dinlerim çözüm yolu bulmaya çalışırız
Yok kazik atmaya seviyorum
Soru cevap yapalım bari lütfennnn
Komik
Sarıyor ise devam et
Aynnn
Ne kadar süredir böylesin
Bu gece baş başa konustuk
Özel konuda mı
Yani genel de o da
Sesli mi masaj ile mi
2side
Özel konu sesli olmuştur
troll soru
Ciddiyimm
yemin et inancam vallahi de Allah'ın adını an tamam
Yemin ederim ki Allahın üstüne
aaaaaaa ne diyorsun vay bee ben saka zannettim ciddi ciddi ee seninde hoşuna gidiyor mu bu durum yakin arkadaşının sevgilisini ayartmak
Evett
sana bir sey dicem imkanin olsa o arkadaşının gözü önünde o sevgilisiyle yatmaak ister miydin
Yokkj
ama normak yatmaak isterdin di mi
bir sey diyim mi sende gözü var onun