Öncelikle bu soru kışkırtmak için veya erkekler öyle kötüdür böyle kötüdür diye savunma yapmak için sorulmamıştır. Erkeklerin gerçekten kendi görüşlerini merak ediyorum aşık olup, sevebiliyorlar mı hislerini merak ediyorum. Benim babam ve çevremdeki tüm erkekler eşlerini aldattı kendi çocuklarıyla da hiçbir zaman ilgilenmediler. Bu genel olarak böyle bence erkekler sevgilisi olsa da aldatmaya çok yakın genelde de zaten belki benimle beraber olur diye bir kadınla randevuya çıkıyorlar. Kendi görüntümden 4 senedir falan memnun değildim bu erkeklerle tanışma olayına yeni giriştim artık kendimi beğendiğim vakit karar verdim ama sorun şu ki kiminle tanışsam iki üç konuşmadan sonra konuğu yatağa getiriyor. Sanki anlattıklarım kendim vs hiçbir şey önemli değil sadece tüm o an benimle beraber olup olmayacak mı onu düşünüyor. Bugün yine aynı şey oldu eve gelip ağladım. Sevebileceğim düzgün birini bulup düzenli ilişki istiyordum erkeklerde sadece sevişme olsun gerisi ne oluyorsa olsun kafasında. Sevmeyi biliyorlar mı yoksa çok aşırı güzel kızların mı sadece sevgiyi hak ettiğini düşünüyorlar sevgiden kastım çoğu erkek eve para getirmek dışında çocuğu ile ilgilenmiyor bile. Birisi bana açıklayıp sevebiliyoruz şöyle seviyoruz ya da sevmiyoruz şu sebepten vs açıklayabilir mi ben artık çok yoruldum. Tekrar söylüyorum bu soru erkekler kötüdür diye bir yargılama için sorulmamıştır.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler de sevebilir ilgi duyabilir hoslanabilir ama erkekler genelde sevdiği yaşlar çok daha erken yaslar oluyor liseli zamanlar özellikle o zamanda kız ergenlikten oğlanı kabul etmiyor erkekte aşka kusuyor güveni kalmıyor tekrar birini sevebilmesi güvenmesi yıllar alabiliyor
kadınlarda seven erkeği görüyor ya beni seviyor ama liste parası yok boyu yeterince uzun değil yakışıklı değil arabası yok diye kabul etmiyor kendi aşık oldukları erkeklerin de kendilerine aynı anda aşık olmasını bekliyorlar ki bu inanılmaz aptalca bir düşünce bunu düşünen kadın varsa bu hayal dünyasından çıksın böyle bir dünya yok çizgi filmlerde ki gibi beyaz atlı prenste evde gri pijamanla otururken kapını çalıp seni almayada gelmeyecek biraz daha realistik bakmanız gerekiyor
erkekler evet aşırı cinsellik istiyor bunu daha çok belli ediyor ama kadında erkekte ne yazık ki namusu kadının cinsel organina göre görüp ona göre hareket ediyorlar bu algidan da erkeklerde kadinlarda çıkmalı02 Yorumla
Soran+1 yılHocam bu kadınlar kısmına katılmıyorum yorumun için teşekkür ederim. Erkekler genel olarak kadınları kendilerini tercih etmedikleri zaman zaten para seviyor diye yatıştırıyorlar ama gerçekten öyle kadınlar kendini belli ediyor ve gerçekten aşko kuşku takılan kızlar genelde.
Son dediğiniz de doğru kadının vajinası ile erdem ölçülmemeli benim takıldığım nokta zaten o değil mesela ben biriyle görüşüyorum adam için ne dediğim kendimi nasıl tanıttığım umrunda değil tek düşündüğü bu gece benimle olur mu bu gerçekten kalbimi çok kırıyor ve beni üzüyor hep mi böyle olacak erkek kadını direkt bir şeyler paylaşabileceği bir insan olarak göremiyor mu bunu istiyorum sadık biriyimdir para pul çalışılır edilir önemli olan sadakat ve huzur benim için. 10 erkekle görüştüysem 10 tanesi de aynı mı olur ya ben artık duygusal ihtiyaçlarım için kadınlada mı döneyim onlara mı sarılayım bilemedim- +1 yıl
bu devirde maalesef ki biraz o erkekler çok fazla birde malum her kadın da vermeye başladı böyle olunca erkekler hava da karada öyle davraniyor yanındaki kadının adının adını yaşını sormadan yatmaya geçiyorlar resmen
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir kadını sevebiliyoruz ama cinsel stratejimizde mümkün olduğunca çok partnerle seks yapmak üzerine. İradeli olanlarımız aldatmadan ilişkisini yürütebiliyor elbette. Aşk konusu ise değişken. Bazılarımız cidden bir ömür boyu bir kıza takıntılı olacak kadar aşık bazılarımız içinde su çiçeği gibi bir kere yaşadığımızda bidaha yaşayamıyoruz.
Tabi bunlar sevgi tanımına göre değişir. Mesela bir kadınla bir erkeğin birbirini sevme şekli farklı. Erkekler daha idealistken kadınlar daha çıkarcı. Bir kadının çocuğunu sevme şekli gibi sever erkekler.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgiyi salt bulmam yüzde bir bile değil
- +1 yıl
Yani sadece hiçbir şeye ihtiyacı olmayan bir varlık %100 sevgiyle sevebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevebiliyorlar , duyguları , kalpleri falan var atıyor hatta
10 Yorumla Tabi ki MK
Aylarca ağladım be
O gitti bsşkasıyla oldu
00 YorumlaSevebilen nadir de olsa bulunuyor ❤
00 Yorumla
+1 yılEvett. sevebiliyoruz
00 YorumlaGeneli hayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği