Erkekler gerçekten sevebiliyor mu?

Öncelikle bu soru kışkırtmak için veya erkekler öyle kötüdür böyle kötüdür diye savunma yapmak için sorulmamıştır. Erkeklerin gerçekten kendi görüşlerini merak ediyorum aşık olup, sevebiliyorlar mı hislerini merak ediyorum. Benim babam ve çevremdeki tüm erkekler eşlerini aldattı kendi çocuklarıyla da hiçbir zaman ilgilenmediler. Bu genel olarak böyle bence erkekler sevgilisi olsa da aldatmaya çok yakın genelde de zaten belki benimle beraber olur diye bir kadınla randevuya çıkıyorlar. Kendi görüntümden 4 senedir falan memnun değildim bu erkeklerle tanışma olayına yeni giriştim artık kendimi beğendiğim vakit karar verdim ama sorun şu ki kiminle tanışsam iki üç konuşmadan sonra konuğu yatağa getiriyor. Sanki anlattıklarım kendim vs hiçbir şey önemli değil sadece tüm o an benimle beraber olup olmayacak mı onu düşünüyor. Bugün yine aynı şey oldu eve gelip ağladım. Sevebileceğim düzgün birini bulup düzenli ilişki istiyordum erkeklerde sadece sevişme olsun gerisi ne oluyorsa olsun kafasında. Sevmeyi biliyorlar mı yoksa çok aşırı güzel kızların mı sadece sevgiyi hak ettiğini düşünüyorlar sevgiden kastım çoğu erkek eve para getirmek dışında çocuğu ile ilgilenmiyor bile. Birisi bana açıklayıp sevebiliyoruz şöyle seviyoruz ya da sevmiyoruz şu sebepten vs açıklayabilir mi ben artık çok yoruldum. Tekrar söylüyorum bu soru erkekler kötüdür diye bir yargılama için sorulmamıştır.

Erkekler gerçekten sevebiliyor mu?