Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Düşünen kişileri hatta evlenenleri gördüm. Geçmişinde defalarca başkalarıyla yatıp kalkan kızla bi kaç sefer yattıktan sonra aşık olup işi evliliğe götürdüler bu ve buna benzer 3 kişiden 2 si boşandı aldatma yüzünden diğerinden haberim yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya illaki her kör satıcının bir kör alıcısı olur derler 🤣 bu konu biraz derin bir konu içine girersek çıkamayız 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılben hoşlandığım biriyle yapmak istiyorum yani evlenmek istediğim kişi ile herkesle olmaz o iş bunu yapanın kendisine saygısı yoktur net ama evlilikten çok korkuyorum bu yüzden uzağım her türlü şeye
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız şimdi evlilik korkutmasın seni çünkü boşanmak sizin için daha da zor bir durum oldu şu an bugün birisiyle evlensen 6 ay boşanmıs olsanız kadın bütün haklara sahip olmuş oluyor sizi nafakaya bağlayabiliyor ya da tazminat davası açabiliyor benim üstte bir komsumun oğlu var 2 yıllık evliliği vardı çoluk çocuk yok anlaşamadılar ayrıldılar kadına 100 bin TL tazminat verdi sırf bosaması için
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluk evlilik düşünürüz ama evlilik aşamasına gelene dek karşılamak gereke biliyor keşke herkes sevdiği kadar birlikte olup evlense tadına doyulmaz yaşamın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet düşünürler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenmek çoluk çocuk sahibi olmak ayrı bir güzellik ancak evlenene kadardada ihtiyaç duydukça bardak bardak süt içilebilir canı süt çekiyorsa, evlendikten sonrada içenler var. Laf aramızda sorunda güzelmiş
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 tesadüf videoya denk geldim instigramda ve soru olarak yönelmek istedim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSütü dalından taze taze seviyorsa yapacak bir şey yok.
116 Yorumla- +1 yıl
Coşkun abimiz böyle diyorsa vardır bir bildiği 😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Yaa bu coşkun abimizi görünce hep annem aklıma gelir biz eskiden bu Türk filmlerini çok izlerdik annem filmin etkisinde kalıp adama bela okur dururdu 😂😂 Allah senin gibi adamın belasını versin 😂 inşallah geberir gidersin 😂 tüh senin adam gibi vss derdi 😂 biz gülme krizine girerdik artık birde öyle bir içten ederdiki sorma şimdi aklıma o geldi 😂
- +1 yıl
Çok ah aldı çook
- +1 yıl
Bunla bitse yine iyi film bitince başlardı işte görün izleyin aklı başınızda olmazsanız sizede böyle yaparlar erkek milletine güvenmeyin kimsenin evine gitmeyin vss diye kafamızı sisirirdi😂😂
- +1 yıl
E haklı
- +1 yıl
Biz erkeklerden taa ozamanlar dan korkmaya başladık zaten 😂
- +1 yıl
Anneler herzaman haklıdır
- +1 yıl
Hele şu zamandaki erkeklerin yanında Coşkun kedi yavrusu gibi kalır. (Kızlar için de geçerli tabii) 😆
- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın hatta kadınlar erkekleri solladı desek yeridir ( istisnalar hariç ) şimdi ki devirde kadınlar daha çok tehlike saçıyor bana göre
- +1 yıl
Tehlike konusu görece 😎
- +1 yıl
Bence öyle müge anlı da ve Esra Erol'da izlediğimiz bu figürlerde bunun açık ve net göstergesidir
- +1 yıl
Bence onlar kurgu, ekmeğinin peşinde.
Asıl gerçek hayattakiler... - +1 yıl
Peki senin düşüncen nedir bu konuda
- +1 yıl
Şimdiki kadınlardan korkmak getekiyormu
- +1 yıl
Kendini biliyor ve kendine güveniyorsan kimseden korkacak bir şey yok.
Coşkun abi süt lazımsa bir bardak üçer gecerum demek istiyor nasıl olsa süt veren biri bulunur demek istiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 incindimmmm 🤣
- +1 yıl
Tm peki öyle olsun bakalım... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok daha neler 🤦♂️ Her seviştiğimle evlensem ohoooo şimdiye kadar 🙄 Puuuuu yok annem yok 🥴
01 Yorumla- +1 yıl
Max erkek işte biz bir günde küsmedik
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu birlikte olduğu kişiye bağlı beybi, yani herkesle olacak bir şey değil bence.
06 Yorumla- +1 yıl
Yaa illaki öyle
- +1 yıl
Bu konuda çok haklısınız
- +1 yıl
Yani günümüz Turkiye'sinde her şey o kadar değişti ki, insanlar sevgili oluyor ama hep bi korku içindeler. Yani bu sistem de bu pahalilikta nasıl olacak diye. Kaldı ki rutin evlilikler de bile boşanmalar da artışlar var. Etrafımdan biliyorum düşün. Cidden kötü zamanlardan geçiyoruz. İnşallah şu seçimler halkımıza huzur ve sükuneti getirir. Sevgiler canım 😘
- +1 yıl
Aynen öyle görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 gayet açıklayıcı ve net olmuş ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum canımın içi, her zaman. Bir nebze de olsa bir şeyler aktarabiliyorsam ne mutlu bana.💐
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
Az ama sürekli süt istior demek ki ablacım 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Demekki 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne amaçla birliktelik bazen bu f*ck şeklinde olur ve karşılıklı bir durumdur evlilik olabilir elbette ama erkek bu pekte şey etmeyin
00 Yorumla
+1 yılKadından kadına değişir aslında, biriyle düşünüyorum mesela ama diğerlerini aramam bile. 😂
015 Yorumla- +1 yıl
Biriyle düşünebilirim* 😂
- +1 yıl
Ya şimdi şöyle bir şey var sadece cinsellik yaşamak evlilik için yeterli bir sebeb değildir farklı faktorkerinde olmasını bekler ve istersin adamın böyle bir niyeti varsa gerçekten seni seviyorsa zaten bu birlikteligi yaşamadan da bunu istyebilir ben burada çok denk geliyorum özellikle genç kizlarin sorularına her birlikte oldukları erkeği sanki beni çok seviyor bu benimle denekki evkenmek istiyor vss gibi bir algı oluyor ben buna hem üzülüyorum hem de çok saçma buluyorum ama yaşları genç olduğu için ve hayat tecrübesi olmadıkları içinde normal karşılıyorum bixim tirrk kadınlarında şu algı var cinsellik
yaşadığı erkeğe bağlanma dürtüsü var bizde ve biz hep burada kaybediyoruz - +1 yıl
Çünkü cinsellik yaşamıyoruz, bizim için cinsellik olağan bir ihtiyaç değil de evliliğe giden bir adım gibi.
En ufak şeyde iş ciddiye biniyor sanıyorlar. - +1 yıl
Bu genelde kadınlarda oluyor bunun sebebi de kadınların duygusal yaratılmış olmalmız ve herşeye bir anlam yüklememizden kaynaklanıyor
- +1 yıl
Biliyorsun ki biz kadınlar çiçeğe böceğe bir anlam yüklemeyi seviyoruz yanlış ama fıtratımiz bu şekilde
- +1 yıl
Çok tatlısınız o zaman. 😂
- +1 yıl
Bencede 🤣🤣 çok mükemmel varlıklar değilmiyiz ama 😂😂
- +1 yıl
Başta sen. 😋
- +1 yıl
Ben sondan birinci olurum ancak
- +1 yıl
Mükemmel olduğunu reddettin ha? 😂
- +1 yıl
Bende bu şans varken sıralamaya girdigime sukrederim artik
- +1 yıl
Şansını bilmem karakter mükemmel maşallah poponu kaşı. 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim, kaşıdın mı? 😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Coşkun abimiz demiş ki bir çiçekle bir ömür geçmez 😄😄
08 Yorumla- +1 yıl
O sadakatsiz insanlar için söylenmiş bir söz olsa gerek 😂🤣
- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda sana katılıyorum çünkü içinde duygu barındırmayan bir ilişki boş bir ilişkidir
- +1 yıl
Kesinlikle 👍👍 kalp atacak agaa 😂
- +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikle evlilik birbirinden farklı kavramlar hiçbiri birbirini gerektirmez
06 Yorumla- +1 yıl
Hoş geldin 🤗 uzun zamandır görmemiştim seni
- +1 yıl
Hoşbuldum 🙏🏼
- +1 yıl
Nasılsın iyimisin peki
- +1 yıl
İyiyim teşekkürler sen nasılsın
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim herzamanki gibi fırsat buldukça burdayım işte vakit geçiyor kendine çok iyi bak Allah'a emanetsin 🤗
- +1 yıl
Teşekkürler sende🙏🏼🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünmez coşkun abinin dediği sözleri aynen kullanır 😂
032 Yorumla- +1 yıl
Coşkun abimizde sevdiğimiz bir abimizdir😂😂
- +1 yıl
Ama birlikte olmuyor diyede ayrılan erkek var
- +1 yıl
kızları nasıl ikna edeceğini iyi bilirdi 😂😂😂ama ben bilmem 🤣
- +1 yıl
var onlar da birlikte olsa bırakacak erkekler ama
- +1 yıl
Yani hersekilde bırakır diyorsun 😂 yaa duygusuzsunuz siz yaa bende tam tersi birlikte olduğum insana bağlanırım çünkü ait olma iç güdüsünü seviyorum
- +1 yıl
Bütün erkekler hepiniz aynısınız işte 😂
- +1 yıl
her şekilde bırakır demiyorum sana bağlı bir erkekse seni gerçekten seviyorsa bırakmaz hatta cinsellikte daha çok bağlanıp aşık olabilir ama sevmeyen erkek her şekilde seni FB gibi görür
- +1 yıl
Kesinlikle öyle şaka yapıyorum ki çünkü adamın böyle bir niyeti varsa senle birlikte olsun ya da olmasın bunu ciddiyete taşır ama o sevgi yoksa yaşanılan cinsellik buna etken olamaz en önemlisi cinsellik evlilige götürür düşüncesi yanlıştır
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum çok yanlış
- +1 yıl
Aynen öyle ben burada genç kızların bu tarz sorularına denk geliyorum hem üzülüyorum hem saçma buluyorum ama genç olduklari için hayat tecrübeleri olmadığından dolayı da doğal bulutorum
- +1 yıl
hem öyle hemde çok cahil oluyr genc kızlar bedenlerini bilmiyorlar ve karşı cinsi tanıma konusunda çok eksikleri var
- +1 yıl
Çünkü tük kadinlarda şöyle bir algı var genel olarak cinsellik yaşadığı erkeğe bağlanma iç güdüsü var saniliyorki bu adam benimle birlikte oldu AA beni çok seviyor denekki kesin benimle evlenmeyi düşünüyor vss bu algımiz var ve biz burada kaybediyoruz işte
- +1 yıl
Hiç dikkat ettin mi kadinlar birlektelik sonrası erkeğe daha çok sırnaşırlar ve daha çok ilgilenilmesini beklerler
- +1 yıl
bunu getiren durumlardan biri de kadının vajinalarini namusu gibi görmesi işte önden ilişki yaşıyorsam tüm namusu vermiş oldum gibi bakıyor ondan dolayı da bu dediğini yoğun şekilde düşünüyor
- +1 yıl
Ama bu zaten hemen henen hepimizde vardır evli insanlarda da durum böyle oluyor erkekler cinsellik öncesi bu duyguyu yaşarken kadın cinsellikten sonra bir taktir teşekkür minnet övgü gibi bir beklenti içine giriyor çok garip saçma bir dürtü ama bu şekilde oluyor maalesef
- +1 yıl
veya ilişki sırasında çok iyisin beni mutlu ediyorsun gibi gibi mi
- +1 yıl
yoksa illaki ilişki sonrası mi
- +1 yıl
İlişki esnadinda da oluyir fakat sonrasında daha çok oluyor bak bunu gözlemle bir dahaki sefere ilişkiden sonra kadında erkeğe yönelik daha bir ilgi sirnasma görüceksin biz harbiden de bir anormaliz 😂😂 niye böyle bir şey şey yapiyoruz bir fikrim yok
- +1 yıl
iste bana sahip oldu gibi bir algı oluyor sanırım sonra erkek gidinde kadın aşk acısı falan çekiyor gerçekten çok garip ama dediğin durum için bir cinsel ilişki yaşarsam gozlemlerim gerçi yaşamadan da bazen bunu sexting sirasinda da denk geliyorum kadın nude attığında da aynı durum oluyor işte orami gördü havasına giriyor 😂😂🤣
- +1 yıl
Aslında bunun karşılığı hava atmak değil Ait olma iç güdüsü benimseme anladınmı bir değer yargısı aslında yani şöyleki ben sana bunu yaptım sana değer verdim bunu seninle paylaşmak istedim vs gibi bir dürtü bu yoksa ki hava atmak vss değil
- +1 yıl
yok hava atmak demedim ben kadın kendini erkeğe gösterince o anda da dediğin o sahiplik duygusu işte özel yerimi gördü acaba ciddi bir birliktelik olur mu gibi beklenti yaşıyor ondan dedim
- +1 yıl
Dedim ya bizde içgüdüsel bir durum bu saçma evet ama bunu yapıyoruz oda duygusal yaratılmış olmamızdan kaynaklanıyor biz herşeye bir anlam yüklemesini seviyoruz
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Çok mükemmel varlıklar değilmiyiz ama 😂😂
- +1 yıl
beden olarak cilve olarak evet ama kafa olarak hayır 😂😂
- +1 yıl
Neden peki hayır
- +1 yıl
bazen korkutucu olabiliyor düşünceleriniz 😂
- +1 yıl
O kadından kadına değişiyor tabiki ama kadınlarda gerçekten şeytani bir zekaya sahip oluyorlar ve hafızaları insnilmaz güçlü ve detaycı olabiliyoruz. Bu zekayı nssil ve ne şekilde kullanacağımız da kişinin biraz vicdanına ve yetişyitilme tarzına göre değişebiliyor iyi yönde de kullanabilir kötü yönde de
- +1 yıl
ne olursa olsun unutmuyor olmanız çok kötü ya biz yalani söylerken saatler sonra unutuyoruz
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle sizin hafızanız zayıf oluyor gerçekten biz mesela 10 yıl önceki bir olayı bile an an hatırlarız 😂 bunlara çok kafa yordugumuz için olsa gerek sürekli başımız ağrır 😂😂
- +1 yıl
Kadınlar yakan söyleme konusunda etkeklerden daha mantıklı ve dikkatli olurlar öyle bir şey olur ki kendi yalanına kendisi bile inanır kendi yazar kendi oynar oyuzden diyoruz işte kadın şeytani bir zekaya sahiptir diye
- +1 yıl
onun için kadınlar aldatmaya daha çok meyilli oluyor
+1 yılYorumdaki erkekler aşırı toxic. Hiçbiri istemşyor yazık
00 Yorumla
+1 yılbirlikte olduğum kadınla evlenmeyi düşünürüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Coşkun abimiz rol. model. olursa evli insan muzede bulunur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik bağlayıcı bir olaydır. Her erkek için geçerli değilsede güzel bir cinsel ilişki olumlu karar vermede etkili olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkasının ineğinden süt içmeyi seviyor herhaldee
013 Yorumla- +1 yıl
Aslında bunun sebebi şudur; insan ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür oyuzden
Cevap sahibi+1 yılherkes için geçerli bir durum olmasa da genel olarak katılıyorum
- +1 yıl
Sizin katilmadiginiz konu neresidir mesela
Cevap sahibi+1 yılkimi insan sahip olduklarının kıymetini biliyor demek istediğim o
- +1 yıl
Siz peki sahip olduğunuz hangi değerlerin farkındasınız
Cevap sahibi+1 yılbunu bana ilerleyen zamanlarda hatırlat özel olarak ayrıntılı anlatacağım sana
- +1 yıl
Tm peki 🤗🤗
Cevap sahibi+1 yıl🌺🌺
Cevap sahibi+1 yılbunu bana özelden sor ama olur mu
- +1 yıl
Tm peki zaten bu konuda karşımdaki insana saygı duyarım bazen çünkü konu konuyu açıyor ama özelini anlatmak istemiyor ve ben bunu saygıyla karşılıyorum çünkü benim yorumlarım millet tarafından da çok okunan yorumlar olduğunu herkesin bütün yorumlarımi okuduğunu bildim için konuyu onun istedigi yerde kapatıyoruz fazla ayrıntıya özele girmiyoruz
- +1 yıl
Bu konuda da senin düşüncene saygı duyuyorum 🙋🙋
Cevap sahibi+1 yılsana anlatırım zatn ama burdan yazmak istemedim
- +1 yıl
😊😊
+1 yılBir a@@@m için değmez demiş 😂😂
010 Yorumla- +1 yıl
Evlenir evlenir yavrum gel ikinci olarak al beni 😂😂😂
- +1 yıl
Bencede bütün erkekler evkenmeli hiç bir erkek cezasız kalmamalı 😂
- +1 yıl
Olur alıyım 😂 ben diyorum ki yarın akşam seni istemeye geliyim gelirkende Kastamonunun meşhur çekme helvasından ve bir demette çiçek getiriyim diyorum 😂 ama annene söyle kadıncağızın haberi olsun Anne yarın akşam beni istemeye gelicekler dee 😂 vermezseniz kaçarım dee 😂
- +1 yıl
Ne gerek var istemeye falan direk kaçayım ben sana 😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 seni bir mendil gibi kullanıp aticam 😂
- +1 yıl
Hahahahahaha valla beni bi kere kullanırsan bagımlı olursun 😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 bunu nerden biliyon sen angaralııı daha önce cokmu kullandılar hiıı 🤣🤣
- +1 yıl
Cooook tecrübe tecrübe 😂😂
- +1 yıl
Ama boş bir tecrübe kalp atmadiktan tan sonra istersen yüz kişiyle birlikte ol insanın gönlü dolu olucak yatağı değil angaralııı
- +1 yıl
Sen benim gözlerimi arkasından da gönlümü hoş ediyorsun o yüzden sen benim olacaksın
+1 yılyqni diyorki kadının sütü şifadıt
08 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmasaydi bu yaşa gelenezdiniz zaten meme diye aglamazdinız
- +1 yıl
tabiki memenizi yalqma istegimizde aslında sütünüz şifa diye
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂
- +1 yıl
ağlarsam beni memenle susturur musun
- +1 yıl
DEDİ ; HALİL SEZAİ 😂
- +1 yıl
memeni agzıma verirsen halil sezai johny sinse doner😂
- +1 yıl
Seni anlıyorum
- +1 yıl
sevindim
Vur kaç demiş. :)
04 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣
- +1 yıl
🤣🤣 coşkun abimiz de sevdiğimiz bir abimizdir 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte oldıkları kadına bağlı birazda 😁
00 Yorumla
+1 yılBazıları evet bazıları hayır
00 YorumlaEvlenmeyi düşünmüyorum zaten
00 YorumlaHaksız değil 🤣
00 Yorumla
+1 yıldoğru demıs :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanmıyorum çoğu değer vermeyip terk ediyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Üstad demişse doğrudur ya haklıdır o
00 Yorumla
+1 yılDeneyebiliriz olmazmı
010 Yorumla- +1 yıl
Neyi 😂
- +1 yıl
Biraz birlikte takılalım sonra evlenmeyi düşürmüyüz sorusuna cevap bulmuş oluruz
- +1 yıl
😂😂 evlenmek için tskilmak ta ne biliyim 😂
- +1 yıl
Sorduğun soruya deneysel olarak bakıyorum deneme yanılma yoluyla buluruz sonucu biz takılalım bakalım ne olacak. Eğer musaden varsa nazikçe beyfendi gibi size asılmaya başlyacagım. Allah'ım bana yardım et hazırmisın kız
- +1 yıl
Olmazzzzzz 😂😂
- +1 yıl
Bee güzel bayan destur istedik. Uzak sın çiçek yok. sen de boşanmışsın. Gel tokalaşalım anlaşalım efendice asılacam
- +1 yıl
Aşk olsun ben askılıkmiyım bana asılcsn 😂 incindimmm 🤣
- +1 yıl
Oyun bozanlık yapma eeee ozaman yürüsem sana. Arkadaş sende biraz yardımcı ol hiç yardımcı olmuyorsun her şeyi tek başıma düşünüyorum
- +1 yıl
Bana yürürsen ölersinnnm 😂😂
- +1 yıl
Ne yapayım koşayyım mı. Atliyayim mı ne yaptım biraz yardımcı ol
- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir
10 Yorumla
+1 yılGenelde düşünmezler
00 Yorumla
+1 yılBen düşünmem
00 YorumlaEvlilik ayrı şey. İsteyedebilir. İstemeyede bilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmem
00 Yorumladüşünmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi