Konuşabileceğiniz bir zaman ve mekana çekilip, ne istediğinizi dürüstçe, saygılı ve anlayışlı bir şekilde konuşmak en iyisi olacaktır. Soru ve taleplerinizi cömert olmayan ancak net bir şekilde ifade etmek, bunu konuşma zamanınızda en doğru şekilde anlatmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, öncelikle onun duygularını ve isteklerini anlamaya çalışın. Birbirinizi anlamaya çalışın ve aranızdaki iletişimi geliştirmeye çalışın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
bundan zevk aldıgını ve dilini sürekli orada hissetmek istedigini söyle zaten hiç boş bırakmaz
Eşine de bunu direk söyleyemiyorsan yapacak bir şey yok. Bence sevişme sırasında yönlendirebilirsin tabi sende ona yaparsın.
neden bunu söylemekten dile getirmekten çekiniyorsunuz? size nasıl bi tepki verebilir neyin endişesi bu tam olarak? evlisiniz siz evli
Söylesende yapmaz ama birlikte duşa girdiğinizde başını tutup yönlendirebilirsin. ya da yatakta ağzına oturabilirsin yapabileceği şekilde
Evli değilsin sanırım. Sana tavsiyrm kafasından tut ve ağzına yapıştır off bayılırım böyle yapan kadına
Bızırığını ona orgazm sonrası göster farkı görünce çoşaçaktır
Bizirik 🤔
Konuşabileceğiniz bir zaman ve mekana çekilip, ne istediğinizi dürüstçe, saygılı ve anlayışlı bir şekilde konuşmak en iyisi olacaktır. Soru ve taleplerinizi cömert olmayan ancak net bir şekilde ifade etmek, bunu konuşma zamanınızda en doğru şekilde anlatmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, öncelikle onun duygularını ve isteklerini anlamaya çalışın. Birbirinizi anlamaya çalışın ve aranızdaki iletişimi geliştirmeye çalışın.
Ben sadece bizirik i merak etmiştim 🤔
@Kenank07 Sadece onla olmuyor olsa çok güzel oyuncaklar var alırdık sana.
Google de " Suni Vajina " diye arat o sana yeter
söylemek ? zaten yapması gerekiyor yapmayan bir erkek bir zahmet seks yapıyorum demesin
sen ona yap... bunu yaparken 69 pozisyonunda yap ki oda yapmak zorunda kalsın...
Önce iki tarafta duş alıp bu işe girişimsel 69 olup karşılıklı emiserek yapabilirsiniz
Peki sen yapıyor musun?
Aynı anda yapmayı teklif et sürekli yapalım de 69 gibi
Açıkça söyleyin zira eşinizden duygularınızı saklamanız evliliğinize zarar verir.
69 yaparak hani bende istiyorum demenin başka bir lisanıdır
tutcan kafasını bastırcan iki elinle ya da agzına oturcan söylemeye ne gerek var
Açık açık söyle yani aslında o sana sormadan yapması lazımdı. Ama sen ona söyle
Oral yap diyorum hiç oralı olmuyorsun, oralı olanlar sekste iyidir.
direk söylersen olmaz ama belki seks sırasında ortalarda olabilir o zaman hayır demez
Valla ben sevgilimin deliğine dilimi bile sokuyorum bütün dudaklarımla vajinasını emiyorum
Tutucan kafasını aşağı eğeceksin.
Hah iste böyle bende tam bunu yazacaktim :))
Kısasa kısas
Imm yeah yala beni de dhdbdj
Oldukça kolay yöntemler var
Evde yalnızken etek altı çıplak bacaklarını ayır.
Gerçekten Eşinse Yardımcı Olabilirim inanki
söylemene gerek yok sevişirken dayayacan ağzına
otur ağzına eşek değil anlar herhalde :D
Elinle tut kafasını oraya götür.
ben söyleyim mi
Söylemene gerek yok farklı pzisyondene ilişkide kendi yalıyacak
Söyleme yaptır sert ol vahşi ol yapar
sen yap oda yapsın 69 yap ona mecbur yapacak
Sen yönlendir yapmasını sagla o da anlasın yani
Önce sen yap azına otur sonra
direkt şöyle ne var bunda ya çok zor bir şey değil
Söylemene gerek yok direkt harekete geç