Biliyosunuz herkes diyo eğer ciddiyse seviyosa aşıksa asla düşünmez konusunu açmaz sizce doğru mu? Açarsa nolur ki yani sonuçta cinsellik kötü bişey mi? Eğer arada sevgi varsa ve azda olsa cinsellikte varsa bunda ne kusur var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsorun şu normalde insan sevdiği istediği kişiyle seks yapmalı ama hem kadının hem erkeğin kafasında yanlış bir algı var kızlık zarı muhabbeti ve namusun kadının bacak arasından seçilmesi gibi cahilce bir düşünce var onun için seven erkek onun ben namusu kirletmek istemiyorum onu o şekilde hayal etmek istemiyorum diyor aslında yanlış
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Bence asil sevdigini sey yapar insan ya
Dusunsene yattigin kisileri sevmedigin insanlardan mi secicen sevmediklerinle mi sey yapcan
Aaa dur ben seni seviyorum yapamam diyip sevmedigime catir cutur mu dicen
Kabul edin artik insan en cok sevdigini sey yapar 😄00 Yorumla
+1 yılCinsellik bir insanın kimliğindeki en önemli şeydir. Cinsellik bastırılmamalı, özgür bırakılmalı. Ben neden sevdiğim kadınla cinsellik düşünmeyeyim ki insanın bunu bastırıp öteye taşımasını çok abes buluyorum. Hem düşününce ne zararı oluyor ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılBencede. Ama sırf cinsellik için kullanıp atanlarda var oldupundan böyle düşünüyoruz işte:(( bi kız olarak sana sorum var; bi erkek cinseellik düşündüğü konuştuğu kızıda sever mi ondan ciddi anlamda hoşlanır mı
- +1 yıl
Sevgi cinsel bağlantıyla alakalı değil ki. Ruhsal bağlantıyla alakalıdır. İki insanın arasındaki ruhsal çekim gücü ne kadar güçlüyse birbirlerine karşı o kadar güçlü bir sevgi içinde olurlar. Ayrıca sadece sevgi de değil, güven, saygı… Bunlar da eşdeğerdir. Ve tabii cinsel anlamda da güçlü bir bağ oluşur. Her şey ruh ile alakalıdır
Soran+1 yılKesinlikle haklısınn. Çekim gücünü peki uzakta olsak dahi anlayabilir miyiz?
- +1 yıl
Çekim gücü ruh ile bağlı olduğu için mesafelere gerek yoktur. Dünyanın öbür ucunda olsanız bile anlaşılır
Soran+1 yılİşte instagramdan 10 aydır konuştuğum ama yüzünü göremediğim biri var yüzyüze gelemdik yani onla uzağız çünkü. O adanada ben edirnede. Ama aramızda aşırı derecede bi bağ var. Hem cinsel hem kozmik bişey. Asla ayrılamıyoruz birbirimizden. mesela ona küsüyorum biraz geçiyor bana yazıyor sensiz olmuyor özledim diye
+1 yılevet, gerçekten seviyorsa cinselliği vs hiç umursamayabilir, hatta aklına bile gelmeyebilir. biraz da kişilikler önemli tabii. karşısındaki kişi bu konularda açıksa erkek de açık olabilir ama bu sevmediği anlamına gelmez her zaman.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte instagramdan 10 aydır konuştuğum ama yüzünü göremediğim biri var yüzyüze gelemdik yani onla uzağız çünkü. O adanada ben edirnede. Ama aramızda aşırı derecede bi bağ var. Hem cinsel hem kozmik bişey. Asla ayrılamıyoruz birbirimizden. mesela ona küsüyorum biraz geçiyor bana yazıyor sensiz olmuyor özledim diye
- +1 yıl
sen neyi merak ediyorsun peki? yani neden bu soruyu sordun?
Soran+1 yılŞöyle; bu çocukla konuşuyorum bazen cidden ilgili beni merak edip soruyor amaaa olmucak bişeye amin diyorum sanki:( sana özlden anlarabilirmiyim
- +1 yıl
tabii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBene senin gibi düşünüyorum, birazcık olsa sarilsan senin sıcaklığını hissetse, kokunu alsa sana daha fazla bağlanacaktır, ama insanoğlu çiğ süt emmistir dikkatli olun
09 Yorumla
Soran+1 yılCidden arada ilişki yaşanmasa bile bağlanır mı? Yüzeysel şeyler yaşansa
- +1 yıl
Bende onu diyorum, illa ki dibine kadar yaşa demiyorum. mesela şort giy çıkarma şortu bekaretini kaybetmezsin ama birbirinizi tanırsınız
- +1 yıl
Mesela öpüşmek çok şeyler anlatır
Soran+1 yılPeki bi erkeğin cidden sevip sevmediğini burdan da anlayabilir miyiz? Bi fark var mıdır
- +1 yıl
Seni seven birini anlarsın bir konuda senden önce davranır, ikinci hareketini tahmin eder, yolda yürürken araç tarafına değil kaldırımın diğer tarafında yürütür seni mesela,
- +1 yıl
Mesela bulusacaksiniz ben elmalı turta ya hayır diyemem gelirken yanında getirse eririm
Soran+1 yılŞöyle o gün sevgilimle yüzeysel bişeyler yaşadık derine inmeden sonrasında beni öpüp kokladı sarıp sarmaladı felan
- +1 yıl
Tamam işte sevmekden daha çok sevilmeyi ön planda tutun
- +1 yıl
Bu sevdiği demek işte
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılKötü bir şey değil.
Zaten sevdiğim kişiyi arzularım.
Sıkıntı arzulamak, arzulanmak değil.
Sıkıntı olan karşı tarafın seni gördüğünde sadece cinsel dürtülerinin ön planda olması.
Karşı tarafın senin için atmayan bir kalbi yoksa kaç derim.00 Yorumla
+1 yılAşkın ilk dönemlerinde akla seks gelmiyor ama sonraları cinsel çekimi olmayan kişiyle olmuyor. Zaten aşk cinsel çekim sonucu oluyor. Bir kız beni sevdiğini ve arzuladığı söylüyorsa doğru söyleme oranı yüksek diyorum. Ama bununda ince ayrıntıları var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünür ama bunun için de acele etmez.
İnsan sevdiğini arzular ona dokunmak öpmek ve sarılmak ister.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzeldn sana soru sorabilirmiyim
- +1 yıl
Sorabilin.
Soran+1 yılTakipattım
- +1 yıl
Ben de sana mesaj attım. Sorabilin yani
Şimdi bu hormonla alakalı bir durum, hepimiz canlıyız üreme içgüdümüz var. Kimse aşık oldu diye bu içgüdülerini kaybetmez. Bunu gösteren olur göstemeyen olur sadece.
00 YorumlaCinsellik her canlının ihtiyacı olan bişey o yüzden istemeyen biri sevgilin olsun olmasın tohumunda sıkıntı vardır 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Düşünmez olur mu ben şaşarım kenardan köşeden belli etmeli bence aşk duygudur hissetmiyorsa duygu yok wnlami çıkmazmı
00 YorumlaBuna inanan ya da inandırılmaya çalışılan birileri varsa oradan hemen uzaklaş kaç kaç hemen kime diyorum :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Adam gibi adamlar sevdiği kişiyle evlilik öncesi ilişki yaşayıp sevdiği kızı zor durumda bırakmaz ama siz bunu anlayamayacaksınız
02 Yorumla
+1 yılDüşünebilir ama hep onu dile getirmesi belli etmesi ve senin istemedigin birseye zorlaması yanlış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik le alakası yok saf temiz duygularla seviyor demekki. Aşk ı sevgiyi bacak arasında değil kalpte yaşıyor demek
00 Yorumla
+1 yılOyle birsey yok. Insan romantik hisler besledigi kisiyle cinsellik dusunmeyecekse kiminle dusunecek?
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa evlenir ne diye bekarken cinsellik düşünüyor.
00 Yorumla
+1 yılDüşünür sevdiği ise özellikle çünlü sevdiğin kadınla sevişmenin hazzı çok farklı :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic bi kusur yok dusunsede ama bence hersey olmali seviyorsa sinir olmamali derim bana gore
00 Yorumla Ciddi düşündüğüm birisini arzulamiyor isem sorun vardır bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhala anlamıyorsunuz işte. cinsellik kötü bir şey değil ama amacı cinsel olan erkek seviyorum masallarıyla amacına ulaşıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDusunmezse sevmez asil
01 Yorumla- +1 yıl
Yani şöyle diyim ömür boyu aynı kişi ile cinsellik düşünürse sever tam tanım bu
Düşünür ama bunu dayatmaz
00 Yorumla
+1 yılDüşünmez cinsellik düşünüyorsa amaç farklıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Düşünür abi niye düşünmesin
00 Yorumla
+1 yılCok dusunur ama senin tabun var sanirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O anki duruma bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünmüyorlar sanırım.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek sevdiğini s.. kemez
00 YorumlaDüşünür
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeli
10 Yorumla Eşimden biliyorum çok doğru maalesef
11 Yorumla- +1 yıl
Mutluluklar dilerim ömür boyu 😊👍
+1 yılBence dusunur
10 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur
00 YorumlaDusunmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Düşünebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDüşünür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem