İlişkinin 6. Ayına kadar evlencez deyip cinselliğe büyük bir israrla nasıl olsa evlenicez senden asla vazgeçmem aksine daha çok bağlanırım daha çok severim deyip kadını ikna edip cinsellik yaşayıp sonra evlenemeyiz diyen erkek hakkında ne düşünüyorsunuz üstelik o kadar iyisin ki daha önce senin gibisiyle birlikte olmadım diyen bi erkek evlenemeyiz ama hayatımdan çıkma seni çok seviyorum diyo anlamıyorum bu nasıl sevgi kafayı yiycem terkettim bende çok sinirliyim ona.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı yorumlarda erkeklerin hepsi böyle diyorlar çıldıracağım gerçekten sizler neden o tarz duygusuz bencil kızların duyguları ile oynayıp istediğini aldıktan sonra yol verenleri bizler ile bir tutuyorsunuz ben bu yaşıma kadar hep tek taraflı sevdim kimsenin duyguları ile oynamadım ümit vermedim kullanmadım elime kız eli bile değmedi yeri geldi onlar beni maddi manevi kullandılar. Gerçekten bu cümlelere artık inanıyor musunuz sizi seven erkeklerin gelinlik ile görmeden resmiyet olmadan hakketmeden bedeninize sahip olmayacağını bir türlü öğrenemediniz. Evlenmeden cinsellik muhabbeti açan erkeklerden hayır gelmediğini öğrenemediniz mi yıllarca babalarınız ve aileniz yapmayın kızım günah pis bir şey evlenmeden olmaz dediklerinde kulağınızın bir yerinden girip diğer yerinden çıktı mı sizlere o kadar değer veren derdinizi dinleyen seven insanları neden görmezden gelirsiniz ki tipi boyu posu yok diye mi maddiyatı makam ve mevkisi yok diye mi eğlenme ve eğlendirmeyi bilmediği için mi yapmacık duygu beslenmediği ve kullanmadığı için mi yıllarca yapayalnız kaldım konuştuğum ya da tanıştığım insan kanka dost ayağı çekiyor ne amaçla tanıştığını bildiği halde evlilik ciddiyet ile gidipte sen daha iyilerine layıksın diyorlar kimisi de sen çok iyisin arkadaş olalım diyor. Erkek kaşarları bu kadar mı değerli para ile yaptıran en azından kendine değer koyuyor bu kadar mı basit oluyorsunuz bu gücü onlara verdikçe onlar zaten üstünüze kalkar her türlü sözü söyler üzer yarı yolda bırakır yüzünüze dahi bakmaz kendi yakın arkadaşlarına tavsiye verir sizde deneyin diye iyiydi diye uyanık olun akıllı olun yapmayın etmeyin
O tarz erkeklere erkek diyenin de erkek olarak onları bilenin de kızın kadının aklından şüphe ederim kusura bakmayın üstüme zaten alınmıyorum ben hiç bir kızın duyguları ile oynayıp yarı yolda bırakıp göz yaşına sebep olmadığım için içim rahat ama nedense onlar o kadar ah alıp ta mutlu oluyorlar kızsız bir gün geçirmi yorlar ya insanın zoruna da o gidiyor hepsi o tarz erkeklere deli gibi hasta gelipte benle de birlikte olsun diye sıraya giren kendini gösterenlerde çok
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama gerçekten benim ilk defa böyle bir hatam oldu benim hayatımda ilk kez sevgilim oldu nerde nasıl davranmam gerektiğini bilemedim çok sevdim sadece oyüzden herşeye göz yumdum tamam dedim bizim her gün konuşmamız evlilik hayalleri kurarark geçti o benden hevesliydi çok profosyenel yalancıydı anlayamadım çünkü ben yalan söyleyebilen biri deyilim benim duygularım hislerim söylediklerim hep gercekti ben ona aldandım pişmanım ve birdaha böyle bir hataya zaten düşmem ben artık erkek denen varlığa herkesin aynı olmadığını içlerinde iyilerin olduğunu bilsem de onun yüzünden güvenip de 10 metre yaklaşmam ben evlenemem artık kimseyle sevgili olmam ben kimseyi sevemem beni gercekten seven olursa da onun yüzünden buna ömrüm boyunca inanamam yaşamak bile istemiyorum hatta😔
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kadinlar seytan gibi her konuda ama iliskilerde apt. al gibi davraniyorlar. Laflara kanmayin bi suru ornegi var seni elde etti ve bi caziben kalmadi. Kendi kirletti ama kirli goruyor seni. Layik gormuyor artik kendine. Sacmasapan bi dusunce ama oyle. Bide utanmadan evlenmem ama devam edelim diyor. Bunu diyebilmesi bile senin pasifliginden. Hala muhatap oluyo musun? Allaha havale edip engelle kendine saygin varsa yap bunu. Seni sevmeyen saygisi olmayan biriyle evlensen ne ur mutsuz olursun. Ders cikararak yeni bi sayfa ac
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet normalde asla böyle biri deyilim haklısın bu ilişkide aptala döndüm çünkü ben gerçekten sevdim belki de kaybetmemek için her dediğine tamam dedim ama gerçekten bitti artık ondan hayır gelmez bana 1 aydır konuşmuyorum 1 defa mesaj attı mesajına bakmadım sildim geçtim birda aramadı yazmadı tekrar arar mı bilmiyorum aramasın da zaten artık ona asla güvenmiyorum hayatımda ilk defa sevgilim oldu tecrübesizdim bu bana birdahaki ilişkim için aynı hataları yapmamam konusunda büyük bi ders oldu
+1 yılÖyle boşlukta olduğunu düşündüğüm bir kadın olsun kesinlikle evlenirim ben evlendikten sonra da ailesine kız olduğunu söylerim bilmiyorum ben öyle bir kadın görmedim ama dediğim gibi tekrar Türkçesi s******* bir kadın olsun ana kız olduğunu beyan ederim annesine babasına Niye Çünkü o duyguları yaşatmış başka erkeği saygı duyarım
01 Yorumla
+1 yılBazi insanlar s. Alak apt. al falan demiş de. Bu öyle değil bence. Dışarıdan anlaması kolay olabilir ama işin içindeyken öyle olmuyor bence. Hele de sevdiğin biriyse. Erkekler için de böyle bu. Benim hiç sevgilim olmadı ama öyle olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden önce öyle şeyler yapmamanın ne kadar doğru olduğunu da tekrar görmüş olduk. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende karşıdan bakan gi göz olarak şu soruyu değerlendirecek olsaydım ne canım insanlar var nasıl güveniyolar hemde günah gibisinden düşünürdüm ama işte insanız yanılıyoruz güveniyoruz seviyoruz hata yapabiliyoruz bazen ama önemli olan hatalardan ders çıkarmak ve bende onlardan birisiyim artık
Soran+1 yılS. lak yazcaktım KS canım diye yazmış.
- +1 yıl
Günah olan birseyi yaparak zaten çok da akıllı olduğun söylenemez evliliği garantisi yok
Soran+1 yıl@Yamahamotocross Hata yaptım diyorum işte pişmanım diyorum illa gidip kendimi mi öldüreyim napiyim ben
- +1 yıl
Hayır öyle demedim de nasıl inanabiliyorsunuz güvenip de bizde buna şaşırıyoruz devir kötü erkekler seks peşinde sen müslüman değil misin o adam sana şantaj yapıyor yapmazsak terk ederim diye sende terk etmesin diye yapıyorsun bu seferde yaptık diye terk ediyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
66Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Şerefszin biriymiş. Birine umut veripte yarı yolda bırakanın 2 dünyadada affı olmaz. Allah belasını versin böylelerinin.
Böyle insanlıktan nasibini almamış pislikleri nerden buluyorsunuz ya yazık valla.
Adam olan gerçekten kadını sevdiği için birlikte olan adam kadına evlenmeden cinsellik için ısrar etmez. Doğru erkeği bulmak istiyorsanız hayatınza giren erkeğe ben evlenmeden temasa karşıyım deyin. Sizi gerçekten seven adam saygı duyar ve size olan aşkıyla ciddi bir ilişki olarak ilişkisine devam eder ısrar etmez. Amacı cinsellik olan amacına ulaşamayacağı için düşüncenize saygı duymaz ayrılır veya kandırmaya çalışır ne mal olduğunu anlayıp kurtulursunuz. Boş insanlarla yazık etmeyin kendinize20 YorumlaErkeklerin hepsi böyle cinsellik yaşayana kadr evlencek oluolar ama nednse cinsellik yasandktan sonra evlenemiolar amaçları belliyken bu aptallık nedn yani. Güvenilmez olduklarını daha nasl anlicaksnz merk ediyorm gerçekten evlenecek olan adam ilk geceye kadr sabreder bunu anlamak çok mu zor.
210 Yorumla- +1 yıl
Herkes kendi adına konuşsun.. ben kimsenin hayatına engel koyacak bir şey yapmadım.. birliktelik haketenle olur..!
- +1 yıl
Tüm kadınlar bu kadar iyiyse bu kahbelikleri kim yapıyor ozaman? ben sana iyi biriyim diyormuyum hayır.. o kadar iyi olsaydm yaşıyor olurdum bu hayatı demekki iyi değilim o kadar ki sürünüyorum
- +1 yıl
Var yok demiyorum bende kaliteliyim demiyorum ben yastığa başımı koyup rahat uyuyabiliyorsam kimsenin hayatına engel olmadığımdandır.. baştan söylerim sonradan duyacaklarını giden gidiyor gitmeyeni ben yolluyorum niye benimle rezil olmasn diye kimse kalkıp benim için bana sebeb oldu diyemez..
- +1 yıl
Belki toplumun gözünde canım olurum.. birliktelik yaşamadı diye aptalda olurum adam yerinede konulmam ama başım dik, dir
+1 yılSana bunları dedi sende saf gibi yedin bunu demi klasik sırtlan erkeği şimdi yapman gereken belli çizgini çiz sınırını bilsin bıraz süründür bakalım engelleme kesinlikle ama muhatap ta olma olurda arar sorarsa hep bir meşgulüm müsait değilim modunda ol bıraz kaybetme korkusu yaşatmalisin bu arada kesinlikle bakımlı ol eğleniyor havası ver hiç si*imde değilsin imajı vermelisin tâbi ki de gerçekten kazanmak istiyorsan sabırlı olman gerekiyor
11 Yorumla
+1 yılHer cinsellik yaşadığınız insanı evlenmek zorunda olduğunuz insan yerine koymayın lütfen pişman olacaksınız bunu yapmayın. Cahilce bir düşünce artık çünkü. Zorlama ile olmadı sonuçta isteğiniz ile oldu.
41 Yorumla- +1 yıl
Peki sen yaşıyor musun cinsellik? Fiziğini öne çıkarak pozların var genelde hep
Gizli Üye(18-24)+1 yılcinsellik için birlikte olmuş olduğu belli eğer bakireliğe filan önem veren biriyle tanışırsan sorun olur hayatında sen önem vermiyorsan da kimseye kulak asma ve böyle erkeklerin kendine belli etme süreci 1-2 ay sonra oluyor zaten baktın cinselliğe kayıyor olay nişan yok söz yok filan ayrılmak en iyisi olur çünkü bunda yapılacak bir şey yok terk etmekle en iyisini yapmışsın
10 YorumlaŞunu unutmamak lazım. Erkekler evlilik öncesinde cinsellik yaşadığı kadınlara değer vermezler, kuvvetle muhtemelen o kadınlarla evlenmezler.
Aşık numarası yapar, yedekte tutar, bol bol ilişkiye girer, onu kullanır.20 Yorumla
+1 yılO insan görünümlünün numarasını buraya yaz herkes tek tek saysın sövsün ciddiyim bak çok iyi olur ama en iyisi onu yakalayıp şeyini kesip ağzına vermek ve yutmasını sağlamak lazım cidden sinirlendim şuanda.
24 Yorumla- +1 yıl
Kendi numaranı yazıp sayıp sayıda sözdür
- +1 yıl
Ne anlamadım?
- +1 yıl
Kafaların olduğu zaman anlamazsın normal abla
- +1 yıl
Devrik yazarsan kimse anlamaz.
+1 yılEvlilik zaten cinsellik yaşamaya ikna etmek için kullanılan bir vaatti verdin ve büyü bozuldu
Erkeğin karaktersizliği kadının saflığı derim ben buna12 Yorumla
Soran+1 yılOnca ay konuşup her gün arayıp telefonda sabahlamalar 5 dakikalık zevk için mi tek amaç bu mu ben anlayamıyorum düşünüyorum düşünüyorum bir türlü anlam veremiyorum bu nasıl bi zihniyet
- +1 yıl
Maalesef üzgünüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanoğlu gerçekten sevdiğine dokunmaya kıyamaz o seni kandırmış sanki biraz bir erkek cinsellikte çok ısrar ediyorsa olumlu şeyler bekleme bunu hic mi anlamadın hata karşındaki kişide değil sende bence
213 Yorumla
Soran+1 yılAma istemeye geliceklerdi 2 hafta sonra ailesiyle falan tanıştık birde ben daha önce 8 ay kadar süren bi evlilik yaptım kaybedicek bişeyimiz yok dedi seviyormuş gibi davrandı kandım😔
Cevap sahibi+1 yılCok üzüldüm senin için hemen kanabilecek kadar saf temiz birimisin sen
Cevap sahibi+1 yılKaraktersiz adam seni ikna etmek için resmen tiyatro yapmış aileyi bile oyunun bir parçası haline getirmiş nasıl sevebildin bunu ha 1 yıl bile olmamış gönül ilişkinizde acelen neydi be acaba bu kadar
Soran+1 yılHemen kanmadım 3 4 ay kadar tanışma flört aşaması oldu sonra 6 ay kadar da sevgili kaldık sonra cinsellik oldu ondan sonra 2 ay kadar daha sevgili olarak devam ettik sonra sordum ona istemeye gelicektiniz niye gelmiyosunuz dedim evlenemeyiz dedi evlenmeyelim ama ayrılmayalım da dedi sonra ben bitirdim işte ya öf çok suçlu hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılPeki sormadın mı bu karardan niye vazgeçtin sebebi nedir diye
Soran+1 yılSordum evlenemeyiz işte diyo sadece başka bişey demiyo
Cevap sahibi+1 yılO nasıl bir erkekmiş öyle afedersin ben onun kalıbıni s*key*m
Soran+1 yılBilmiyorum sorunca çok seviyo ama evlenmiyo da acaba ilerde bu insan mutlu olucak mı sevicek mi sevilicek mi yaptığı yanına kalıcak mı bundan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBen bu kişinin sevebilecek kadar kalbi olduğuna inanmıyorum
Soran+1 yılAhımı aldı o iki yakası bir araya gelmiycek
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı inşallah sende üzme kendini seni tanımasamda bu konudan dolayı erkekligimden tiksindim dünyada böyle kişiliksiz kişilerde varmış sen bundan ders çıkar bir sonraki gönül ilişkinde mutlu olmaya bak hakeden birisin bence haydi hayırlı geceler
Soran+1 yılTeşekkürederim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler her daim sevgiyle kal
+1 yılOnu Allaha havale et ve kendin için kendi iyiliğin için çabala. Spora yazıl sağlıklı beslenme sürecine gir çalış namaza başla cilt bakimlarina başla yani yeni bir hayat yeni bir sen olarak devam et yoluna
00 YorumlaNiye inanırsınız ki böylelerine gerçekten seni seven insan evlenene kadar sabreder zaten nasıl olsa evlenicez diye bir kafa yok bekle evlenene kadar diyecektin geçmiş olsun olan olmuş
10 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar çok ama çok zalak. Bide zeki derler kadınlara. Neyse bir şey olmaz. Terket bu pisliği. Tam bir pislik. Günahı boynuna olsun.
30 YorumlaŞerefsiz haysiyetsiz sevmemiş inanma kendinide kullandırma bence çıkar hayatından seviyorsa mücadele eder ciddi adımla gelir zaten dene bunu zamanını kalitesiz biri ile geçirme yazik
00 Yorumla
+1 yılBen bu hayata kolay küsmedim... kahbelik insanın lanet yüzüne yansır.. her ne olursa olsun.. asla biriyle çok ileri gitmedim gerek duymadım haketenle yaşanır.. birlikdelik
00 Yorumla
+1 yıl
sizde zarınızı evlilik için peşkeş çekmeyin.
iyi yapmış , her dokunduğu kadınla evlenecek değil erkekler10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Elli kere diyoruz ki kendinizi kullandırtmayın ama özgürüz diyorsunuz istediiimiz yaparız diyorsunuz sonra yine siz ağlıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılAdama veren kız düşünsün adam işini halletmiş gidiyor bir de oturup bunu mu düşünecek. Kız akıllı olaymış
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılDuyan da sanki zorla cinsellik yasatildi sanar kendin de istemissin kabul et. Kizlarda bu sacma gorus var cinselligi sadece erkegin istedigi mutlu oldugu birseymis gibi gostermeye calisiyorsunuz..
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik vaadiyle ikna etti sonra vazgeçti diyorum asıl mesele cinsellik yaşamış olmam deyil bu bana bir şey kaybettirmez ha hatamıydı evet birdaha asla yapmam ama neden siz erkekler evlenicez diye hayal kurdurup istediğiniz birşeyi elde ettikten sonra kağıt gibi buruşturup atıyosunuz kadını 5 dakikalık bir zevk için ciddi duyguları olan birini böyle harcamak doğru bişey mi sonuçta bu işi parayla yapan kadınlar da var maddi durumu da hiç kötü deyildi onlarla yapsaydı neden benim duygularımla oynadı
- +1 yıl
Evlilik vaadiyle yasanilan cinsellik evlilik vaadedilmeyene gore daha mi masumane oluyor?
Soran+1 yılEvlenmeyeceğini en başta belli etseydi belki ben buna yanaşmayacaktım üstelik okadar şey yazdım gördüğün tek yazı evlilik vaadi
Soran+1 yılMasum bişey yaptığımı da öne sürmeye çalışmıyorum herhalukarda hata yaptığımı kabul ediyorum zaten
- +1 yıl
Erkek kedi de kizginlik yasayan disi kediye kur yapar sonra birlesme olur. Sonra erkek kediyi bir daha göremezsin disi kedi pesinden kosmaz benimle niye evlenmiyosun diye..
Soran+1 yılKimsenin peşinden koştuğum yok lütfen boş yorum yapma sormak istediğim şey ćok farklı anlamak istediğin gibi anlıyosun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle şeref yoksunlarının erkeklik organlarını kesip yedirmek lazım. Tamam karşılıklı gelişir yaşanır ama evleneceğiz bağlanırım sen ol ama ayrılmayalım diyene söylenecek söz yoktur
20 YorumlaKaraktersizin tekiymiş kuzum. Sırtlan denilen erkek türlerinden bunlar. Alfa erkeğini bulmak için daha dikkatli ol 😇
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe düşünülebilir ki.
Aramış bulmuş kullanmış işini bitirmis gitmiş.
Adı üzerinde erkek.
Adam olan bunu yapmaz zaten.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Senin için hayırlısı olmuş, evlilik bütün hayatını etkileyen bir karar. İnşallah doğru kişiyi bulursun
00 Yorumla
+1 yılSenin duygu larini samimiyetini kullanmis alacagini almis suslu sozlerle seni ikna etmis isi bitmis karaktersiz lik den baska bisey degil aklini kullanicakdin seks yapmiycakdin
07 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle tanıştırdı evleneceğim kız diye
Soran+1 yılGüvendim 2 hafta sonra istemeye geliceklerdi onun hazırlığı içindeydik
- +1 yıl
Istedigi kadar tanistirsin nikahi basmadan hicbiri nin bir anlami yok siz kizlar bunu hala ogrenemediniz gitti biraz aklinizi kullanin
- +1 yıl
Sen sonuna kadar haklisin Madem okadar ciddi ydi isteyecekdi felan di filan di bekleseydi evlenene kadar insan olan yapmaz bunu karaktersiz lik tamamen
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Bu devirde karsindakini birak kendine bile guvenme
- +1 yıl
Olan her zaman kadinlara oluyo birakin artik yok seviyorum yok asigim yok bilmem ne nikahi basana kadar Hic birinin bir anlami yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKerhaneye gitseydi ablacım ne işi var senin yanında sen namuslu değil misin böyle kanı beş kuruş etmeyen insana kendini emanet ediyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğimize çok inanmıştım çünkü o benden daha çok istiyodu evlenmeyi ben hep acele etmiyelim derdim o biran önce evlenip yuvamızı kuralım derdi cinsellik olduktan sonra evlenmeyelim hep sevgili kalalım dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılEmeline ulaşmış. Sana sahip olmuş. Hayatımdan çıkma ki ihtiyacım olduğunda yine senden faydalanayım diyo yani
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk cinsel arkadaşlık istiyor , evlilik değil..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir erkek bu kadar ezik olur. Yazık günah ya bu nasıl miğdesizlik aklım almıyor. Amacına ulaştı şimdide fb ol diyor bununla nasıl sevgili oldun ya
12 Yorumla
Soran+1 yılfb ne demek
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İşte bu size gerçek ve dürüst olan kişilere karşı önyargılı olmamanız gerektiğine karşı bı örnektir. Ne zaman ben evlenmek düşünmüyorum desem ben or.. muyum diyorlar 😂 illa yalan mı söyleyelim. Sanki evlenmek sevişmek ör... Oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bunların amacı bu zaren 10 kişiden 1 sadece dediginiz yapar
00 Yorumla
+1 yılBeni tatmin etmeye devam et sana istedigim zMan ulasayim diyor basitce
00 Yorumla
+1 yılGaza getirme cümleleri onlar istediğini aldı bıraktı kullanmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle cinsellik yaşama hayali varmış demek ki oda olunca bıraktı
00 Yorumla
+1 yılErkek aklı'nı izlemeni öneririm. Önce kurabiyeyi verirsen elinde hiçbir şey kalmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik kandırma taktiği , böyle insanlar şerefsizin tam önde gideni kusura bakmayın
00 Yorumla Allah akıl fikir versin bu tür laflara nasıl kanyorsunz
00 YorumlaGorille takılınca böyle oluyor işte. kullandırtmışsın kendini.
00 Yorumla
+1 yılEvet aynısını ben yaptım cinsellik yaşadık tam evlenecektik şubatta nişan yapıp aralıkta evlenecektik benden altın o bu şu istedi ekonomi kötüyken bende evlendikten sonra alayım olmadı seneye evlenelim dedim kabul etmedi ayrıldık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşla ne edecekti yA evlenecek miydi senle seni kullandı işi bitti giidyor bu normal değil mi birde senle evlenecek miş babbabababa bababababa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın amaç belli ondan öncede biri ile olduydan öyle yapmıştr çok iyisin demiş ya tecrübeli bunun baya yattgi vardır mantığı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yine iyisin ben çinselliğin ertesi günü terkedildim
08 Yorumla
Soran+1 yılEee ne yaptın peki sonra
Cevap sahibi+1 yılNapacam hem gururum kırıldı hem merak ettim nedenini bir şey söylemedi
Cevap sahibi+1 yılBen de sildim attım ve bu benim ilk deneyimimdi
Cevap sahibi+1 yılAllah bin kat belasını versin inşallah yaşattığın yaşar
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun kader ortağım birdaha yapmıyalım böyle hatalar ben çok pişmanım😔
Cevap sahibi+1 yılGerçek yüzlerini görmüş olduk
- +1 yıl
Kızlar Vallahi veririm Sizinle bir taneniz olsun yeter bana eşim olacağınızı bilin geri çekilin bilirim Ya ben hani bozuldum deyip doğrulara kalmayın 5 dakikalık yani zevk suyu için evet belki bozulmuş olabilirsin ama kesinlikle ben sizin gurur duyuyorum bana işletmeye kızdırdın utanıyorum Ben
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. adam büyük rol yapmış ve istediğini almış. güzel oynamış
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam diyorum ki bende bunu parayla yapıcak birsürü kadın varken neden birine evlenicez deyip bu istediği olduktan sonra vazgeçiyo sevgili kalalım hep ikimiz de kimseyle evlenmeyelim hep böyle devam edelim diyen bi insan var ve ben bu zihniyeti çözemiyorum burada da aslında bunun cevabını arıyorum
Soran+1 yılDaha önce bi evlilik yaptım 8 ay süren
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük çocuklar bile inanmıyor bunlara🤣🤣 sende sıkıntı varmış, bu kadar saftirik olma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. deneme sürüşünden memnun kalmamış anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiradan bir at hirsizi abaza.. onda sorun yok. Ama ona inanan kizla ilgili soyleyecek cok sey var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu yaşadım Şu an baskasıyla evli gayet mutlu. Mutlu da olsun da benim ne günahım vardı dıyorum zaman zaman.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk sende vermeseydin artik bu yalanlara kanacak kadar ap. talsaniz bu sizin sucunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKullanmış seni klasik ökızker işte allah belasını versin hepsinin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlasik işte çok şaşırtıcı değil lan bende yataktan kız kovdum he insanlık yapıp
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma kardeş seni bir mendilgibi kullanmış atmış
00 YorumlaElde edene kadae köprüy geçene kadar ayıya demek işte
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek oyle hissediyor belki ilişki yaşayınca soğuma oluyor bilemiyorum hiç ilişki yaşamadım
00 YorumlaSkilmis amin davası olmaz
20 Yorumla
+1 yılBuna nasıl inandın gerçekten
26 Yorumla- +1 yıl
Profil Resmini Görünce Bunu Esra Erol Sordu Sandım Yani Sesi Kulağıma Kadar Geldi...
- +1 yıl
😅😅😅 😂😂😂 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@BaşarılıBiri96 esra erol mu?
- +1 yıl
La Bu Gacı Kim 🤣🤣🤣
Ben yıllardır Televizyon izlemiyorum o yüzden fazla bilmiyorum artık adı Her neyse
@Yamahamotocross - +1 yıl
Seni seviyorum bahanesiyle bekaretini alıp seni yıllarca e***** gibi kullanacaktı evleneceği zaman da annesine bakire kız bulduracak emin ol
- +1 yıl
@BaşarılıBiri96 müge anlı kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılselam kulanmıs senı ve hayatında hep kulanılacak bır eşya gıbı gözünde o kadar gegerın varmıs anladın
00 Yorumla
+1 yılKandırmış ve arada yine cakmak icin kal diyor
10 Yorumlaİhtiyaç için birlikte olmuş
10 Yorumla
+1 yılKızları kandırmak çok kolay
00 Yorumla
+1 yılgenel bir durum, kanmayın kızım kanmayın...
00 Yorumla
+1 yılalacağını almış sonrası umrunda olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler veren kadinla ciddi dusunmez gunaydinn
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik yaşadıktan sonra evlenmekten vazgeçen erkek hakkında düşünceleriniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler