Aslında hem ben hem de ailem özgür insanlarız. Daha önce birçok kez sevgilim ve flörtüm de oldu ama hiç yapmadım nedense. Evlenmeden olmazcı birisi değilim ve gayet sosyalim. Alkollü ya da alkolsüz genel olarak mekanlara da girip çıkan birisiyim. Fiziğim de fena değildir. Mesleğim de var yani para kazanıyorum. Cinsel anlamda istenmeyen birisi olduğumu düşünmüyorum ama nedense hiç yapmadım. Artık kendi kendimi tatmin etmekten sıkıldım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen tercih senin bir şey diyemem ama bizim gibi saf yanık bir erkek istersen yani hani bilmiyorum da yani öyle yokluk çekerim belki vermeni tavsiye ederim sana o kadar söyleyeyim Daha niye yokluk çeken erkek zaten o bir erkekten buldun ha dokunuyor Ama yok şeker herkes senin kıymetini bilir yok çek kaydetmek istemez yani bilmiyorum yani şu an karşında oldum ayaklarına kapanırım ya Yani öpmedik santimini bırakmam Sen de ya santimini santim öperim ya sen yokluğun ne olur hiç biliyor musun yani yaşım 36 olmuş Daha siz isteğine dokunmamışım O kadar özlemişim ki onu hep resimlerde videoları görmüş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sosyal olman iyi çevrende hep kadınların olması bir dezavantaj güler yüz tatlı dil gülen bakışlarla erkekleri etkileyebilirsin. Bence burada biriyle sexting ile başla rahatla guleryuzlu davranır biraz erkeklerde cesaret verici davranırsan dikkat çeker bu alanda erkekler adım atar. Başarılar diliyorum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki de yakın kadın arkadaşlarına gidip bu durumu paylasabilirsin vardır belki onların çevresinde sana ilgi duyacak bir erkek yani alkollü yerlerde tek gecelik yaşamak yerine ilk cinsel deneyimini daha uzun vadeli ve düzenli yapacağın biriyle olsun diye düşünüyorum
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu biraz güveneceğin, aynı zamanda cinsel çekim duyacağın, sevip güveneceğin biri olup olmamasıyla ilgili. Karşına böyle biri çıkmamıştır ondan yapmamışındır. Artık zamanı geldiyse başarılar. Umarım güzel bi ilk deneyim yaşarsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal evet
00 Yorumla
+1 yılnormal, ne zaman istiyorsan o zaman yaşarsın
fakat kendi kendini tatmin etmektense sıkıldığını söylüyorsun demek ki yaşamak istiyorsun
anlaşılan bu isteğini bastırıyorsun bunun nedeni üzerine düşünebilirsin00 Yorumla
+1 yılDaha önceden sevgilinde olmuş. Sen zaten bi’ adım atsan, sevgililerin on adım atardı sana cinsellik konusunda..
Anlamadım nasıl olduğunu cidden..00 Yorumla
+1 yılNormal kimse yapmak zorunda değil herkes yapacak diye Bi kanun yok takılma.
20 Yorumla
+1 yılCinsel iliskin olmaması bence gayet normal ve tebrik ederim diğer saçma sapan yapanların yorumlarına bakma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki denk gelmemişsin, bence zamanında yaşaman en güzeli olacak. Kendini kilitleme derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yasindayim bende henuz kimseyle cinsellik yasamadim cunku farkettim ki karsima cikan kimseyle bunu yasamak istememisim ve pismanda degilim iyi ki de yasamamisim bu saatten sonrada artik evlenecegim adamla yasarim
08 Yorumla- +1 yıl
vermeden kimse evlenmez.
Cevap sahibi+1 yılVermeden evlenmem diyen adamla evlenilmez zaten şart koşulan seyler de evlilikte yürümez zorla guzellik olmaz yani
- +1 yıl
evde kaldın tebrik ederim.;)
Cevap sahibi+1 yılVermeyerek evde kalıyorsak kalalim askim nolcak jxndkdk
Cevap sahibi+1 yılSen bizim yerimize ver bol bol
- +1 yıl
daha hiç bişeyden haberi yok zavallı
Cevap sahibi+1 yılAskim en iyimiz sensin ya valla kxndksmsj
- +1 yıl
Yapmayın. Vermek ya da vermemek değil konu.
+1 yılBende öyle devamlı işle ev arasında gidip geliyorum hayatımda birisi olsun istiyorum ama olmuyor denesek mi
00 Yorumla
+1 yılYani sıkıldıysan git yap tercih senin beden senin zevk senin 28 yaşında aklı başında birisin
00 Yorumla
+1 yılNe cevap verildi bilmiyorum ama artık başkalarının seni tatmin etmesine izin vermelisin
00 YorumlaAynı durumdayım ama benim önceliğim eğitim duygusal bağ olmadan ilişkinin olmayacağını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılE seçimkerinde özgürsün niye şikayet ediyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Cehenneme girince yarışırsınız artık kim ne kadar yaptı diye ! Zina günahını çok basite alıyorsunuz
00 YorumlaAynı benim gibisin sadece tek fark benim hiç sevgilim yok
00 Yorumla
+1 yılBende senin durumdayım 25 yaşındayım ve artık bundan utanıyorum kötü bir şey mis gibi
00 Yorumla
+1 yılNasıl yardımcı olalım sana.:)) Bul birini canını sıkıyorsa bu durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği yaşamak için kimseyi layık görmedin belki de..
00 Yorumla Konuşmak isterim gerçekten nasıl dayanabildin bu kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sebebi budur 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBize ne ister yap ister yapma aklınız fikriniz seks olmuş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini bilen ve tutkulu bi erkekle seviştiğinde, bunu yaşamalıymışım diyeceksin.. Tanışmak ve seni keşfetmeni sağlamak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl dayandın? İnsan cinsel istek varsa dayanamıyor çünkü. Belki de yaşamana sebep olacak kadar da yoğun değildi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28sin daha 40 yaşında gibi konuşuyon:) yaşamaman mormal. Yaşamak isteden rahatlıkla yaşardın da eminim. Kendine yüklenme derim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ilk 32 yaşımdayken sevgilimle seviştim ilk o yaşta gördüm kadınların şeyini. Normal yani kasma bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım bir aüreden aonra alışkanlık oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıldıysan sevgilinle yap abazanligini burada paylaşmak zorunda değilsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. İstediğine emin misin? Çünkü bu senin isteğine de bağlı..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen aşık ol ve kendini birine bağlan bak ozaman nasıl itek ve arzu seks hepsi oluyor
00 Yorumla
+1 yılYıllardır bu işiten para kazanıyorum ama senden para almam kıyak olsun 😉
00 Yorumla
+1 yılBiriyle birlikte olmadan farklı şeyler yaşayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun yok. Ciddi bir durum çünkü bu sen de o yola girmemişsin öyle de sürüp gitmiş. Atalettendir Newton'un eylemsizlik prensibi gereği 😀😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sakın yapma, kur yükselirse zarar edersin.
10 Yorumlanormal illaki olucak diye bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendin istememissindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef benimde olmadı
00 Yorumla
+1 yılOlabilir normal
00 Yorumla
+1 yılsevgilin olmuş ya daha ne istiyon
00 Yorumla
+1 yılbence istemiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence biyle olması daha guzel
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Neyi aradın da bulamadın hiç düşündün mü?
00 Yorumla
+1 yılFilim izlemekten sıkıldı din anlaşılan
00 YorumlaBence korkuyorsun ondan bu güne kadar yaşamadın
00 YorumlaÇok ilginç ve garip
00 YorumlaGenç bakir biriyle denemek ister misin
00 Yorumla
+1 yılBu biraz da senin istemenle olacak şey. Normalsin.
00 YorumlaYani denk gelmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılYav yüzüp yüzüp karaya varmışın bekle evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini ifade etmesini bilenlere hayranım.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bence bende aynı durumdayım fsjdk
022 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yıl26 profilde yazan
Soran+1 yılTipin de iyi duruyor aslında ve erkeksin senin dayanman zor olmadı mı
Cevap sahibi+1 yılZor oldu oluyor da ama bilmiyorum yeterince sosyal değilim ve uğraşmıyorum bu konularla öylesine yapmak içinde yapmak istemiyorum sevdiğim kişiyle olmak isterim
Soran+1 yılSen bensin bu konuda. Önüme gelenle sırf yapmak için yapmak istemiyorum. Madem bekledim en azından ilkini duygusallık çerçevesinde yapayım diyorum ama ben artık yaşlandığımdan sevgilim de olmuyor uzun zamandır 😂
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda evlilikte zor sfkd hayırlısı olsun :D
Soran+1 yılEvlenmeyi zaten düşünmüyorum ama düzenli bir ilişkim olsun isterdim doğrusu
Cevap sahibi+1 yılİstiyorsan ve dediğin gibi sosyalsen yaparsın bunu ya
Soran+1 yılSosyalim ama mekanlara hep tek girip çıkıyorum. Arkadaşlarımın çoğu ya şehir dışında ya da evli. Arkadaş ortamım yok maalesef.
Cevap sahibi+1 yılO tür ortamlarda sulanan olmuyor mu? tanışalım istersen fkdjs
Soran+1 yılHiç olmuyor inanır mısın? Ben sertim biraz ve oraya gelenler de zaten yanlarında birileriyle geliyorlar mutlaka 😄
Cevap sahibi+1 yılİnanırım bazen bişey olmayınca olmuyor fskd işyerinden, sanaldan falan bulursun belki
Soran+1 yılİş yerim kadın ağırlıklı bir yer tamamen. Sanaldan da ben sevmiyorum. Temas bağımlısı değilim ama bu yaştan sonra da sadece mesajla vs olmaz
Cevap sahibi+1 yılAnladımm zaten sadece mesajla değil sanaldan tanışırsın reele taşırsın falan
Soran+1 yılSanaldan birkaç kez adım attım ama görüldü yedim. Yaşlı buldular herhalde beni. 😂 Birde burada yalan söyleyen çok insan var mesela. Nasıl güveneceğim?
Cevap sahibi+1 yılRiskli bir durum ama insan kendini belli ediyor zaten ya biraz tecrüben varsa güvenilir olup olmadığı anlaşılıyor fskdj
Soran+1 yılBen anlamıyorum işte, çünkü insanlara yalan söylemem burada. Güvenmiyorsam detaya inmeden konuşurum zaten. Birde buradaki erkeklere arkadaşça yazdım birkaç kez, hemen mod değiştirdiler. Sanki onlara asılıyormuşum gibi tribe girdiler 😄 amacım da sohbet muhabbetti sadece
Cevap sahibi+1 yılBuradaki çoğu kişi bi garip zaten, neyse biz yalnızlığa devam ksdf
Soran+1 yılYapacak bir şey yok 30 olduk sayılır zaten tek devam 😄
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle fksjd sohbet muhabbet için istersen yazabilirsin fsdf
Soran+1 yılYazamam benim xperim yetersiz
Cevap sahibi+1 yılBen yazabilirim takip edersen amaa
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin tercihin bu bence.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin için yapmamışsın
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bence
Asla kendini küçümseme00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılParmakla nereye kadar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal bir durum sorun etmenize gerek yok 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki ortam olmamış ya da istememişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBir zahmet.
10 Yorumla Normal.
10 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaToprak olacak. Açılmadan iade demek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Eline devam biz ne yapabiliriz ki bu konuda 🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler