Cinsel Yaşam Cinsel ilişki öncesi size dokunulması sizi tahrik eder mi? yarenarya Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yoksa fazla dokunulmayı sevmiyor musunuz beyler? Cinsel ilişki öncesi size dokunulması sizi tahrik eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet eder 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ilski öncesi tahrik eder ama ilskin bittikten sonra bir süre dokunulmasi ni istemiyorum 0 4 Yorumla yarenarya +1 yıl Sarılıp yatmak da mı Yorumla 25xburqk +1 yıl aynen sarılmak ta kızlar çok seviyor bu durumu ama erkek doğası gereği o an bı uzaklaşmak istiyor neden se Yorumla yarenarya +1 yıl Her erkek öyle değil sarılan da vardır illaki romantik olanlardan Yorumla 25xburqk +1 yıl ya kadın istiyor diye katlanıyor sun ama emin ol her erkek o sıra bı uzaklasmak istiyor dur Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevdiğine dokun dokunduğunu sev teorisi herzaman işe yarar 😂😂 0 10 Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Seninde bilmedigin yok valla haa ☺☺☺ Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @zor-olan-aşk sende oku araştır soyal ve insanlarla iletişim içinde ol sen herşeyi bilirsin merak etme Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Ben zaten cogu seyin bilincindeyim, gerek okuyarak gereksede yasayarak Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @zor-olan-aşk eecne güzel işte bunu duyduğuma çok sevindim Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Ben kadinlarin boylesine bilincli olmasina bayiliyorum sadece, seninde boylesine bilincli olman ilgimi cektigi icin oyle bir yorum yapmistim Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @zor-olan-aşk vok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Bende sana tsk ederim gulumseyen guzellik Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @zor-olan-aşk teşekkür ederim 🙏 çok naziksin Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Senin guzellliginden ve gulumsemenden dolayi, hakedene hakettigini vermeyi cok severim Yorumla zor-olan-aşk +1 yıl Hayirli geceler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl cinsellikte herşeyin ilkler çok heyecan zevk verici dimi buluşmada sana ne için yakınlaştığını gösteren dokunuş öpüşme koklaşma elleşme her şey 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yaşamadım ama hoşuma giderdi kesin, özellikle de özel bölgelerime... 0 0 Yorumla
İlyas2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ya dur aklıma getirme zaten zar zor yerimde duruyorum 🙃 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Dokunulmasını severim cinsel ilişki olsun olmasın 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eder 0 0 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Eder 0 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eder tabiki 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet eder
ilski öncesi tahrik eder ama ilskin bittikten sonra bir süre dokunulmasi ni istemiyorum
Sarılıp yatmak da mı
aynen sarılmak ta kızlar çok seviyor bu durumu ama erkek doğası gereği o an bı uzaklaşmak istiyor neden se
Her erkek öyle değil sarılan da vardır illaki romantik olanlardan
ya kadın istiyor diye katlanıyor sun ama emin ol her erkek o sıra bı uzaklasmak istiyor dur
Sevdiğine dokun dokunduğunu sev teorisi herzaman işe yarar 😂😂
Seninde bilmedigin yok valla haa ☺☺☺
@zor-olan-aşk sende oku araştır soyal ve insanlarla iletişim içinde ol sen herşeyi bilirsin merak etme
Ben zaten cogu seyin bilincindeyim, gerek okuyarak gereksede yasayarak
@zor-olan-aşk eecne güzel işte bunu duyduğuma çok sevindim
Ben kadinlarin boylesine bilincli olmasina bayiliyorum sadece, seninde boylesine bilincli olman ilgimi cektigi icin oyle bir yorum yapmistim
@zor-olan-aşk vok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam
Bende sana tsk ederim gulumseyen guzellik
@zor-olan-aşk teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
Senin guzellliginden ve gulumsemenden dolayi, hakedene hakettigini vermeyi cok severim
Hayirli geceler
cinsellikte herşeyin ilkler çok heyecan zevk verici dimi buluşmada sana ne için yakınlaştığını gösteren dokunuş öpüşme koklaşma elleşme her şey
yaşamadım ama hoşuma giderdi kesin, özellikle de özel bölgelerime...
Ya dur aklıma getirme zaten zar zor yerimde duruyorum 🙃
Evet aşırı derecede hem de
Önce sen söyle
Dokunulmasını severim cinsel ilişki olsun olmasın
Sanırım bilmiyorum hiç yaşamadım
oral yapılması ve ağzına boşalmam hoşuma gider
dillenmesiiiii
Eder
Eder
Tahrik eder.
evet eder
Hoşuma giderdi