+18 cevap vereceğim. Penis vajinaga girmeden sürmekten dolayi sert bir yere sürtuyor ise bırak tüylü olsun. Cok büyük sorun degil. Sadece temiz olsun yeter.. cinli kadinlsr mesela hep tüylü ama dar ve güzeller.
Kurak bir bitki örtüsü cansızdır ve yeşermesi lazım Amazon ormanı bağrından kopup gelen Tarzanlarla beraber içlerinde birtakım maymunlar ve goriller bulundurmalı ve tüylü olmalı
İlk tercihim tabiki tamamen tüysüz olmasıdır, ama bakımlı ve kısa tüylü denk geldiğinde çok azdırıcı oluyor. Uzun tüylü ve bakımsız olanlar çok tiksindirici.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
genç bir kızda güzel bi fizikte pek önemsiz olur sanırım ama temizliği her zaman bir adım önde olur
@Batuhan1003 Bırak takılsınlar yaa hepsinde olan kıllı da olsa kılsız da olsa aynı şey bi yerden sonra kadının cilvelisinin makbul olduğunu anlıyorsun zaten :) Kendi kendilerine takılsınlar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
tüysüz vajina
+18 cevap vereceğim. Penis vajinaga girmeden sürmekten dolayi sert bir yere sürtuyor ise bırak tüylü olsun. Cok büyük sorun degil. Sadece temiz olsun yeter.. cinli kadinlsr mesela hep tüylü ama dar ve güzeller.
bu soru şuna benziyo 😂😂
şey bulmuşlar tüylümü tüysüzmü die sormak saçma 😂😂
Kurak bir bitki örtüsü cansızdır ve yeşermesi lazım Amazon ormanı bağrından kopup gelen Tarzanlarla beraber içlerinde birtakım maymunlar ve goriller bulundurmalı ve tüylü olmalı
Kılsız vajina isterim kıllı da olsa fark etmez önemli olan zevkli duygusal bağ
Temiz olsun farketmez ama tüylü tercih ederim.
Tüysüz görüntü olarak süper olur ama az türlüsüne idare eder diyelim sende nasıl
Bnce hiçbiri. Çünkü vajinanın zaten bi estetiği yok
kılsız tabi tertemiz olucak yalarken zevk vermesi için
Tüysüz tâbi ki. Ben her hafta temizligimi yaparım. Daha arzulu oluyor insan.
Kadin komple tuysuz olacak ama orasinda cok abarti olmamak uzere biraz tuy olacak en iyisi boyle bence
Kadinlarin heps tum vucut tuyi aliyor zaten de kendinden tuysuz olanlar var bacaklari beli kaymak gibi tuy koku de yok onlardan bahsediyorum
İlk tercihim tabiki tamamen tüysüz olmasıdır, ama bakımlı ve kısa tüylü denk geldiğinde çok azdırıcı oluyor. Uzun tüylü ve bakımsız olanlar çok tiksindirici.
genç bir kızda güzel bi fizikte pek önemsiz olur sanırım ama temizliği her zaman bir adım önde olur
Kaymak dedin ya, gelir şimdi sırtlanlar..
hrrrr
eminim abazalar doldu
Kendinizi ne zannediyorsunuz ki. Sanirim disarda yüzünüze bakmıyorlar burdan çıkmiyorsunuz :))
@Batuhan1003 o yüzden ret ettiğim halde dayanmadan istek gönderiyorsunuz beyefendi.
@Batuhan1003 Bırak takılsınlar yaa hepsinde olan kıllı da olsa kılsız da olsa aynı şey bi yerden sonra kadının cilvelisinin makbul olduğunu anlıyorsun zaten :) Kendi kendilerine takılsınlar :)
Vurdu gol olduuu :)
E bi künefe üstüne gider o zaman 🤷
Lazer. Traş demiyorum bak.
Tuysuz tabi soru mu bu
Tüysüz gıcır gıcır... olmalı temiz...
Oral seviyorsa partnerin değişkenlik gösterir
tüysüz ama şekil verilmis hafi tüylüde güzel
Tüysüz vajina tabii ki.
Tüysüz tabiki
Kilsiz tüysüz temiz mis gibi
Tartmaya kapalı bir konu tabii ki tertemiz
Kaymak gibi olacak dil kayacak
Kıllı ve dudaklı
Çoğunluğa inat kıllı diyorum
Bu da soru mu :) Bal dök yala modunu severim :)
Kaymak daha iyi durur 😊
üst tarafta tüy olması azdırıcı olabilir ;)
Iykk tabikide tertemiz olcak
Temiz olan 🙄
Kılsız tabi tadimlik olacak tertemiz mis
Bayılırım kaymaga
Kaymak tabiki
temiz
tüylü ve bakımlı
Çok uzun olmadığı sürece tüy kabul ya
Tüysüz
İkiside
Kaymak gibi olan.
Büyük vijana