Güncellemeler
+1 yıl
çocuk cidden sevse evlenirdi bence. 4 sene az süre mi birde zenginde bir erkek , hani maddi sıkıntılardan evliliği ertelicek biri değil
Ablam 4 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyor. Kendisi İstanbul'a çocuk bodrumda yaşıyor
ayda bir olcak şekilde görüşüyorlar. 10 gün kadar çocuğun yanında kalıyor.
Ama ne bir söz ne bir evlilik teklifi vs hiç bir şey yok. Çocuğun ailesi ile tanıştı.
Cinsellikte oldu bundan soruyorum 26 yaşında ablam artık bir adım atılması gerekmiyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
O çocuk ve ablam ne yapıyorlar? Yani okuyor mu çalışıyor mu?
çocuğun iyi bir işi var ablam çalışmıyor
O zaman evlenip yanına gitmesinde bir engel yok öyle mi
yok yani , ama çocuk evlenme teklif etmiyor zaten sık sık beraber degiller
Belki çok sıkıştırmak istemiyorlardır. Hem seks de yapıyolar diyosun. Rahatlar yani. Bazı insanlara evlilik zor gelir. Zamana bırakmışlardır belki. Evli gibi de yaşıyorlar zaten 😂
Normal değil ama çocuk fakirse 10 sene daha beklersin
çocuk zengin baya hemde sorun burada istese evlenir
Adam sadece se x üzerine ablanla ilişki kuruyor maalesef durum da bu
Ablan da muhtemelen bunun farkında
amabu kadar senede sevgili olmazlardı ya
Ama olunuyor işte cinsellik bağımlılık yapıyor
Bana özelden yaz burada yazmayacam bi garip oldum açımta böyle yazmaya
Açıkta böyle yazmaya
Ohh çocuk ayda bir düzenli f*ckbuddy yapmış resmen. Ablan mı gidiyor her ay
ablam gidiyor çok nadir çocuk geliyor ama ablam gidiyor, birde ailesi ile tanıştı yani arkadaşlarıyla fb osla tanıştırmazdı ya çocuğun ailesi ablama iyi davranıyor
Ablan anlatıyor mu cinsel olarak yaşadıklarını
Sen nerden biliyorsun
anlattı işte ondan biliyorum tuhaf geldi
Detaylı mı anlatıyor her anını
Nasıl karşılıyorsun
detaylı. Ne diyebilirim ki yetişkin insan istediğini yaşar ama çocuk samimi gelmiyor bana değer verse 4 sene uzak mesafeyi devam ettirmez evlenirlerdi
Erkek gözüyle bakıp yaptım iste yorumumu
Gerisini sen düşün ya da detay istersen yaz bana
E tabi çalışan hayatları düzenli kişiler sonuçta belli ki istemiyolar
Bi teklif beklemesin bence çocuk 10 gün seksini yapıp rahatına bakıyo gibi
Kaşe, imza.
ya ama ablamda bir sürü fotoları var çocuk arkadaşları ailesi ile de tanıştırmış ama bazı şeyler mantıklı gelmiyor , sık sık aramıyor mesela yazmıyor, ablam hep yanına gidiyor bir kerede çocuk gelsin dimi. 10 gün beraberler her türlü yakınlık var sonra işte İstanbul'a geliyor ablamda sizce
Valla ciddi değildir bi de ablan ayağına gidiyormuş çocuğun keyfi yerinde bence düşününce ablan 10 gün kalıyo 20 gün kafa rahat
ablam zaten İstanbul'da tek kalıyor evde kendi evi var, ev arkadaşı ile başladı sonra kendi evi oldu. Çocuk zenginde zaten atlar gelir buraya , ablamla vakit geçirirdi , genelde ablam gidiyor çok nadir çocuk geliyor , fotoları var ama samimi gelmiyor yani
Zaten samimi değil
Kesinlikle ablanı kullanıyor ve üstüne maddi manevi zararda veriyor. İlgisiz, saygısız. Ben adamın sadakatinden, iyi niyetinden şüphe duyarım
Ablanın ilkimiydi bu çocuk
değildir bence ya ablamla pek konuşmayız , ama ilk sevgilisi değil ama ilk uzak mesafe ilişkisi neden sordun , bence çocuk cidden sevse 4 sen ayrı kalmazdı yani evlenirdi üstelik zenginde bir çocuk
Gel dedikodu yaplm
Olduğunu nerden biliyorsun
Sadece kullanio sanrm ablani
Uzak mesafe f. b olmuslar
samimi gelmedi bana ya
Anormal bence
yani bencede
Ablan şikayetçi mü
değil ama aşık olduklarını falan sanıyor. Ya resmen çocuk kullanıyor bence
belki F. b dirler?
ya çocuk arkadaşları ailesi ile tanıştırdı ablamda da bir sürü sosyal medya da fotoları var ya
oLABİLİR
Anın tadını çıkartıyorlar
nasıl
Işını görüyor her türlü
Aralarında ilişki oldumu
oldu neden
Sordum ablanmi söyledi
F*ckbody ilişkisi