Önüme kim çıktıysa sanal olsun gerçekte olsun hepsinin amacı cinsellik oldu
Burdan hiç utanmıyorlar zaten yazıyorlar normal hayatımda da konu sürekli cinselliğe kayıyor bir şekil o muhabbet açılıyor
Seven erkek var mı cidden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önüme kim çıktıysa sanal olsun gerçekte olsun hepsinin amacı cinsellik oldu
Burdan hiç utanmıyorlar zaten yazıyorlar normal hayatımda da konu sürekli cinselliğe kayıyor bir şekil o muhabbet açılıyor
Seven erkek var mı cidden
Erkekler elde edene kadar hırs yapar ve elde edeceği şey bellidir kabaca söylüyorum ama gerçek bu bazıları bu konuda seçicidir neyi kimi elde edeceğini bazıları seçmeden bile ister ve evlenmek sadece düzenli bir beraberlikten bir şey değildir kadını garantilemek içindir birde.
Seven erkek de eninde sonunda cinsellik isteyecek. Cinsellik hayatımızın bir parçası ve sadece erkekler kadınlara göre daha istekli ve dile getirmek konusunda daha cesur. Objektif değerlendirince durum bu.
Cevap
29Cevap
Benzer bi durumdan muzdariptim bende.. ama gercekten seven erkek. Cinsellik konusu ilk firsatta acmiyo.
Her erkek cinsellik dusunuyo aklina geliyo gelmiyo diyen yaln yani. Sadece abaza gibi ilk anda cinsellik konuşmuyo.
Seven erkek vardır tabiki, ama sende konu hep cinselliğe kayıyorsa nedenlerinden biri belki de çekici ve sex’i birisindir
Sen nasılsan karşındaki de öyle olabilir, kişilik cinsiyet ile çok bağlantılı değil.
Seven erkeği bulman için o erkeğe zaman vermen gerekiyor. Tipe göre hareket etmemen gerekiyor.
Erkekler vatanını canlarından çok seviyor merak etme.
Çok alaka.
👏👏👏
Ey seviyoruz işte. Yani cinselliği seviyoruz. Sayılmıyor mu o? 😇😜
Muhabbet, sohbette mi sevmiyorsun. gerçekte yapmayı mı?
Erkekler yatmalık ilişki arıyor, diğer türlü kankası çok. Ama bu baskıya boyun eymemelisin
Felsfe seviyorsan olur
Cinsellik illaki konuşurum
Ama sürekli değil
kızlar kendisiyle sevişmeyen gerçekten seven değer veren erkekleri terk ediyor. boşuna dememişler deveye diken insana * yaranır diye
Cinsellik konuşması istemesi sevmedigim anlamına mı geliyor ilkokul 3 fqlwnsın sanırım
Erkek sevsin erkek şunu yalsin erkek bunu yapsın sen napıcaksin peki işlevin ne yararın ne?
Her erkek bir degildir.
Severiz tabiki biz insan değil miyiz
Cinsellik doğal bir istektir
Cinsellikte bir sevgidir
Nadir olan vardır ama sayı az
Vardır muhakkak. Seni de seven olacaktır
Sever tabi niye sevmesin â
Bu soru bin kere soruluyor. Bin kere sorulduğuna göre siz seveni sevmiyorsunuz
Sever ama onları siz sevmezsiniz
sevmeyi bilirim
Severler tabi ama oda güzel şimdi
Emin ol kadınlar bizden çok seviyor Seksi