Erkeklerin büyük göğüs sevmesi (çoğunlukla) seksilik algısını değiştiriyor mu sizce?

Erkeklerin büyük göğüs sevmesi (çoğunlukla) seksilik algısını değiştiriyor mu sizce?

Tabi değiştirir. Bu zaten algoritmik bir şey bilinç altı düzeyde Bunlar kadının doğurgan gôrüntüsünü artıran etmenler Bizi arka planda tahrik etmeye iten Düşünce biçimi Kalçaları büyük bu iyi doğum yapar. Göğüsleri büyük çocuklarımısı iyi emzirir besler. İç güdüsel düşünceyle bağdaşır Bu yüzden çekici buluruz. Kızların söylemeselerde bizde ki penis boyu takıntısı gibi Boyutundan iç geçirdikleri olur. Haksızda değiller Daha çekici olduğunu bilirler He tabi bazılarıda buna inanmak istemez.😄 Ama gerçek bu Tek bir fark var. Büyük derken Zeplin gibi abartılı bir buyuklukten değil Orantılı şekilde buyuklukten bahsediyorum. Neyse ki erkekler Buna aşırı takıntılı değiller. İlla büyük olcak takıntısı pek yok Kızlar için geniş omuz 1.90 şart gerçi
Evet maalesef büyük ölçüde değiştiriyor ama bu çoğunluğun içindeki çoğu kişinin de amacı sadece cinsellik olduğunu düşünüyorum.
İdeal iyidir çok büyük sevdiklerini sanmam değiştirmez yani
Cevap
6Cevap
Değişir evet
Sadece göğüsleri büyük diye seksi kategorisine almak da ne bileyim..
Büyük olması pozitif yönde bir şey tabii ama çokta bir etkisi olmamalı
Balık et
Büyük göğüs...
Kalın vmbacak ve kalça
Hiç bir zaman degismez
Saçma bence en iyisi sevdiğin insanla yapmak gerisi boş
Daha seksi ama bu bir gerçek:))
Top gibi hiç hoş bulmuyorum
Hayır
Çok hoş duruyor be 😍