Bazen erotik konuşma yaparken vajinamın kasıldığını ve sulandığını hissediyorum boşalmış mı oluyorum? Gusül gerekiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Orgazm bedeni kasar, yoğun bir zevktir, dokunmadan herkes boşalamaz, boşalma olması için duygusal açıdan uyarılma gerekir. Kadınların büyük çoğunluğu dokunarak orgazm olur, bunun için en kolay yöntem klitorisi okşamaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
sexting anında vajinanda sulanma ve kasılma hislerinin olması çok normal. Sulanman aşırı ise ve zevke yaklaşıyorsan gusül almalısın. Krem gibi bir şey geliyormu sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSulanıyorsa zevk suyudur ve gusül gerektirir evet. Kadınların boşalması zevk suyu şeklindedir.(Doktorum)
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsel doyuma ulaşmadım ama kasılma oldu 1 dk daha istekli kaldım sonra azaldı boşalmış mı oluyorum? Ama rahatlayamadım boşalınca daha farklı oluyordu hevesim gidiyordu
- +1 yıl
Hayır zevk suyu gelmemiş bile sadece ıslanma olmuş. Boşalamamamışsın
Soran+1 yılBazen orgazm kasılmalarına benzer kasılmalarım oluyor neden oluyor olabilir acaba? Çok rahatsız ediyor ama orgazm değil gibi çünkü rahatlayamıyorum.
- +1 yıl
Adrenalin kaslara uyarı gönderince kasılma yapar. Boşalman için yeterli uyarı gelmezse kasların kasılır ama rahatlayamaz.
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılÖyle gusül bozulmuyor dimi
- +1 yıl
Hayır boşalmazsan bozulmaz rica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bacaklarını sıkıştırıp bırakarak boşalan kadınlar var dokunmadan
08 Yorumla
Soran+1 yılBen vajina kaslarımı sıkıp bırakabiliyorum kendi isteğimle yaptım boşalmış mı oluyorum yoksa sadece sürtünme mi
Soran+1 yılBir kere sıktım devam etseydim doyum noktasına ulaşcaktım yani gusül gitmemiştir dimi
Soran+1 yılBende olmadı 1 dk daha devam etti şimdi geçti boşalma olmamıştır dimi
Soran+1 yılRahatlayamadım yani ama şu an isteğim azaldı gibi o an çok fazlaydı
Soran+1 yılTeşekkürler boşaldığımda rahatlama oluyordu bunda olmadı ama vesvese işte abdest alıp namaz kılacam ya şeytan dürtüyor vesvese veriyor
+1 yılMumku. Tabii ilişkide siz dokunuyor musunuz sanki ama bosaliyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının boşalabilmesi için erkeğin iki parmağını sokması lazım ileri geri yapması lazım o şekilde boşalır bir kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani dokunmadan da orgazm olmak mümkün ancak oradaki ıslaklık orgazmı ıslaklığı değil
010 Yorumla
Soran+1 yılNe ıslaklığı oluyor adı ne
Cevap sahibi+1 yılO ıslaklığın amacı erkeğin oraya rahatça girebilmesi vajinanı kayganlaştırarak girip çıkmayı sağlamak için sen uyarıldığın zaman salgılanan bir sıvı9
Soran+1 yılHaa teşekkürler bozulmamıştır o halde inşallah
Cevap sahibi+1 yılYalnız buradaki o sıvı gelmiş Tamam orgazm olmadım demek değil ayrıca kasılmalar da Yaşıyorsun Bu da belge aldığınız ekle alakalı olabilir Ayrıca o suyun gelmiş olması abdest almanı gerektirebilir Kaç yaşındasın sadece bir konuşmalar bile seni nasıl bu kadar baştan çıkarabiliyor
Soran+1 yıl18 yaşındayım mastürbasyonu bıraktım o yüzden ama orgazm sonrası rahatlama olmuyor mu? Bende olmadı hala devam etti istek
Cevap sahibi+1 yılYani kadınlar için orgazm olmak değil o sıvının salgılanıyor olması sanırım abdest almayı gerektiriyor mastürbasyonu bıraktım artık tamamen konuşarak mı sanal seks yapıyorsun ama yine de kendine dokunmuyorsun öyle mi
Soran+1 yılEvet kendime dokunmuyorum mastürbasyon yapmamak için ve evet ıslanınca abdest bozuluyormuş ama gusül bozulmuyormuş
Cevap sahibi+1 yılSen Beş vakit namaz mı kılıyorsun Bu yüzden mi önemli
Soran+1 yılEvet ve vesvese açısından da vesveseye kulak vermemek gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen o an bir erkeğin üstüne çıkması zevkten uçurur
00 Yorumla
+1 yılDokunmadan olur mu kız 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy ben uzun süredir ellemiyordum alışkın değilim bir an çok yükseldim sonra baktım orgazm olur gibi kendimi kasmışım sonra hemen bıraktım cinsel doyuma ulaşmadım 1 dk falan daha istekli takıldım sonra geçti boşalma olmamıştır dimi
olmuş bişeyler sen abdestini al
05 Yorumla
Soran+1 yılNe olmuş daha doyuma ulaşmadım ama sadece kasıldı yalancı orgazm falansa
Soran+1 yılOrgazm sıvısı değil bu sıvı çünkü isteklenince gelen bir sıvı
Soran+1 yılVesveseye kulak vermemek gerekir yoksa vesveseler zihnini ele geçirir. Gusül abdestimin bozulmadığını anladım ve tekrar gusül abdesti almak gereksiz olur. Böylesi daha iyi hem namaz vakitlerini de kaçırmamış olurum.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsın dediler bak 😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBoşalma değilde zevk suyudur o
05 Yorumla
Soran+1 yılKasılması neden oluyor ama kendim isteyerek yapıyorum boşalmış oluyor muyum
- +1 yıl
Kasiliyorsan belki de boşalıyorsun o zaman
Soran+1 yılKendi vajinamı kasıyorum ama zevk veriyor tam o an ama 1 saniye falan
- +1 yıl
Tamam sürekli yaparsan bosalırsin
Soran+1 yılSadece o an bir anlık azgınlıkla kendimi kastım sonra hemen bıraktım doyuma ulaşmadan boşalmamışımdır dimi çünkü 1 dk daha azgınlığım devam etti şimdi biraz azaldı
+1 yılZor ama imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılCiddenmi şaka de
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ne bilem basit birşeyde gelirsen ooo ilerde çok çabuk olur seninki
Soran+1 yılYok ondan değil mastürbasyonu bıraktım ondan
- +1 yıl
Nasıl başardın onu
Soran+1 yılŞu an mesela çok ıslandım o yüzden ve sen de mastürbasyonu bırakmak istiyor musun
- +1 yıl
Heralde yani yoksa niye sorayım
Soran+1 yılDua ederek ve namaz kılıp abdestli gezerek böylece abdestin bozulmasın diye ve sonraki namaz vaktini kaçırmamak için 31 çekmeyeceksin ve aynı zamanda sabır ettiğin için çok sevap kazanacaksın
- +1 yıl
Mantıklı teşekkür edeirm
Soran+1 yılSen de dene ben hiç bırakamıyordum içten dua ediyordum hep dua edince etkisi oldu
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
- +1 yıl
Yani benim iradem güçlü yapabilirim heralde
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBizde bile oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem