evet seks için evlenilir muhbbbet sohbet eğlence de devamında olur.. gez toz ye iç ayrı gayrı yat yok öyle bi kural... öyle olsa sen dünyaya gelmezdin..
anlaşamıyorsan zaten seks de canın çekmez herkes mastürbasyon yapar habersizce sanal ya da gerçek burada oldyuğu gibi.. her sabah akşam olmaz zaten sen her akşma vermeye razı ol baş üstünde taşır kocan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
evlenşnce her saat becerileceksin değilse kocan boşar
O zaman benimle cinsellik ifin evlenmis
evlilik zaten bedava seks demek değil mi
Her dakika seks mi olacak
Seks yapmak icin evleniyorsaniz birsey diyemem
cinsellik yaşamak istemiyorum demişsin ama.. o zamna evlenme adamın başını bari yakma
Hayır yasarim ama sürekli yasarsam kullanilmis gibi hissederim sadece cinsellik icin evlendigini sanarim
evet seks için evlenilir muhbbbet sohbet eğlence de devamında olur.. gez toz ye iç ayrı gayrı yat yok öyle bi kural... öyle olsa sen dünyaya gelmezdin..
sürekliden kastın ne
Seks icin nasil evlenilir birisiyle mesela düzenli cinsel hayatin var ama karakterini sevmiyorsun anlasamiyorsunuz o nasil olacak
Mesela bir sabah bir aksam olursa cok
anlaşamıyorsan zaten seks de canın çekmez herkes mastürbasyon yapar habersizce sanal ya da gerçek burada oldyuğu gibi.. her sabah akşam olmaz zaten sen her akşma vermeye razı ol baş üstünde taşır kocan..
Yani ne yapsan kiymetin bilinmiyor eminim hazır olsamda baş üstünde tasimaz
evli misin
Hıhım
derdini anladım şimdi..
yazabilirsin çekinmeden
Arkadaş size bu cinselliği kim nasıl anlatıyor yahu. Evlenip de adamın hayatını karartma o zaman.
Herifin evinde kalacaksın parasını ezeceksin cinsellik yok o nasıl hayat
Yoo kendim kazanirim para ne var onun parasina mi kaldim
Yaptiklarinin karsiliginda cinsellik olmasi gerekmiyor
Evlenme o zaman
Sanane evlenecem
Neden öyle düşünüyorsunuz evlendiğiniz zaman eşiniz
Evliliğin yüzde 85 i cinselik
Yuh
Öyle yaomiyacaksaan hiç evlenme
O zaman millet cinsellik icin mi evleniyor
Evet
Evlenme bence bosanirsin
Zaten evlenmeyecegim o potansiyel yok bende
İsabetli karar yazık çocuklara adama
Aynenn
Ama bazi erkeklerde cinsellik hep olmaz diyor karilariyla cinsel hayati yokmus bile
Bilemem
Ama bi tek seninle olacak
Zorunda oldugu icin
Niye zorunda normal de yapabilir neyse evlenince kullanılmış olma şimdi görüşelim
Wkdukwmsidkwmkd
Sjsjsjjs
Bunun çözümü var ki
Neymiş
Kölen olacak yani senin sözünden asla çıkmayacak bir dediğini iki etmeyecek biri olursa korkmana gerek kalmaz
Öyle biri yok iekwmjdkwmsjfkw
Bence var tabi bulmak istersen bulursun
sen evlimisin?
Sen eşya mısın ne kullanılmasi
Bana göre tuhaf bir düşünce
kocanla beraber olacaksın
Normal değil
Ama sadece bana cinsel cekim duymayacak ki baskalarina da duyacak ama elinin altinda ben oldugum icin sevisecek
Niye öyle bir şey olsun saçma bir düşünce güvendiğin sana sadık birisiyle evleniceksin
Şimdi yaşıyor muydun
Hayır ama sürekli cinsellik isteyen birisi olursa kendimi kullanilmis gibi hissedicem
mastürbasyon bile yapmıyor musun
Yaşama sen
Saçma bir düşünce