Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Haksızsın canım. Biz erkekler daha çok ilgiden, karşılık görmekten, bize samimi ve sıcak davranılarak tatmin edilmekten hoşlanırız. Yani daha dişil olmaya çalış, elinden geldiğince temiz ve bakımlı ol. Sıcak davran, rahat ol, kendini kasma, peşin hükümlü olma, hemen hayır deme, peki de ama oynaşarak fantezilerle istemediğin şeyi yapma ama ona daha fazlasını ver, daha fazla zevk ver. Herkesin de büyük memeleri yok zaten, zamanla büyüyecek emin ol, büyük olmasana bırak onlarla oynasın öpüp koklasın yalayıp emdin izin ver. Her kadının kalçası kocaman ve yuvarlak olmaz, o halinle aktif ol biz her türlü kalçayı severiz, cilveli ol bırak her yerine doyasıya dokunsun öpsün yalasın, orala için ver, sen de ona yap… Of yaa kız herkesin vajinası da pembe olmaz, seninki daha koyu renkli sanırım ya öylesi de ayrı güzel. Sunmasını bilbyeter ki, cömert ol, okşadıkça kabaran, temiz olsun da dokunmasına okşamadına yalanasına öpmesine izin ver de varsın pembe olmasın. Temiz olsun, ter kokma, sık duş al, jilet ya da ağdayka kaynak gibi temizle krem sür cilt yapına göre vücut losyonu sür. Çok para harcama, saçlarını kendin boyayabilirsin, basit ucuz malzemelerle kendi makyajını kendin yapabilirsin. Cilveli sıcak istekli ol yeter. İnan biz erkekler siz kadınları her tür çok seviyoruz. Yeter ki ilgili olup bize sıcak yaklaşıp tatmin edici davranın. Her jadın güzeldir. Her kadın değerlidir. Dokunmak hşssetmek uyum çok önemli. Keyifli geceler. Kendini üzme, rahat ol. 😎🌸🍃🥰
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, endişelerinizde haklı değilsiniz. Bir insanın sevilebilir olması, fiziksel görünümünden çok daha fazlasına bağlıdır. Kendinize olan güveniniz, sahip olduğunuz kişisel özellikler, kişiliğiniz, tutkularınız ve hayatta neyi başardığınız gibi faktörler, insanların sizinle ilgilenmesini ve size karşı duygusal bir bağ kurmasını sağlayabilir.
Güzellik standartları, kültürler ve kişisel tercihler arasında değişebilir. Bu nedenle, kendinizi başkalarıyla karşılaştırarak kendinize haksızlık etmenize gerek yoktur. Kendi benzersiz özelliklerinizle kendinize güvenmeniz, size daha fazla çekicilik kazandırabilir.
Ayrıca, evlilikte aldatma gibi sorunlar genellikle kişinin karakteri ve değerleriyle ilgilidir, fiziksel görünümle değil. Bu nedenle, kendinize ve partnerinize güvenmeniz ve dürüst bir ilişki yürütmeniz önemlidir.
Son olarak, maddi zorluklar yaşamak sıkıntı verici olabilir, ancak para kazanmak ve daha iyi bir yaşam için çalışmak her zaman mümkündür. İşe odaklanarak, gelecekte kendinizi daha iyi bir konumda bulabilirsiniz.
Unutmayın ki herkesin kendine özgü güzellikleri vardır ve siz de kendinizi sevmeniz gerekiyor. Kendinize güvenin ve kendinizi keşfedin.
20 Yorumla
+1 yılEndişe edebilirsin evet çünkü kimse dışını beğenmediği birinin içine bakmıyor ilk izlenimde maalesef bu herkes için böyle kitabın kapağı güzel olmazsa içindeki konuyu merak etmiyoruz. Ama tabiki karakterimiz çok daha önemli güzellik yakışıklılık geçici yaşlandığımızda ama lütfen biraz öz güvenli olmayı dene. Kendini sevmeye çalış, instagramda orada burada gördüğün kızlara mankenlere bakarak moralinin bozulmasına izin verme bakıyorsan eğer. Spor yap gerçekten insanı mental açıdan çok olumlu etkiliyor youtubeda pilates videoları bir sürü var. Yeme rutinini değiştir yağlı yiyeceklerden uzak dur cildin daha sağlıklı görünür. Göğüs sorunu bende de var benimde istediğim gibi değil ama takmıyorum artık bir zamanlar çok takardım kafaya. Ama emin ol seni kalpten seven bir adam bunlara takılmaz görmez bile sen ona hatırlatma yeter ki. Ay buram şöyle kötü şöyle küçük diye. Ona belli etme çünkü çekici geleceği varsa da gelmez. Dediğim gibi kendini sevmeye çalış o beden ölüme kadar sana ait bedenimizi değiştiremiyoruz ve böyle olumsuz düşünmeyi bırakmak için bir kişisel gelişim kitabına başlayabilirsin gerçekten faydası oluyor. Umarım en kısa sürede iyi hissedersin...
00 Yorumla
+1 yılHijyenik olmak yeterli. Erkekler bahsettiğin detaylara senin kadar takılmıyor. Bi duruşunun olması, bi omurgaya sahip olman pembe vajinanın olmasından daha önemli. Çoğu erkekte bunun farkında. Asıl farkında olmayan aldatır. Çünkü güzellik kavramının bi üst sınırı yok. Hep daha güzel bi kadın vardır. Daha güzelini gördükçe aldatacak o zaman.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol bazı şeyler güzel bir vücuda sahip olmak ile alakalı değil.
10 Yorumla
+1 yılHer kadının kendini farklı kılan özellikleri vardır ve güzellikleri vardır Aynı zamanda güzellik görecelidir senin kendinde düşündüğün bu özellikler Kim bilir ne kadar çok erkeğin hayalidir biliyor musun bilebilir misin Tabii ki hayır Mesela küçük memelerin varla yok arası kalçaların tutkunu olan erkeklerin var olduğunu biliyor musun Hem de sayısının da oldukça çok olduğunu biliyor musun sana şunu söyleyeyim ten rengi beyaz olan veya açık ten rengine sahip olan Hatta bazen oldukça oldukça açık tene sahip olan birçok bayanın bile vajinası vajina çevresi pembe veya Teninin açıklığında bir açık ten rengine sahip değil Bunu biliyor muydun bu sebepten kendini kötü hissetmeni hiç ama hiç gerek yok bakma sen sosyal medyada veya burada herkesin atıp tuttuğuna emin ol şurada 1000 tane bayan üyenin içinde lazer'e giden sayısını Tut ki en fazla 50'dir geçmez geçemez Bu mümkün değil kendini aşağıda veya düşük görme Sen doğal yaşamaya devam et biliyor musun erkeğin aradığı bak ya şube vesair işte pürüzsüzlük yaptılar bir kenara bunlar bir yere kadar esas arana ne dedi biliyor musun esas aranan doğal bir temizliktir bir kere senin ifade ettiğin özelliklere Tutkun olan bir erkeğe denk gelirsem Emin ol o erkek senin de hayatını paylaştığı için dünyanın en mutlu erkeği görecek kendini bu sana şimdi hikaye gibi gelebilir ama kesinlikle öyle değil biliyor musun Ve gerçekten çok harika güzellikte ve etkileyicilikte biri olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaHaklısın ama sende kendini değiştirebilirsin öncelikle korkunu yenmelisin
Meditasyon yap kendini yeni bir başlagıça hazırla "korkularından arınma meditasyonu" diye 10 dakikalık video aratırsan bulabilirsin, spor yapmaya başla bak ben bedensel yürüme engelliyim deynek ile veya tutunarak yürüyebiliyorum ben diğer engellilerden çok farklıyım gereğimi görebiliyorum
Ben 10 yıldır fizik tedavi görüyordum sonra bıraktım 1 yıl spora ara verdim ve sonra dedim ki bu böyle olmaz kilom 105 olmuştu yapmaya başladıktan sonra 3 ay da 85 kiloya düştüm ve öyle ilerledim şimdi ise bayağı geliştim kilomu kasa çevirdim hedefimdeyim ve hâlâ devam ediyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenm hormonel sıkıntım var bir kadına göre daha fazla tuylenmem var bacağında belimde popomda kollarımda. Yetisebildigimi alıyorum arada kuaföre gidiyorum. Ama eşimin isteklerini sınırsız bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Yaparken zevkle yapıyorum emanet gibi değil. Bu yüzden en fazla iki gün yapmadığımiz oluyor. 2. Günün sonunda sırnaşıyor. Aldatiyormu bilmiyorum ama beni mutlu ediyor ilgili bir esim var.
Bence erkekler bakımdan çok vereceğin hazzı önemsiyor. Evet pis kokmuyorum her sevişmeden önce mutlaka duş alır güzel kokarım ama tüylerine bir çare bulamıyorum ve oda rahatsızlık olduğunu biliyor.41 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş sınırsız olmaniz
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Evet yine aynı şey oldu. Yine kendisini sevmemiş ve başkasının sevmeyeceginden endişeli bir arkadaş. Sen önce kendini sev kendine saygı göster saglikli bir insan olduğun için şükret. Sonra başkası sevecekmi sevmeyecekmi bı bak duruma. Seni herkes sevmesin zaten bir kişi sevsin sende onu sev. Çok takılma. Yaaaa vajinayin ne renk olduğunu görmeden nasi bilecekler arkadaş. Zaten onu görecek kadar yakın olanda diğer görüntülerini bilen insan olur. Emin ol orası pembe değil diye mahkemeye gitmez. Azıcık mantık azıcık kendine saygı... LÜTFEN
00 YorumlaDostum eğer sağdece vücuduna bağlı bir ask yasayacaksan zaten yaşama! Kendini gelistir o güzel aklını, zihnini iyiye ve bilgiye doyur!
Sevecek insan karakterini sevsin. Ha bide aldatmak demisken, yatakta mutlu ettiğin surece istersen vajinan asfalt karasi olsun!60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle Kafanda ki tüm olumsuz düşünceleri kendi hakkındaki özgüvensizliğini sil. Kendini sev. Cinsel birleşmeye gelince. O azgınlıkta o seks yapıldığında kusur gördüklerin erkeğin aklına bile gelmeyecek. Kimi erkek var; Kadın vücudunun sadeliğinden yana. Küçük göğüsten tatmin oluyor. Kalçayı doğal istiyor. Bazı Kadının hiç makyaj yapmayan, kendi doğal saç rengi ile daha çok çekici buluyor. Seni de bu halde beğenecek hoş görecek 100 erkekten bir tanesinin mutlaka tipisinsir. Bu yüzden hiç üzülme bedenini sev.
10 Yorumla
+1 yılBen bunu çok geç öğrendim ortalamanın üstünde güzeldim ama bana öyle teklif eden falan çok az oldu. Çirkin kızlar hemen evlendiler. Hiç anlam veremiyordum. Oysa mesele görünüşten çok dişil enerjiyle ilgiliymiş. Beni annem çok katı büyüttüğü için dişil enerjim yokmuş neredeyse. Mesele güzellik kıl tüy değil canım internetten araştır dişil enerjini artırmanın yollarını sonra da özgüvenini kazan yeter
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevecek birisini tabiki bulursun. Evet aşk ilk bakışta beğeni ile başlar ve karşı tarafı fiziksel etkilemeye dayanır. Çok çirkin değilsen aşk konusunda tedirgin olma. Ama herşeyden önce güzel görünmek, kendini sevmek ve beğenmekle başlar. Kendisine güvenen kişi dışarıya daha güzel görünür. İnsanı çirkin gösteren özelliklerden biride karamsar bir ruh ve özgüven eksikliğidir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Kaba bir tabir olacak ama her kör malın kör bir alıcısı vardır. Olay sadece seksuel güzellikten ibaret değil. Çok önceleri şişman kadınlar tercih edilirdi iş yapar güçlü diye şimdi daha zayıf kadınlar tercih ediliyor. Ama beğeni algısı çok göreceli ve sizi de beğenen birileri vardır. Kendinize haksızlık etmeyi bırakıp yaşadığınız anın tadını çıkartın kendinizle barışık olun. Erkeklerin büyük çoğunluğu çok albenili değil like me 🤗
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılKalçalar squat ve yürüyüş ile toparlar özellikle sahil bölgesinde yaşıyorsan kumda yürüyüş yap değilse squat ve yürüyüşe devam
Memeler evlenince kendiliğinden büyür onu da çok sorun etme
Vajinanın kara olması da sorun edecek bir durum değil seni seven karanlığını da dert etmez
Biliyorsun nefes alsanız yeterli 😇
00 Yorumla
+1 yıl'' hiçbir zaman sevilmeyeceğimi düşünüyorum '' '' Evlenirsem beni seven biri olursa bile kısa sürede aldatacak beni '' bunları söylüyorsun da
Şimdi ; dış görünüşüne bakmadan tanışalım karakter ve davranışlara göre seninle sohbetimizi ilerletelim , zamanla ciddi ilişkiye döndürelim desem. evlilik konusunda da eşine bağlı biri olsam.
Gerek yok kalsın dersin değil mi? Women.
00 Yorumla
+1 yılBende sevmiyorum gerçekten. Kilo alıp verdim üst bacak bölgem kalın gözüküyor aslında orası eşitlense vücudumla çok güzel duracak boyumu iyice kısa göstermeyecek para yatırmak bile istedim tanımadığım insanlardan argo kelimeler de duydum kocaman diyen oldu vs şu an zaten insan sevmiyorum bu yüzden😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKültürünü geliştir o zaman kendini belli naşlı konulara odakla ve o konular hakkında bilgiler edin. Zekanı geliştir. Sana gelecek adam zekana kültürüne gelsin. Güzellik geçici yaşla geçer kazayla geçer sivilceyle bile geçer. Ya da her daim senden daha güzelleri de olur hayatta. Ama zeka ve kültür geçici bişey değil. Bir erkeği zekanla kendine bağladıktan sonra o erkek senden gitmez.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Güzellik standartlarına uymadığım için sevilmeyecekmişim gibi geliyor bazen bana da. 170 boyundayım 96 kiloyum. Göğsüm 95 beden ama sarkık maalesef. Popom çok büyük, kalkık değil. Belim ince değil. Vajinam pembe değil. Ayaklarım 41.5 numara. Ve bikini bölgesi de epey tombul.
Beni böyle seven olur mu acaba? :/
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba
Bence dünyanın sonu değil. Ayrıca bu kadar kafaya takacak bir durum yok bence. Yani öncelikle sen kendini her kusurun ile sevmeyi öğren. Sonra zaten herkes seni sever. Yani aslında kendini değiştirmen tamamen senin elinde diye düşünüyorum ben. Bir yerden başlamak lazım öyle ben kiloluyum yapamam edemem deme. Kendini değiştirmeye bir yerden başlamalısın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yanlış düşünüyorsun haksızsın evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgi bir gün seni bulduğunda; en güzel diri memeli sen, yuvarlak seksi kalçalı sen, pespembe vajinalı yine sen olursun, seni sevenin gönül gözünde…
30 Yorumla
+1 yılBence böyle düşünmemelisin, sanki erkeklerin hepsi çok mu yakışıklı? Hem birinin seni beğenmesi için önce sen kendini beğenmeli ve sevmelisin biz kimse için değil önce kendimiz için varız böyle düşün canını sıkma...😉
10 Yorumla
+1 yılÇalışıp lazere gidebilirsin, spor yapıp kalçanı büyütebilirsin. Her şey senin elinde. Kendini sevmezsen kimse seni sevmez ilk önce kendini sev
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey büyük meme dolgun kalça ve pembe vajinadan ibaret değil, seni sen olduğun için sevecek biri elbet karşına çıkacak. Bu şekilde kendine haksızlık etme. Sosyal medyada gördüğün estetikli ve shoplu kadınlara bakıp kendini küçümseme
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin de sanki 25 cm s. kiniz var da kadınlardan neler bekliyorsunuz önce bamya gibi s. kinizi kaldırın 😊
Haksızsın. Seninle çoğunda aynıyım. Kuaförüm kendimim, sporumu evde yapıyorum tabi asırlardır yapmıyorum dkakdkskkfkd, kocaman memelerim yok ama yeterli bence. Kendini olduğun gibi sev. İnstagramda vs takılmayı bırak.
00 Yorumla
+1 yılYatakta ışıklar söndüğünde büyüklük ve şeklin anlamı kalmıyor. Bundan sonrası senin sevişmene bağlı. Yapısal bir farklılık yoksa vajinanın verdiği zevk aynıdır ancak o sevişmeye anlam katan karşılıklı duyulan arzu ve sevişme biçimidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerin küçük olsa da vücudunu şekle sokmak senin elinde. Basit bir beslenme planı ve evde yapılacak egzersizler ile kısa sürede vücudunu şekle sokabilirsin. Vajina rengi de önemli değil, kimse karteladan renk seçimi yapmıyor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğe bakan insandan zaten hayır gelmez. Seni seven herseyinle sever. Sen her karşına çıkana baglanma sakin. Sen seni sevdiğini dusunursun iki gün sonra ayrılalım der. Bu çoğu ilişkide böyledir. Sakin benim kusurlarim yüzünden böyle oldu deme. Özgüvenli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemelerim büyük ama nene gibi sarkık. Vucudum yani cildim çok yumuşak. İnan ki benden daha iyisindir. 27 oldum hiç sevgilim olmadı :( sevişmek çok istememe rağmen bu vücutla sevişemem biliyorum :(
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılsen niye bu kadar karamsarsın. sen kaybetmezsin onlar kaybeder. herkes dört dörtlük olacak değil. her şey vücuttan ibaret değil. eksikliklerini cilvenle yatak performansıyla kapatırsın. kaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılUmarım karşına bu tür şeylere değer vermeyen bir insan çıkar seni sen olduğun için sever ve bütün endişelerin birden yokolur
10 YorumlaSenin vücudun için seveceklerse hiç sevmesinler ama bakım konusunda bir şey diyemem bakım şart çalışıp para biriktir lazere kuaföre git
10 Yorumla
+1 yılKimse kusursuz değil olmak zorunda değil. Seni seven kusurlarıyla sevsin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. belli olmaz bence... her erkek aldatacak diye bir kural yok.. belki sana sadık kalacak bir kısmet bulursun kimbilir...
00 Yorumla
+1 yılYorumları okuyorum günümüzde erkeklerin çoğu bir kadının fiziğine bakar zaten fizik önemli değil diyolar ama hikaye. Vücudunu düzeltmekte senin elinde
00 Yorumla
+1 yılBu arada dünyadaki her kadın bir şekilde mutlu olabilir. Yumurta değerlidir. Sperm değersizdir bunu unutma.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada seni yorumlarda poh pohlayan kadınlara bakma. Erkek için güzellik öndedir. Erkek görsel bir canlıdır der red pill. Kısaca dışa bakandan hayır gelmez falan gibi saçmalıklara kanıp ben senin içine bakıyorum diyen birine kanma.
- +1 yıl
Birçoğu seni teselli için söylüyor bu arada net şekilde.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen de güzelliğinle değil başarılı olup onunla ön plana çık
10 Yorumla güncellemeye bakınca allah güzellik vermemekle haklı gibi duruyor sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Öncelikle bu düşünceyi kafandan silmelisin kendine güvenin olsun
00 Yorumla
+1 yılHer şey vücut değildir, elbet sevecek biri çıkar karşına
00 YorumlaNiye başkalarıyla kendini kıyaslıyorsun ki kendini sev
00 Yorumla
+1 yılArada aşk ve tutku olduktan sonra kusurlar görülmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmanın fizikle ilgisi yok. Fizigi mukemmel olan kadinlar da aldatiliyor. Aldatmak tamamen kisinin karaktersizligiyle ilgilidir. Sevgi de fizige bagli bi durum degildir. Yillarca zayif ciliz erkege asik olamam dedim. Hic begenmezdim zayif erkekleri sonra zayif erkege asik oldum mesela.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklısın burada haksızsın falan diyenler sadece teselli etmeye çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılHaksizsin bir sürü göbekli kız seven veya dış görünüşe bakmayan erkek var. Bizzat tanıdım
00 YorumlaSevgiyi kazandıran davranışlar. Güzel vücut sadece arzulanır.
00 Yorumlahayat çirkinlere acımasız kabul et yalnızlığı sev ben öyle yaptım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz erkeklerin dış görünüşune bakarak sevdiğiniz için erkeklerde aynı sanıyorsunuz yani biri seni sevse zaten begenmiceksin bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse memen için aşık olmuyoe sana öylelerinden uzak dur parayı da kazanırsın sadece yolu swç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni aldatacak erkek nasıl olacak acaba 10 numara 5 yıldız değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana şöyle söyleyim, bedensel engelli birisi ile sevgili olmuştum ve seviştim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bu kadar nasıl emin olabiliyorsun anlamıyorun
00 YorumlaBence öyle düşünme nasip işi bunlar ayrıca YouTube daki vdeolardan yararlanabilirsin illa kuaföre gitmek zorunda degilsin
10 YorumlaSevgi olduktan sonra hepsi bal tatın da ten uyumu olsun yeter ki
00 Yorumla
+1 yılSeven insan için bunlar hep faso fiso. Ama gerçekten seven erkek bulmak çok zor.
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle umutsuz düşünüyorsunuz hayat güzel umutsuz düşünmeyin bu kadar
00 Yorumla
+1 yılBence sen abartıyorsun ben ne çirkin kızlar gördüm Cook sevilen
00 Yorumla
+1 yılEndişelenmekte haklısın
10 Yorumla
+1 yılöyle degil öyle de düşünme
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılsen de güzel vücut yapmak için çabala
00 Yorumla
+1 yılHiç Endişelenme herkes sevilmeyi hak eder
00 YorumlaSen dış görünüşünden ibaret değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan temiz olman. Gerisi boş
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne