Arkadan ilişkiye giricem temiz olduğundan nasıl emin olucam
baktım biraz sıvı tüketmek bir gün önce de diyor suyla temizlik var birde onu pek anlamadım
lütfen soru dışı cevap yazmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadan ilişkiye giricem temiz olduğundan nasıl emin olucam
baktım biraz sıvı tüketmek bir gün önce de diyor suyla temizlik var birde onu pek anlamadım
lütfen soru dışı cevap yazmayın
Hiç tavsiye etmem aslında.
Yapıyorsanız da 2-3 dakika yapın. Her girmede içeri hava giriyor ve sonrasında birkaç gün şişiklik hissettiriyor.
Modunu kaçırmasın diye uyarmak istiyorum, eski bi’ partnerimde epey yaşamıştık bu problemi.
Buyuk abdesti yaptiktan sonra eger banyodaysan dus basligini söküp suyu az acip makat deliginden biraz su vererek temizlenir ilik su olursa iyi olur normal wc de hortum varsa ordada onunla suyu az acarak yapabilirsin ayrica kiyadiktan sonra kaydirici ile cizmeyecek tarak sokarak bi 10 dk genisletebilirsin daha sonrasinda kolay gelsin ben kiz arkadasima boyle yapiyorum
Bu ds mantıklı buz sokmak olur mu acaba
İlişkiye girmeden birkaç saat önce yemek yeme evden çıkarken de banyoya gir popo kaslarını kasarak içine su al banyoda al bırak Al bırak yeterli olacaktır
Tecrübeye bak alışkın
Tabii ki de alışkınım senin off kıza bak dediğin hatunlarla o kadar çok anal yol ile birlikte oldumki neler yaptıklarını biliyorum
Sana kendine çok anal yapılmış olduğu için tecrübelisin
Cevap
8Cevap
Hortumla su al geri birak bikac kez tekrarla. Birde bisey sokarak yokla iliskiden kisa sure once
abi vermeyen şöyle şeyler için akıl ya millete. Normal bir duruma sürüklüyorsunuz gibi
Ben tavsiye vermesem de yapacak ki nolcak ayrica
muhtemelen zarı koruyup ileride işini garantiye almak isteyen tiplerden birisi ondan diyorum
Merak etme arkadan yiyincede belli oluyor erkek isini bilen biriyse anlar
@HinchAmarillo işimi garantiye aldığım falan yok önden istemiyorum şu anlık ve sizi bağlayan durum nedir
vidanjör çağır eve 😂😂
Ok
Lavman kullan illa yapacaksan ama bence yapma ilerde sıkıntısını çekersin
Senş terk edeceği biri icin o acıya çekmeye değer mi inanılmaz acıyacak 3 gün oruramayacak hale geleceksin
Ben istiyorum bu kadsr
Orp sun herhalde
Seni ilgilendiren
Ablacım yapma dicem ama soru dışı olacak. Git eczaneden lavman al kullan. En iyi o temizler totonu
En kolayı lavman diye düşünüyorum
Arkadan ilişki zevkli değil
Zevkli mi diye sormuş muyum
@Aspaldiko :D
@Aspaldiko sana girmiyor yaralamasın
Sıçma
Lavman
hortum ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?