Arkadaşlar 4 yıldır evliyim cinsel hayatımız normal düzeydedir ve ben herşeyi açık açıl konuşan bir kadınım konuşmak hayal etmek hoşuma gidiyor eşime kaç defadır vibratör alalım diyorum işte istiyorum yetmiyor falan vs o da tamam diyor normalde aşırı kıskanç bir insan aşırı neyse bende bugün dedim tekrar ilişki sırasında işte bir tane alalım kalın vs detay vermiyorum daha fazla o da bende a. cık istiyorum o zaman dedi bende olur dedim işte dedim nasıl olsun çıtır olsun vs dedim ama yapar ya olsun öyle olsun falan bir anda iş nerelere geldi işte sen onun üstündesin falan keşke bir ona bir sana ben diyorum işte 2 tane istiyorum bmyle bir muhabbet döndü ve ikimizde fantezi adı altında herşeyi söyledik benim aslında öyle bir niyetim yok sadece o an libido yüksek olduğu için söylenmiş sözler olarak kabul etmek istiyorum siz böyle şeyler konuşuyor musunuz eşinizle veya size gör normal mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize göre normal. Biz eşimle birbirimize alıştıktan sonra çok uç şeyler konuşmaya ve yapmaya başladık. Böyle açık olunca zevk yüksek oluyor ve bence eşler böyle açık olmalı. Her şeyi rahatça isteyebilir iki taraf da
111 Yorumla
Soran+1 yılÖrnek böyle şeyler konulur musunuz
Cevap sahibi+1 yılBu arada 11 yıllık evliyiz. Bu sayede monotonluğun önüne geçiyoruz
Cevap sahibi+1 yılEvet konuşuruz. Bazen birilerini düşünür onlarla neler yaparız onları konuşuruz. Bazen denemek isteriz. Daha bir sürü şey konuştuk
Soran+1 yılBirler derken tanıdık mı 😧
Cevap sahibi+1 yılEvet tanıdık. Çok çok samimi olduğumuz çift arkadaşımız var. Onları düşünmüştük. Hemde beraber gittiğimiz tatilde. Onlar yan odamızda yatarken
Soran+1 yılHe onlar yapıyordur bizde yapalım tarzında mı grup mu😅
Cevap sahibi+1 yılGrup 😃bir çok şekilde hayal ettik. Aynı yatakta olsak falan diye. Şimdi yazacam da görüşü kaldırıyorlar aşırı cinsel içerik diye 😃 cinsel hayatımız böyle renklendi. Canımız ne istese söyleriz
Soran+1 yılPeki içinizde var mı eşinizi aldatır mısınız dürüst olun
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam anlatsam olur mu oradan
Cevap sahibi+1 yılBurada yargılanmak linç yemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki sizden bir tık daha cesur şeyler yapmış olabiliriz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılo anki yükselmeye olan şeylerdir genelde.. gerisi pek olmaz.. bazen hayal etmek güzel.. ama bunu konuşabilmek bile çoğu zaman çok öenmli ve değerli aslında.. çiftlerde iliştişim sorunu çok.. ne der çekincesi çok
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç çekinmiyorum o biraz daha çekingen benden mesela ama bende böyle zevk alıyorum yani siz konulur musunuz
Cevap sahibi+1 yılben konuşamazdım.. eşim daha rahattır aslında ama sonra bende çekinmiyorum artık
Soran+1 yılEe mesela yatağa girdiniz böylr susuyor musunuz konuşuyor musunuz kendinizi yükseltmek için işte ben monoton sevmiyorum bana hayal ettirecek
Cevap sahibi+1 yılsadece yatakta dğil normal zamanlarda da konuşuruz.. ama ilk zamanlar ben çekinir konuşamaz utanırdım
Soran+1 yılNasıl ya normal zamanda ne mesela cidden merak ettim lütfen yazar mısınız hem fikir olur belki bende yaparım. Eşim isteksiz benim çünkü
Cevap sahibi+1 yılyani şöyle yüzeysel olarak diyebilirim şimdi burdan.. yemeğe vs dışarı çıkıcağımızda biraz fazla süslendiysem.. akşam akşam gideceğimiz yerde karı koca kıskançlık kavası çıkaracaksın der güler.. bizim yoktur kıskançlığımız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanların fantezileri ve fetişleri olabilir bence en sağlıklı ilişki türü her şeyi ama her şeyi rahatlıkla konuşabilmek
04 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle biz birbimize sadık çiftleriz ancak p*rno veya dürtüsel olarak gelen bişey bu gerçeğe yansımaz millet daha neler konuşuyor yani haksız mıyım
- +1 yıl
Sizi gayet iyi anlıyorum fakat birtakım şeyler var ki teoride insanı çok yükseltir, arzu ederiz ama işin pratik kısmı imkansız gibidir. Mesela üçlü yapmak ya da grup seks çok hoş fakat �nsan sevdiği insanı paylaşmak istemiyor hadi bencil davranalım partnerimiz kabul etti yaşadık fantezimizi hayalimizi, e şimdi karşımızdaki insanın da hayalleri var yapmak istediği şeyler var ona hayır diyemeyiz.. yaaani birçok şey teoride güzel fakat pratik zor
Soran+1 yılHehh duygularıma tercüman oldunuz bu zor kolay bişey değil ki asla diyorum eşimde öyle namazında bir insan ve inanın beni aldatmaz yanlış anlamayın nefis pistir yani ben neler hayal ediyorum mesela hepsini yapmak cesaret ister zor ve imkansıza yakın o yüzden normal sanırım
+1 yılgerçeğe şöyle dönüşür, libido aşırı yüksekse artık yetinglmez ancak bu saatten sonra başlar, bende reele dökmek için neler istiyorum bi bilsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Adama yetmedigini söylemişsin acikca ve vibrator istemissin bu erkeklik gururunu incitir
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo o da çıtır olsun vs dedi işte ikinizi birden beni de yükseltiyor böylr ben onu böyle görmek istiyorum yatak odasında yanlış anlamayın başka bir Kadın değil ama yatak odası bambaşka bana göre hayaller düşünceler. Çok kısıtlanmalı eşim biraz pasifti bu konuda açıkçası yani cinsel anlamda konulmazdı yaklaşmaz haftada 1 vs bende çözümü böyle arıyorum dikkat ettim konuşunca sıklık arttı 😅
+1 yılBunun sonu es paylasmaya kadar gider... sıkıntılı durum
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimiz size dese işte vibratör vs almak istiyorum diye çok mu ağır bir kelime hep ben diyordum o da bugün bende istiyorum dedi yani ne var bunda her söylenilen gerçek mi olur
- +1 yıl
Hayır oralar normal sonra eşinin açtığı konu ve konunun seyri normal değil..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa yetiremiyorsa bile bu söylenmez parmağıyla devam eder
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu öyle bişey değil ki eşim ilgisiz normalde çok ilgili değil ben ona kızıyordum artık kendime şey alacağım diye o da al dedi ve o an kızmıyor bana 2 tane istiyorum dediğimde normal mi kzıması mı gerek eşimiz o an size dese ilişkide ne yaparsınız dürüst olun ya
- +1 yıl
Yapmıyorsa haklısın ben yapıyor da eksik kalıyorsun anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks esnasında pek çok uçuk hayal kurulabiliyor. Bu normal ama her insan aynı değil çünkü. İnsanları yükselten değişik detay ve fanteziler olabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatak odasindaki fantezileri dışarı çıkarmiyorsaniz problem yok ben e gayet iki tane arzulu insan yani guzel jos beğendim sizi
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla asla öyle karı koza baksa bile mesela trip atarım eşimi kıskanırım ama yatak odası farklı bence canlı tutmak hayal etmek konuşmak gerek illa gerçekleri yansıtmaz fantezi kurmak örneğin hemşire kostümü var gidip herkes hemşire beceremiyor bu bir algı
Cevap sahibi+1 yılEşimin senin gibi olmasını çok isterim çok korkuyorum seksi sevmeyen kadınla evlenicem diye 😢
Soran+1 yılEşimde benden memnun aslında sma bazen isteksiz oluyor ben onu yükseltiyorum laflarımla ve daha çok arzuluyor beni her erkeğin hayalidir bence ama inanın kadınlar da öyle mesela benim eşim benden çol daha pasif bu konuda kendi de söyler bunu
Cevap sahibi+1 yılKocani birak gel beni al 😁
+1 yılSenin derdin bence burada erkekleri azdırmak eşin ne biçim relax
00 Yorumla
+1 yılYani iki kadın bir erkek her erkeğim haylidir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence olay somuta doğru gidecek sizin.. eşin bilecek ama bilmezden gelecek gibi
00 YorumlaSende o da grup istiyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi her söylenen gerçeğe mi dönüşür ya Allah aşkına
Soran+1 yılŞöyle söyleyim asla yapmam sırf onu azdırmak için söylüyorum onum zevk alması hoşuma gidiyor mesela bugün ki herzmankinden farklıydı eşim biraz pasif bu konuda onu da hep ben konuşturuyorum yani niyetim grup yapmak değil asla da öyle cesaret edemem ben eşimi aldatmam bile kaldı ki grup asla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal zamanla 3. yü dahil edersiniz belki ama
02 Yorumla
Soran+1 yılYa lütfen işte bu cevapları anlamıyorum düşündüğün herşeyi eyleme mi geçirirsin ya
Cevap sahibi+1 yılHayır ama böyle bi düşünce yavaş yavaş zihinde yer edinirse 1 2 seneye 3. Alırsınız. Bunlar zevk işi çok kasmaya gerek yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks anında sen kocanın kucağındayken bi başkası gelip girse sana hayır demezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Büyüklük mü yetmiyor, süre mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşuyorum detaylarını da söyleyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVibratör muhabbeti filan normalde başkası olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir sanki vibratör ve şişme bebek ama canlı gibi konuştuk açıkçası ve ben eşırı zevk aldım ve eşimi asla paylaşmam asla o da beni sadece düşünce hani fantezi bu değil mi
Cevap sahibi+1 yılO zaman bence sorun yok. Seninde hoşuna gittiyse. Ama dikkat at önce şişme bebek olur sonra gerçek
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar