Cinsel Yaşam İnsan sevmediği biriyle ilişkiye girebilir mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İnsan sevmediği biriyle ilişkiye girebilir mi sizce? İnsan sevmediği biriyle ilişkiye girebilir mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günümüzdeki birçok ilişkinin temeli buna dayanıyor fakat ben bunu desteklemiyorum duygusuz ilişkiye karşıyım 0 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Biz erkeklerin %99 u girer de siz kadınlar bu konuya çok duygusal baktığınız için oranı tam olarak vermem mümkün değil. 0 0 Yorumla
Just_say_it Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk sevgi olmayan ilişki bana göre mastürbasyon yapmaktan farksız ve extra efor masraf 😂 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygusal bağ yoksa ne gerek var ki tene dokunmaya 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. illa sevmek aşık olmak gerekmiyor bence.. ama bir beğeni uyum vs olmalı en azından 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Erkekler girer. Kızlar girmez diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şöyle olnuştu önceden çok sevdiğim bir adam vardı sonra sevgim tamamen bitti ilişkiye girdim yine ve insan kendini kötü hissediyor 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Girebilir. Zira şehvet duygusu bağımsız bir duygudur. 0 0 Yorumla
zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sence giremez mi bi düşün bakayım 1 6 Yorumla Regardless33 +1 yıl Girmez Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl ondan mı genelevler var Yorumla Regardless33 +1 yıl Bedenini seviyor sonuçta onda da Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl ne alaka Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl hayvana tecavüz edende hayvanın vücudunu mu seviyor o zaman Yorumla Birabey +1 yıl Kız ne laf sokmuş bee 😂😀 ama sonuna kadar haklı Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. erkekler girebilir, sıkıntı olmaz... 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. girer e artık görüyorlardı 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsteklenmesi fazla ise girer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayat boş pompala coşMasaj yaptırırken tanımadığın insanlara yaptırıyorsun bunu da salla gitsin 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Fiziken girer de ruhen aynı şey yaşanmaz 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Tek gecelik ilişkilerde aşk yok 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. FB olarak düşünüyorsa belki 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. girebilir 1 1 Yorumla Onurrr007 +1 yıl Kesinlikle👍 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Girmem ben 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Girer 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalkmaz mk 0 0 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. neden olmasin 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bence girmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Günümüzdeki birçok ilişkinin temeli buna dayanıyor fakat ben bunu desteklemiyorum duygusuz ilişkiye karşıyım
Biz erkeklerin %99 u girer de siz kadınlar bu konuya çok duygusal baktığınız için oranı tam olarak vermem mümkün değil.
Aşk sevgi olmayan ilişki bana göre mastürbasyon yapmaktan farksız ve extra efor masraf 😂
Duygusal bağ yoksa ne gerek var ki tene dokunmaya
illa sevmek aşık olmak gerekmiyor bence.. ama bir beğeni uyum vs olmalı en azından
Erkekler girer. Kızlar girmez diye düşünüyorum.
Şöyle olnuştu önceden çok sevdiğim bir adam vardı sonra sevgim tamamen bitti ilişkiye girdim yine ve insan kendini kötü hissediyor
Girebilir. Zira şehvet duygusu bağımsız bir duygudur.
Giriyorlar bilmiyor musunuz?
Elbette giren var 🥴
sence giremez mi bi düşün bakayım
Girmez
ondan mı genelevler var
Bedenini seviyor sonuçta onda da
ne alaka
hayvana tecavüz edende hayvanın vücudunu mu seviyor o zaman
Kız ne laf sokmuş bee 😂😀 ama sonuna kadar haklı
erkekler girebilir, sıkıntı olmaz...
girer e artık görüyorlardı
İsteklenmesi fazla ise girer