Yatağınızda hareketsizce yatan bir partner düşünün..Bu hareketsiz kişiye nasıl tahammül edersiniz?

Yatağınızda hareketsizce yatan bir partner düşünün..Bu hareketsiz kişiye nasıl tahammül edersiniz?

Zorlamaz ama en azından bir hareket etmeye çalışsa inlemesini isterim sahte zevk alıyormuş gibi de yapabilir benim için sorun yok
Ama robot gibi bir şey yapmadan durursa beni çok sinir eder ve üzer
Sorma yaa oldu bi kere. Bi 10 dk çabaladım baktım olmuyo, kalktım salona gittim. Baya çırıl çıplak çayın altını yaktım, tavlayı çıkardım. Sonra odaya gidip elinden tutup salona masada tavlanın başına oturttum. Çayı da demedi gözünün önünde. Verdim eline zarları. Dedim başla büyük atan başlar.
Napıyosun? dedi. Dedim seninle anca tavla oynanır. Başka da bi halta yaramazsın. Ölü hamam böceği gibi yatarsa olacağı bu ajsjsjsj. Pişman mıyım? Asla. Bi daha olsa yine aynı hareketi yaparım 😎
Evet beni zorlar yani genelde bir kadın veya erkek fark etmiyor eğer partnerini mutlu edemiyorsa ya da hiç hareket etmeyip robot gibi yatıyorsa bu benim için sorun olurdu. ama bunu çözerdik yani sorun olma kısmı ayrılırım gibi bir şey değil daha çok tatmin olamazdım anlamına söyledim. ama zorlar mıydı evet biraz zorlardı..
Cevap
20Cevap
Tahammül edeceğimi sanmıyorum. Mümkünse benim gibi kıpır kıpır olsun 😃
Etmem neden tahmin edeyim hareket etmiyorsa beni istemiyor demektir beni istemeyen birini ben zorlayarak bir şey yaşamaya zorlayamam.
Bundan 1 sene önce ki sevgilim öyle idi hic bsy yapmaz sadexe icinde gidip gelmemi beklerdi oral yok öpüşme yok ön sevsme sevmez en son senle yatcagima 31 ceksem daha ii dedim ayrildim
partnerlerim hep hareketli olsa da ben onları hareketsiz bırakmaya Üst üste defalarca Orgazm Yaşatmaya bayılıyorum😍😍😍
O ne öyle hiç yapmasın daha iyi. Cinsellikte iki tarafında hareketli ve canlı bir yapıda olması gerek
Yazılımını değiştirebiliriz. Nasılsa robot değil mi😅
Duygusuz ilişkiden ne farkı var ki şahsen böyle devam ediyorsa o insanlar cinsellik istemezdim
çok kotu bir şey ya tepki vermesi yön vermesi önemli
tahammül ederim bana bir zararı yok ama kadının zevk almadığını düşünürüm
Evet birazda hareket şart hatta gittikçe hızlanan hareketler keyife keyif katar
Şişme bebekden farkı olmuyor arada tırnaklarını sırtımda gezdirecek
Evet zorlar sonuçta şişme bebek ile yapılmıyor ki iki taraf da aktif olmalı
Işimi görür kalkarım ve bu hiç uzun sürmez. Bunu da söylerim
Var olan isteği baltalamaya yeter..
İçi ölmüş adamin dışından ne medet beklerim
Tahammül etmem
Edemiyorum ki
Sabırda bir yere kadar
Olmaz kalkarım o yataktan