Cinsel Yaşam Vajina şeklim güzel değil mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 bence değil iç dudaklarımda sarkma var iç bacaklarımı aralayınca gül misali görünüyo ama kapali haldeyken sarkma yok yani sizce bu çok rahatsız edici bir sey mi tiksinir mi erkekler Güncellemeler+1 yıl görmenize gerek yok tarif ettim boş yapmayın Vajina şeklim güzel değil mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Temiz bakımlı isen takılma aorun teşkil edecek bir durum görünmüyor 2 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence gayet çok hoş, çok seksi olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yok yahu... sorun olmayacaktır... hiç bir erkek tiksinmez. içini rahat tut... 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence hoş gibi dediğine göre. O kadar kötü değil sanki bilmiyorum seven zaten sorun etmez etmemeli 0 0 Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Labioplasti ameliyatı olman gerekiyor iç dudakların sarkması yakındır 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Taktığınız şeye bak ya işlevini yapsın yeter sanki selfie çekinip instagram a atıcaz 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Nefes alsın yeter erkeklere dert etme lkşasd 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bulduktan sonra emin ol şekline bakan yok... Onemli olan senin zevk alıp vermen 0 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Oral yapmayı seven biri icin hic bir vajina itici degildir bence 0 0 Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Karanlıkta gider Işık açık oral yap desen bütün hevesi kaçar 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. O an şekline şuklana bakacaklarını zannetmiyorum hocam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl aslında çok ıslanıyorsa tam yüze oturup oral yaptıracağın bi vajina 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gül şeklinde mi görünüyor xhahagvw 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Hayır neden farklı veya değişik gelsin ki 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gül misali mi? Çok güzel bir görüntü bence. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Görmeden nerden bilelim ya 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Görmeden bişey söyleyemem görmem lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok kötü ya. Partnerin ne diyor bu duruma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nesi kötü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnizsin, kac yasindasinki Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok güzel 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Görmek lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Temiz bakımlı isen takılma aorun teşkil edecek bir durum görünmüyor
Bence gayet çok hoş, çok seksi olduğunu düşünüyorum.
yok yahu... sorun olmayacaktır... hiç bir erkek tiksinmez. içini rahat tut...
Bence hoş gibi dediğine göre. O kadar kötü değil sanki bilmiyorum seven zaten sorun etmez etmemeli
Labioplasti ameliyatı olman gerekiyor iç dudakların sarkması yakındır
Taktığınız şeye bak ya işlevini yapsın yeter sanki selfie çekinip instagram a atıcaz
Nefes alsın yeter erkeklere dert etme lkşasd
Bulduktan sonra emin ol şekline bakan yok... Onemli olan senin zevk alıp vermen
Oral yapmayı seven biri icin hic bir vajina itici degildir bence
Karanlıkta gider
Işık açık oral yap desen bütün hevesi kaçar
O an şekline şuklana bakacaklarını zannetmiyorum hocam
aslında çok ıslanıyorsa tam yüze oturup oral yaptıracağın bi vajina
Güzel değil. Üzgünüm...
Gül şeklinde mi görünüyor xhahagvw
Basit bir operasyonluk işi var
Hayır neden farklı veya değişik gelsin ki
Gormek gerek hayal edemedim
Gül misali mi? Çok güzel bir görüntü bence.
hiç dert etmez bunu erkekler
Görmeden nerden bilelim ya
şeyi bulduk kıllı sı kaldı :d
Görmeden bişey söyleyemem görmem lazım
Görmedim ama çok güzeldir
meali: yok mu beni "seven"?
Çok kötü ya. Partnerin ne diyor bu duruma
nesi kötü
Yalnizsin, kac yasindasinki
Kimse tiksinmez, son derece normal şekli.
Foto yoksa nerden yorum yapabiliriz
Bakmak lazım görseline
Çok dışarıda mı dudakları?
Bence çok güzl
çok güzel
Görmek lazım