Güncellemeler
+1 yıl
yaptım çok iyiymiş gerçekten farklı bir şey sizce de öyle değil mi?
Kızlar neden anal seks istiyorsunuz? ve yapmalı mıyım yapmassam sorun olur mu ki ilişki olarak kızda libido tavan olmaya başladı iyice
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çünkü anal sexin verdiği zevki hiçbir şey vermiyor. Bunu biliyor ki istiyor
sizle olsa çoktan ypardım 34 yaşında birine göre güzel bi görünüşünüz var , ben hiç yapmadım bilmiyorum ama yaparsam sevebilirim belki sadece oral ve vajinal olarak yaptım , siz çok yapar mısınız?
yaptım cidden harikaydı ama çok bağırdı çık çık diye bırakmadım
Kadınların isteğini kırmayın. Ne istiyorsa deneyin yapın
Aksam yapcam , beraber takiliriz dedim. 👿 Emojisi attım anlamıştır sanirim.
Anal Seks Yapanlar. Yüce Allahın Rahmetinden Kovulup Lanetlenirler...
Peki sen neden veriyosun ?
Neyi
Ben anal sekse karşıyım
Ben öyle duymadım , vurduruyomussun sen
Onu yapan senin anan
Burada kimseyi şok kesme araştırdım seni ünlüsün buralarda bayağı
Oğlum İroni Yapıyorum hemen inanıyorsun asıl burada ünlü olan senin anan
Sürtünün deliğe biraz başını değdir hafifce it bununla yetinin
Ben anca vajina da yaparım onu ama anal da yapmam , zaten o da kabul etmez kız hepsini almak istiyor ve bu gün yapcam anal
Kabul etme, ısrar ederse ayrıl.
Ayrılmam hacim , hem çok güzel seksi falan hemde üst duzey bı karakter yapısı var. Yatakta azginlasiyor o ayrı. İkiniz arasında kalıyor hersye.
Çok güzel oluyor yap derim
Aksam yapcam
Yap. Ben çok yaptım. Hep onlar istediler
Aksam yapcam
Gözün aydın. Canı çok yandı mı
baya bağırdı kanka , durmadım :D kendi istedi en son seke seke gidiyodu akşam evde sorun yaşamış baya oturamamış , akşam yine yapcam kendi istedi :D
Alışır alışır. Sen pompaya devam et. Ama onuda yalamayı ihmal etme kuş kaçmasın
kanka bu gün tekra oalcak ama anal dan haberi yok doggy de arkadan gircem :D :D
Fotoğraf çek paylaşalım
yav manyak mısın :D zaten eskiden lisede ifşam çıkmıştı , artık o toplara girmiyorum.
neden anal bakire mi?
evettt
kızlığını bozdurmak istemiyorsa istediğini yapacaksın yoksa başkasıyla yapar alışmış tadını almış çünkü
önden yaparım bilmiyorum belkide denerim kondomla
kabul ederse ön onun daha iyi olur
Istiyorsa dene
Bilmiyorum yapmadım ben önden ya da oral seviyorum.
Ya kız istiyor işte yapsana
Aksam yaocam
yap tabi
Bakalım nasıl olxak , vajian daki zevki almam sanırım.
yok almazsın ama kıza zevk aldırmaya bak sen en güzeli
Bilmiyorum Ama iyice temizlemesini isteyeceğim kondom kullanmayacağım direkt yapacağım yani sevmiyorum ki ondan falan kullanmak eya zevk alır neden olmasın ki illaki ,
iyice temizlemesi şart zaten de illaki sende o da zevk alırsınız
Aksam bakcam artık ama o dikkat eder genelde , bu güne kadar hiç kötü gelmedi yanıma.
sen yinede şimdiden yaz derim
Haram
Ben yaptım senin yerine
sevgilini getir ebn deneyeyim bi sonra hoşuma giderse kendi sevgilimle yaparım ne dersin :D
Ben yaptım kanka alıştı seninki. O yüzden artık durmaz sürekli ister. Sen yaparsan ne ala yapmazsan yine bana gelir
bakire mi?
güzel geçmiş belli ki, iki taraf da keyif aldıysa sıkıntı yok ;)
valla kanka zevk aldıda baya bağırdı çık diye bide boşalamadım :D :D kıvrandı baya çık çık diye bağırdı oturaıyodu evde de erken yatmış oturamıyorum diye belli olmasın diye 2 gün önce yapmıştım bu gün tekrar çağırdım
büyük gelmiş demek :D
kanka 17-18 gibi falan çok büyük değil ama kalın ve kafası büyük bide ilk olunca baya ciyakladı
zaten analda uzunluk değil kalınlık sıkıntı :)
ilk defa ya belki ondandır , birazdan gelecek yemek falan önden yapalım dedi ama doggy geçince analdan giricem :D :D alışsın az
önce parmakla alıştır hemen girme ;)
kanka onu yapıyorum zatetn kızın kıcına kayganlaştırıcının yarısını boşalttım nerdeyse :D :D :D
İyi iyi, hadi kolay gelsin :) bu arada ilk soruma cevap gelmemiş. Bakire mi?
Hayirrr
Zevkine istiyor demek, bu daha güzel ;)
Ayne kanka ama dedim ya vazgeçti gibi ama artık ben vazgeçmem bu gün doggy de önden girerken bı anda arkadan gircem. Tabi önden yalandan derim anal kısma masaj yaptım acısı geçsin diye yalandan krem surerim gevselir güzel öyle. 😂
Önden olacak de
bilmiyorum önden de çok oral seks var şimdilik ama analda ısrar ederse önden yapalım dicem
Yao sende ne uzatiyon karı gibi
Aksam yapcam
Yapamazsan haber ver
hadi ordan ya 🤣🤣