Cinsel Yaşam Sevmeyen erkek yapar mı bunu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 vajina ya oral yapar mı? Sevmeyen erkek yapar mı bunu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. erkeklerin yaptığı şeylerde sevgi arama. erkeklerde yönlendirmeyi kalbi ya da sevgisi yapmaz libidosu yapar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her şey için mi geçerli bu Yorumla anonimbirsey +1 yıl bazı durumlar hariç evet. Yorumla
LifeisOneDay Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. bunun seveni sevmeyeni diye olmaz. seks sınırsız olmalı kadın ve erkekte bakımlı. böyle oldukça her şey yaşanmalı 0 0 Yorumla
affetmez00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yapar sevgiyle alakalı birsey değil sanırım bu olaydan sonra seninki seni birakti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir birakmadi ben bıraktım Yorumla affetmez00 +1 yıl Bu olayın ardından oldu bu dimi ayrilik Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. bunun sevgiyle ne alakası var seks fantezisi bu, azmışsa yapar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Adam seni delmis gecmis, sevmeyen erkek bunu yapar mi diye soruyorsun iq'n tek haneli mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ama bana daha önce böyle yapan olmadi :( Yorumla Aspaldiko +1 yıl Bak seni tanimiyorum, haliyle sevmem de mumkun degil? Ama aksamina sana oyle seyler yapabilirim ki olurken bile aklina gelen son sey onlar olur Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben sevmediğim birine yapmam ama başkasını bilemem 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Devamında s"kecekse yapar. Sevgiyle alakasız 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O da oldu evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıldın mı peki Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapar erkekte duygu beklemeyelim her ilişkide 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum diyor ama Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yapwr seks başka sevmek baska 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yapar her türlü yapar bunun sevmekle alakası yok 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sen erkeğe yeterki cinsellik de 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi dersin. Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl tespit etmek için yanlış bir yöntem seçmişsin bence Yorumla Soran +1 yıl Sevgi olmadiğini biliyorum ama o seviyorum diyor işte Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Niye sözüne güvenmeyip şüphe ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Seks dışında pek vakit geçirmedik Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Sana her defasında onun için mi geliyor Yorumla Soran +1 yıl Geneldd evet öyle oldu Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Farklı bir şey teklif et bakalım ne diyecek Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yapar. Hem de alasını yapar. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tek seferlik değil ama sürekli beni istemesi vs azgınlıkla mı ilgili? Yorumla mceviz +1 yıl Bulmuş işte elinin altında biri var artık. her heveslendiğinde ister. Yorumla Soran +1 yıl Anladım haklısın Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yapar her türlü 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yapmamalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
erkeklerin yaptığı şeylerde sevgi arama. erkeklerde yönlendirmeyi kalbi ya da sevgisi yapmaz libidosu yapar.
Her şey için mi geçerli bu
bazı durumlar hariç evet.
bunun seveni sevmeyeni diye olmaz. seks sınırsız olmalı kadın ve erkekte bakımlı. böyle oldukça her şey yaşanmalı
Yapar sevgiyle alakalı birsey değil sanırım bu olaydan sonra seninki seni birakti
Hayir birakmadi ben bıraktım
Bu olayın ardından oldu bu dimi ayrilik
bunun sevgiyle ne alakası var seks fantezisi bu, azmışsa yapar.
Haklısın
Adam seni delmis gecmis, sevmeyen erkek bunu yapar mi diye soruyorsun iq'n tek haneli mi
Haklısın ama bana daha önce böyle yapan olmadi :(
Bak seni tanimiyorum, haliyle sevmem de mumkun degil? Ama aksamina sana oyle seyler yapabilirim ki olurken bile aklina gelen son sey onlar olur
Haklısın
Ben sevmediğim birine yapmam ama başkasını bilemem 😊
Devamında s"kecekse yapar. Sevgiyle alakasız
O da oldu evet
O zaman güzel
Ayrıldın mı peki
Yapar erkekte duygu beklemeyelim her ilişkide
Seviyorum diyor ama
Azan her erkek yapar, seni sevmeyenle olma erkek mi kalmadı
vajina yalamaya bayılıyorm
Yapwr seks başka sevmek baska
Sevgiyle alakasız bir durum.
yapar her türlü yapar bunun sevmekle alakası yok
Yapmalı.
Yapacak. Ne oldu
Sen erkeğe yeterki cinsellik de
Öyle mi dersin.
tespit etmek için yanlış bir yöntem seçmişsin bence
Sevgi olmadiğini biliyorum ama o seviyorum diyor işte
Niye sözüne güvenmeyip şüphe ediyorsun
Seks dışında pek vakit geçirmedik
Sana her defasında onun için mi geliyor
Geneldd evet öyle oldu
Farklı bir şey teklif et bakalım ne diyecek
Yapar. Hem de alasını yapar.
Tek seferlik değil ama sürekli beni istemesi vs azgınlıkla mı ilgili?
Bulmuş işte elinin altında biri var artık. her heveslendiğinde ister.
Anladım haklısın
Yapar her türlü
Hayır seven arkadan verir
Zevk için yapar
Mümkün
Yaparlar neden yapmasınlar ki
Duruma göre değişir
Ben yapmamalı
Yapar
Anala bile yaparım