- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek oral yapmaz zaten sen ilk onunla yaptığın için her erkeğin oral yaptığını sanıyorsun ama çoğu erkek yapmaz anca sanalda öyle yaparım böyle yaparım der. Bence kararına saygı göster sana zoraki bişey yapılsa zevk almadan hoşuna gitmez bu da öyle bir şey. Farklı şeyler bulun ikinizin de seveceği bu konu üzerine konuşun araştırın
06 Yorumla
Soran+1 yılyani ben ondan iğrenmiyorum ama? ve genel olarak sekste yenilik isteyen birisi değil
- +1 yıl
Olabilir sen seviyorsun diye o sevmek zorunda değil. Belki vajinan kokuyordur yapmak istemiyordur. Bazı erkekler klasikçidir. Yaşın küçük erkekleri anlamak için daha çok yol var önünde
Soran+1 yılVajina konusunda ona da dedim kişisel bir sorun varsa hallederiz diye ki zaten bu konuda sorun olmadigi biliyorum titiz birisiyim tek sana degil her kadinda oyle dedi sekste uyum olmamasi sorun degil mi sizce
- +1 yıl
Tabiki sorun ten uyumu önemli, çiftlerin birbirini anlaması ama zorla kimseye bişey yaptıramazsın. Eğer sana uygun olmadığını düşünüyorsan partnerini değiştir. Hele evlenmeyi düşünüyorsan olmaz bence. Libidosu yüksek kadın tatmin olmazsa kocasını illaki sonunda aldatır
Soran+1 yılYani onunla ciddi düşünüyordum ama beni hayatim boyunca sadece onunla sevişmiş olma düşüncesi korkutuyor
- +1 yıl
Yani ben fikrimi söyledim sadece karar senin amım yalanmadan bi hayat yaşayamam diyorsan ayrıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen haklısın. bence pertner değişti kendini köle gibi kullandırma. oral yapmayan adamla olunmaz. bırak gitsin.
00 YorumlaHahahshaj okurken gülmekten yerlere yattım. Sana konuşarak bile daha çok zevk verebilirdimsfdgfd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın tabi ben mesela uzun uzun yapmayı severim karşı tarafı kıvrandırmak için güzel bir şey
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ciddi misin daha hiç gelmedin mi onunlayken görürsen lütfen cevap ver merak ettim
Soran+1 yılYani mastla daha iyi geldim iliski yerine
Cevap sahibi+1 yılBu olayın aynısı eski sevgilimde başıma geldi vaktin varsa anlatıyım mı
Soran+1 yılAnlat
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğeniyorum şimdi yazarsın konuşma bitince engellersin burada kaldırılır yorumlar ben anlatırken
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama amacım sohbet için oraya filan çağırmak değil dediğim gibi anlattıktan sonra engellersin istersen istemezsen saygı duyarım
Cevap sahibi+1 yılBenden sana tavsiye o çocuktan ayrıl bunun aynısı bende yaşadım belli bir yerden sonra ona olan sevgin bile etkileniyor çünkü o tatmin oluyor oldu bitti köşeye çekildi sen yarım kaldın bu belki en başlarda sorun olmuyor ama hep olunca artık yeter diyor insan
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibi sevgilim olsa yataktan çıkartmazdım sanırım :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😀 Geçmiş olsun o kadar sakla bekareti git böyle boşa kullan çok yazık
00 Yorumla
+1 yılUmarımm ilerde ppişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılHevesi geçmiş , yanlış tercih yapmışsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılbu işten evlilik çıkmaz
00 Yorumla Ten uyumu diye buna derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani değiştir ne dyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka element tadını almıyor muymuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. haklısın tabi isteyeceksin
00 Yorumla
+1 yılYalayıp yutan çok
00 YorumlaSen yanlış adrestesin bee
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman sevgili kal gelecek düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın tam istediğim hatun
00 YorumlaKeşke benim olsan
00 YorumlaOndan sana yar olmaz
00 Yorumla