Bazı kızlar bakire ve belli bir süreden sonra sevgilisi ile ilişkiye giriyor daha sonra oğlan onu takmamaya başlıyor hatta ayrılığa gidiyor neden böyle oluyor bu yüzden cinsel ilişki yaşamaya korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmanız sizi tehlikelerden korur. Böyle durumlarda korku iyidir. Kocası olmayan bir erkeğe güvenip de onu içine alan kadından hayır gelmez. Keza hanımı olmayan bir kadınla yatan erkekten de. Batılı tarzda yaşam sevdasıyla namusumuzdan olduk toplumca.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden bir abi ya da arkadaş tavsiyesi cinsellik amacı ile yaklaşan duygu beslenmeyen masraf etmeyen emek harcamayan kızları basit ve sıradan gören değer vermeyen obje ve kullanmalık gören erkekler maalesefki var ben bir kız ya da kadın olsaydım ciddiyet emek ve değer vermeyen kimseye bedenimi açmazdım bazı kızlar ihtiyaç gidermek için kullanıyorlar öyle şeyleri ama evlilik ömürlük sevgi ve duygu isteyen bir kadın ya da kız bunlara dikkat etmeli
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mesele sevgi sözünün yalan oluşunda. adam sevmiyor ki. sevgi sadece sözde. kızlar maalesef bunu fark etmiyor. söze inanıyor. davranışlarını kontrol etseler yalan olduğunu hissederler.
00 Yorumla
+1 yılBu birlikte olduğun kişinin karakteri ile alakalı bir durum hayatım bütün erkekler böyle olacak diye bir kaide yok Kendinizi saçma sapan şeylerle kandırmayın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
+1 yılBu noktada en kritik yer partnerinin kim olduğu böyle kalitesiz erkeklerle birlikte olursanız değeri düşmeyi bırak zamanla başkalarına bile sizi tavsiye etmeye başlayacaktır bunları biz gördük duyduk bu yüzden hayattan ne istediğini bilen kadını kendi olduğunu İçin seni sen olduğun İçin seven insan olmalı aksi halde sadece istek azgınlık abazalık için birlikte olan erkek her kalitesizliği de yapabilir
20 YorumlaKorkma ne kızlar gördüm birçok erkekle birlikte olan ve İnan hepsi evlendi ve hala birçok erkekle birlikte oluyorlar.. bu ülkede geyik bitmeeeeeez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler ulaşana kadar kıymet veriyor ulaştıktan sonra başka heyecanlar aradığı için gözü dışarı kayıyor ve ulaştığı kişinin bir olayı kalmıyor. İstisnalar dışında erkeklerin çoğu böyle
213 Yorumla- +1 yıl
İstisnayım gözüm sevdiğimden başkasını görmüyor. 🙂
Cevap sahibi+1 yılPek inanamadım 😂
- +1 yıl
Sen inanma 😏
Cevap sahibi+1 yılTamam 😏😏
- +1 yıl
Seni yanıltırım. 😉
Cevap sahibi+1 yılNasıl olacak o iş 😂
- +1 yıl
Ben kendimi kanıtladım sadece, şu yani: dürüst, kararlı, aklı başında bir erkek duruyor karşında, cinselliğe göre konuşmuyorum, saygı, güven, bağlılık diyorum. Bir farkım olsun. Amaç sevgisizlikten kurtulmak değil de bir hanımefendiye kendimi kanıtlamayı vazgeçilmez vede bir o kadar onunla iyi olmayı, iyi geçinip, ömrümü onunla yaşamayı çok istiyorum. Böyle sarıla sarıla sıkı sıkı tutup uyumayı, gerektiğinde cinsellik yaşamayı, sadece bana ait olmasını, bağlı bir insan olmasını istiyorum. Birbirimize iyi gelen insanlar olmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılGüzel tanımlamaydı umarım bulursunuz istediğiniz gibi birini
- +1 yıl
Sizin için bir şans istememin şansı nedir peki hanımefendi, en azından belirli şeyler konuşulur olmazsa da hayırlısı olsun.
Cevap sahibi+1 yılBöyle kibar şans isteyeni reddetmek olmaz en azından sohbet edilir bizde 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim o zaman 🙂 mesaj atarmısın ya da istek atarmısınız.
Cevap sahibi+1 yılMesaj atamadım istek attım
- +1 yıl
Gözükmedi.
İstediğini elde ediyor ve muhtemelen o kızla duygusal bir bağı yok bunun için cinsellik yaşadıktan sonra ayrılması normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekar ve bakire bir kız evlilik yolunda olmadığı sürece cinsel ilişkiden uzak durmalı diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılNeden düşsün sevdiğiyle seks yaptıkça daha değerli ve güzel gelir insana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılErkegin degeri s'ktikce artiyor kadininki s'klildikce azaliyor maalesef ulkede 🤷♀️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden düşsün ya hu?
Aksine daha da kiymetlenir...
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkiye girsede girmesede, ilk sevgilisiyle evlenen kişi sayısı pek az bebeğem 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTavır ve hareketleri değişmiyorsa değeri de değişmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eğer gerçek sevgili ise bence kişiliksizliğinin göstergesidir
00 YorumlaTabii ki düşer. Cinsellik yaşamış bir kadının değeri düşüktür isterse Angelina Jolie olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç o açıdan bakmam. Aksine ulaştığım kişiye daha çok bağlanırım.
00 Yorumla
+1 yıl- Asla düşmez, daha fazla artar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılçok doğru ve haklı endişelere sahipsiniz.
ince düşünceniz için tebrik ve teşekkür ederim.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHedefi cinsellik yaşamaksa dediğin doğru ama gelecek düşünüyorsa onu yapmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seven kişinin gözünde düşmezde amaç kullanmaksa olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBakire olmıcaksın çoğu kişi istemez düşün taşın
00 Yorumlaaksine daha çok değeri artar
00 YorumlaYoo niye düşsün
00 Yorumla
+1 yılseviştin mi yoksa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşayınca evde kalmıyorsunuz korkmayın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Oral yaparsa aşkım olur
00 Yorumla
+1 yıldeğeri Dahada fazlalaşır benim için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğerlenir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Asla
00 Yorumla
+1 yılDüşer
00 Yorumla
+1 yılBenim için düşmez hatta daha da değerleşir
00 Yorumla
+1 yıldüşer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden düşsün
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O günkü kur a bagli
00 Yorumla