Detay istiyorjm
Hiç karınız sizi aldattı mı ya da siz onu?
Detay istiyorjm
hiç eşiniz sizi aldattı mı beyler?
ya da siz eşinizi aldattınız mı
yapıldıysa , yaptıysanız neden
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
fantezileri uçuk bir erkeğim ve sağlık sektöründe olduğum için çevremde bu duygulara sahip birçok kadın var ve bu tür ortamlara uygun anlar yakalamak imkansız olmuyor kısacası heyecanı çeşitli duyguları pozisyonlari maceraları tatmak hoşuma gidiyor belki bir hastalik belki ucukluk olabilir bende ama nedense bu anları yaşadığım kadinlarla çok mutlu anlar geçiriyorum ve doyunsuzlugum devam ediyor zaman geçtikçe de artıyor yeni şeyler öğreniyorum farklı kadınlardan ve bunları diğerlerinin üzerinde deniyorum işte bu durumda haz ve şehvet daha da artıyor ve dahada çılgın oluyorum
Evli değilim o yüzden buna verebileceğim cevap sevgili düzeyinde , sevgilim olan birisini aldatmadım onlarında beni aldattığından emin değilim bişey diyemiyorum o yüzden , fakat aldatan çok kadın tanıdım onlarla flört ettim kadınların neden aldattığını az çok biliyorum
evet aldattı. ben birini ayarladım arkadasım diye evime aldım sık sık geldi gitti karıma göz koydu. karım basta bozulsada zamanla benimde kışkırtmalarımla onu düşünmeye başladı. onun ilgisi hoşuna gidiyordu artık heyecan duyuyordu. ve sonunda karıma yumuldu ve oda direnmedi. benim bunları bildiğimi bilmiyor
Sen mi ayarladın
evet hayalimdi. sapıklık diyebilirsin ama bunu isteyen çok fazla koca var
Dinlemek isterim yazman mumkun mu
@Gripin34 yaa siz hepiniz bunun hayalini mi kuruyorsunuz? 😠 Çok kötü
Bunun başka bir adı var …. Siz resmen o sununuz
Aldatsa resmen sevinçten kına yakacaksınız
Midem bulandı
Evli değilim ama yapılmasının nedenleri
Anlaşamama
Cinsel olarak monoton ve az ilişki
İlgisizlik vs...
Ekle o zaman
Yok bekarım.
Ne oldu sen kocanı mı aldattın
Anlat fukibaba
Evli degilim, ama ilerde evlenirsem eşim beni aldatsin isterim. Evet cuckoldum çünkü.
Peki bunu senden istese eşin?
Yaz bana anlatayim, baska seyler de oldu
Hiç karım olmadığı için yorumsuz bırakıyorum :)
Bekar bir bireyim ama merak etmiyor da değilim bu soruyu sorduğunuza göre siz eşinizi mi aldattınız?
artık aldatmayan kaldimi evde erkek ya da kadın aşırı baskı kural varsa arayışa geçer
Ben aldatmadim ama birini bulsam aldatirim inan cunki bana cok kotu davraniyor ve duzeltmiyor ayrica iliski nasil olur bilmiyor ve degeri hakeden birisi ariyorum yalan yok
Nasıl kötü davranıyor
Neler yapıyor mesela. Merak ettim
Eşimi aldattım. Eşimin bana kötü davrandığı ve aramız iyi olmadığı zamanlarda
Nasıl kötü davraıyordu?
Aramızda değişik bir rekabet vardı. Ona göre yaşamak gibi. Çok bencildi ve gerisi onu ilgilendirmiyordu. Yatakta da böyleydi. Hayatıma bana ilgi gösteren bir kadın girince aldatma oldu
Kaç yıllık evliyken yaptınız?
2 yıllık evliyken
Detay için özel
Ben yaptım, eşim aseksüeldi. Gerçi aldatma sayılmazdı çünkü haberi de vardı
5 yıllık evliyim evet aldattım aldatıyorum da çünkü cinsel ilişkimiz haftada 1 bazen 2 haftda bir oluyordu haliyle insan hayatına heyecan arıyor. Bazen sadece sxting yapıyorm
Cinsellik daha çok olsa aldatmaz mıydın
Evet aldatmazdım. Çünkü bu benim bir ihtiyacım evlilik kardeş kardeşe oturulan bir oyun değil. Bir de evlenince monotonlaşmak kaçınılmaz.
@Soran başka sorun var mı?
Monotonlaşmaktan, aldatmak dışında başka çıkış alternatifleri yok mu
maalesef her şeyi denedim ama olmadi
Sxting yapiyorm bazen buradan mesaj atan hanimlar oluyor karsilikli bosaliyorm
Aldatan çok kadın gördüm ben ama hepsinin sebebi var
Ne sebebi mesela
Yurtdisinda yaşıyorum burada cok dinledigim insan oldu hep ilgisizlik ve baska şeyler ama büyük şeylerde var
Evet ama çok fazla detay yazamam burada...
Eşin mi sen mi
Eşim
Kabul etmek lazım, her kadın içinde bu potansiyeli taşıyor
Evet kabul ediyorum
Dilersen konuşabiliriz bu konuda...
Özellerimi sadece özelden yazarım.
Yani birkaç şey var tabi
Aldattı başkasın dan çocuk bile yaptı
bız grup yapıyoruz boylece gızlı aldatma olmuyor
Evet aldattım cinsellik için.
hayır ama dusunuyorsun sanırım
Sanal sayilirsa evet aldattim