Dürüst bir cevap vereceksen yorumlara gel ki atmasonlar, fanteziler geride kalsın. Reelde ilişkiye girdiğinde kendini deneyimli biri olarak görüyormusun? Kendine güveniyormusun? Yorgun olsamda ortalık yanar diyorsan işte sennn... bir 💎

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dürüst bir cevap vereceksen yorumlara gel ki atmasonlar, fanteziler geride kalsın. Reelde ilişkiye girdiğinde kendini deneyimli biri olarak görüyormusun? Kendine güveniyormusun? Yorgun olsamda ortalık yanar diyorsan işte sennn... bir 💎

Fanteziler geride kalamaz çünkü sıradan bir ilişki benlik değil gerçekten evet kendimi geç keşfettim ama içimde olanı buldum sonunda
Bdsm i tanıdım itaatkar bir yapım olduğunu fark ettim ve bunu reel olarak bir çok kez deneyimledim 😊
Selam gadası 🙃
Şimdi herkes burada ilişki koçu kesilir. İlla ki herkesin kendine göre yöntemleri pozisyonları vardır. Ama iş başa düştüğü zaman acele etmeden finale kadar devam edebilmeli insan. Ben ne acele ederim ne yavaş yaparım.
Ilk defa birlikte olduğum biriyle bir şey diyemem aynı kişiyle 2 defa birlikte olduğum zaman ortalığı yakarım Çünkü ilk defa da kişinin ne istediğini kendisini tanıyorum ikincisinde de istediğini uyguluyorum
Daha iyi olabilirdi
Tutkulu partner şart...
Cevap
49Cevap
Ben beni övmeye gerek duymam. Beni yaşayanlar bilir. 😇😈
Cinsellik hiç yaşamadım ve şu an da da yaşayamıyorum maalesef. ama cinsel isteğim her zaman çok yüksek.
Atmasyon fantezi yok. Ben uzun uzun sevişmeyi seven birisiyim. Şöyle duvara yasları böyle kucağa alırım demem. Uuzn önsevişme ile kadını yükseltmek, sonrasında o yüksek kadının içine girerek kızgın kumlardan serin sulara beraber dalmak en sevdiğimdir. tabi burada kızgın kum olacak kadın lazımdır. Her kadında bu tutku yoktur. Tutkulu olan kadın ilişkşnin sonlarına doğru ben sert sevmiyorum, usul usul gir çık demez. He bi de ayrıca cinsellik yatağa hapsolmamalıdır. Soyunma kabinindeki ufak dokunuşlarla kadını uyarıp eve gitmeye can atmasını hoşlanarak izlerim
Kendimi deneyimli görmekten ziyade kendimi kadınları anlayan ve tatmin eden birisi olarak görüyorum bu da haklı bir özgüven veriyor bana , özellikle bir kadının gözlerine baktığımda ne istediğini ne arzu ettiğimi görebilmek bu bir güç bence , tabiki kadının sadece bedeniyle değil aklı ile zihni ile zekası ile ilgilenmek buna hitap ediyor olmak sexin ne için yapıldığını anlıyor olmak bambaşka bir haz , ama genel topluma bakıldığında anlayışlı ve bilgili erkek sayısının azlığı zaten biraz kadınları düşünen birisini hemen parlatmaya da yetiyor maalesef
Evet oldukça deneyimli biri olduğumu düşünüyorum. Olumsuz sayılabilecek yönlerim, kimine göre olumlu gelebilir gerçi ama doyumsuz ve edepsizim konu cinsellik olunca. Bir de ayak fetişim var, her bayanın hoşuna gitmiyor, kimisi bayılıyor o ilgiye. Ama genel hatlarıyla söyleyebilirim ki, oldukça tecrübeliyim ve partnerimin aldığı hazzı görmek, hissetmek beni daha da kamçılıyor.
En maximum seviyede bitmek bilmeyen bir libidom var. Master olmamda bu yüzden heralde sürekli domine etmek hoşuma çok gidiyor yorgun olduğumu hiç hatırlamıyorum:)
Arkadaşım merhaba,
Sekste her zaman kendimden çok partnerimin alacağı hazzı düşünürüm.
Dolayısıyla tatmin edici bir ön sevişme ve minimum 20 dk süren bir seksi garanti ederim...
Cinselliği yaşarken sanat eserine şekil verir gibi olurum...
Yüksek seviyedeyimdir deneyimim iyidir😉 yorgun olsamda ilişkide ortam cayır cayır yanar.🔥🔥🔥
Seks gerçekten doğru partnerle her yerde her an yaşanabilir Ama bunun için ödülü bile diriltir bir partner gerekir iki taraf içinde
Evet görüyorum ama yorgun olursam ortalık yanmaz açık konuşmak gerek dinçken eyvallah her türlü ama çok yorgunsam hiç gözüm kesmez uğraşamam sulandırmakla ya da kendimi ereksiyon hale getirmekle
istekliyim. yorgun olsamda karşımdakinin beklentisi varsa, karşılıksız bırakmam..
Seviyorum ya genel olarak yaşantılarıma bakarakta tecrübeli sayabiliyorum kendimi evet
Açıkcası istekli biriyimdir. Yorgunluğum gider, ama acele eetmem. öyle ergenler gibi hemen işe koyulmam. Uzarım başlangıç uzun olur ki, karşılığı bana dönsün. Tecrübeyle sabittir.
Kalbine ruhuna dokunurum. benimle o ortamda olduğu için ona teşekkür eder gibi hissettiririm. Saygıyla yaklaşır, hassas detaylarla iyice tetiklerim.
Yeni ilisliler olmadan doyamiyorum. Yeni tenler, yeni heyecanlar. Ayni kisiyle uzun sure olamiyorum. Belki de aradigim karkteri bulamadim bilmiyorum. Memnunum ama ac gozluyum galiba
Şu kadarını söyliyim sönmeyen bir ateş sardı bacamı dumanı her zaman üstünde
Kalkıııkklkk indirecek kadın aranıyor yaş boy kilo zerre umrumda değil şu an
🤔🤔🤔🤔
Deneyimliyim kendime güveniyorum kadın ruhundan ve teninden anladığımı düşünüyorum. Yorgun olunca daha çok olmalı ki hem fiziken hem ruhen dinleneyim diye düşünüyorum.
Cinsellik seviyem libidom baya yüksek istekli ve fantezili monoton olmicak sıradan olucak zevk alincak herseye varim derim hep
İlk olarak heyecan olur. Daha önce deneyim olmadığı için bu konuda heyecan ben ve sevgilim için öyle hissederiz.
Değişir bu durum
İyi sayılmak için belirlediğiniz bı kriter var mı?,😈
Evliyim desem yeterli cevap olur sanırım 🤔🤔🤔
Eski sevgilim cevap vermeliydi bu soruya o benim duayen olduğumu düşünüyor.
İmkanlar kısıtlıysa olmasa da olur, eğer bir fırsatı varsa her türlü zorlarım:)
Uykudan kalkıp gece yarısı ilişkiye girdigim çok oldu çok saglikliyim yani her erkek aynımı bilemem ama ben daima hazırım partnerim istesin yeter
Anladım elmasım 😂
Abla sadece mastürbasyon yapıyorum sevgili olsa her türlü fanteziye açığım asırı istek geliyor penis ucu hep ıslak kendi kendine uyarilma oluyor sünnet derisi sayesinde
Ama yeni sünnet oldum ne zaman başlamak gerek cinsellige bakirim daha
Geçmiş olsun demek yok mu abla
yorgunsam canım istemiyo yalan yok 😂😂
Yorgun olsamda fenayim sahsen ve herzaman boleyim evli olmama ragmeen ama karsi taragin atesli olmasi alevlendiriyor eşimden yana 0
Daha da mı deneyimli olmayalım 🤭
Partnerimi doyumsuzluğumla doyururum sertçe.
Sıfırım, sıfırım, sıfırım. Oley beeee.
Ne uçarım ne kaçarım. Standart üyeyim
Yorgunsam asla yapamam
Cinsellik seviyem yüksek.
Sen nasıl görüyorsun abla kendini
İki tarafında performansı partnerine bağlı
Sen biliyorsun aslında
Çok yüksek
Günaydın sabah sabah
Soruna uzun uzun cevap vermek isterdim ama neyse kısa ve öz daha kimseyi aç bırakmadım doyurmadan kalkmam 1 kere bişey yasadgm kişide hep birdaha ister vazgeçilmez oldum yani... Boyumu işlevi mi sorusna en büyük örnek küçük ama buyuk işler başarır uzun uzun sevişmelerle haz dolu tutku dolu anlar
Napican benim uçurumu
Hiç yok
Sıfır
Sana hiç oral yapan olmadı mı güzelim? 🤔
Master derecede görüyorum
son seviyede
Evet o benim isteee
üst noktada
Berbat
Bakirim
10/10 libido tavan güvenirim ilişkide kendime
Ortalama diyelim