çocuk özel bölge yalamamış biri sevmiyor tiksiniyor yaparkende kendi şeyinden bile tiksiniyordu b*şldığı zaman dokunma diyip kapatıyordu
bende küsmüştüm yapmadığı için bana hiç bi şey hissetmiyor ama regliydim ve y*l*dı öyle çok değil 3 kere dilini değdirdi işte sizce neden aramızda bi şey olur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kan yalamak nedir abi siz ruh hastası mısınız vampir misiniz ne demek regl vajinamı yalıyor ya? olum ne biçim yaratıklarsınız lan siz.
pişman değilim
sen niye olasın zaten yalatan sensin aw
lan zorla hadi hadi yala yapmadım biliyordu zaten kendisi beklemeyip istedi s*kmeyi yaptı yapmasaydı napim
erkekte abazalıkta sınır mı var popiş deliğini bile yalardı o azgınlıkla
pek bir şey olacağını sanmıyorum.. zorla yapılan hiçbir şey zevkli değildir..
onun bana yapıcam diyip yapmamasıydı ben y*ladım o yapmadı dalga geçer gibi gülüyordu sarıldı böyle b*şal dedi
sonraki günde de s*km*k istiyorum dedi bende sen yapmadan asla olmaz dedim kabul etti buluştuk söyledim regl olduğumu bitince yaparız dedim o da şimdi yapim sonra ben yapıcam diye söyledi inanmadım o an yaptırdım
sevmeyen birine sevmediği bir şey yaptırmak anca menfaat ya da bir amaç için olur olursa da.. buda hoş değil ki.. sen böyle yap bende böyle vs bunlar anlamsız.. herne yaparsan yap.. isteyerek severek yapılması gereklidir.. karşılıksız beklentisiz.. zaten severek yapılan herşeyde karşındaki de o hazıın mutluluğun karşılığını verecektir..
baştan bana yapma sende demesi gerekiyor
doğru baştan demesi gerekli haklısın.. da işte amacına ulaşmak için o an öyleymiş gibi yapılıyor maalesef.. bu kadar açık herkes olamıyor
açık olması gerektiğini öğrenmiş oldu artık
eh tecrübe tabiki.. öğrendiyse eğer
ama ben zorlayarak yap yap demedim kendisi beklemedi y*l*rsan vericem diye konuştuk o gün istedi bende reglim sonra yaparız dedim ben yapim sonra y*larım dedi inanmıyorum sana dedim y*layıp olucak kabul etti sanki çocuğa hemen y*la dedim
onun aptallığı.. sabırsızlığı ve acemiliği..
açıkcası saplantılı bir oral hastası olarak ikiletmezdim bile.. ilişkiye girip girmemek öenmli değil.. gün boyu sıkılmadan yapabiirlm.. harika bir zevk ve keyiftir.. lezzetlidir de... yazık etmiş..
normalde titiz biri kendi şeyinden bile iğreniyor ama yaptıktan sonra da bi şey demedi devam etti
titizlikten değil o.. erkeklerin böyle garip ve anlamsız tepkileri vardır.. kendinden çıkandan iğrenrken.. ya da oral yapmazken.. kadından nasıl beklersin.. tamamen işim görülsün kafası
bence de öyle o gün bana yaptığı zaman yeminliyim ben yapamam diye gülüyordu iyi de oldu açıkcası ne üzülüyorum ne de başka bir şey yaptıktan sonra da tepkili falan değildi ama yorumlara bakıldığında kötü bir durummuş böyle hissettiyse ne güzel
maalesef erkeklerin bunun için yapmayacakları söylemeyeceklerin yalan dolan yok nerdeyse.. ama gerekte yok.. oral yapmayan erkek zevsizdir.. ve yaptırmayan kadında çok şey kaçırıyordur
Reglken 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮yemin ediyorum varya neyse yazmayim şimdi
Kusmak geldi içimden cidden
Adam zaten tiksinen biri ne yaptı da ikna etti acaba
Onu ben de çok merak ettim. Regl bitince götür işte acelen ne ki
kendisi hakketti aramızda geçeni bilemezsiniz nasıldır diye sormadım
Peki
Çok iğrenç arkadaşım ya regl demek pis kan demek ve kokusu olur... Yani bunu yaptıysa adam sen onun b*kunu falan yemelisin
ortak bir birliktelikte kişi kendi işini görünce karşı tarafla ben yapmam diyip gülmesi üzerine sarılıp hadi böyle b*ş*l demesi onur kırıyor hakketti bunu umrumda değil ne yaşadığı
Hakikaten vay anasını sayın seyirciler yani
Ne saçma bir seks yaaa
Seks değil intikam gibi bişey.. ulan biz lazerli şeyimizi opturmeden önce duş aliyoz billenana vatanı kan ağlarken yalatıyor vay be gıpta ettim bak
Midem kalktı ya anal seks yapardım reglken mesela
@Heyyoheyyo1 ay ne tantana yaptınız çocuğa ya kendisi bu kadar zırlamadı
Yok abla bişey demiyoz ne haddimize vizede yalatma 😂
*bizede
Ben yalarım
Ulan miden kalkmadı mi az önce pislik😂
Regl bitince yalarım ama hayatım kan akarken asla
Özel bölge yalamak mı, en sevdiğim şey. Bayılırım tadına
Hedefe ulaşmak için yapılmış 3 fil darbesi.
Titiz demişsin ama pekte öyle değilmiş.
Çok takılma bence bu ilişki pek ilerleyecek gibi durmuyor
İlk konuşmamızda da y*lamam falan dedi hedefe ulaşamadım çünkü girmedi dodkdkdk
onca dil o halde boşuna mıydı 😊😊 vay bAşımıxa gelenler
Reglken canın yanmadı mı ya mikrop falan kaparsin öyle şey olur mu
dil darbesinden ne anlıyorsunuz 3 kere orta kısmı yaladı işte kapmadım 3. gündü aşırı gelmiyordu
S*kmmekten falan bahsetmissin ondan dedim
sana çıkışmış gibi oldum özür dilerim sadece cevaplar sinir edici
ark*dan istedi bende ondan böyle bi şey istedim mesajda söyledim olmaz bugün diye yanına gittiğimde ısrar etti bende regl olduğumu söyledim o da ben yapim sonra y*larım dedi ondan öncesinde de ben y*ladım o ben yapamam yeminliyim diye gülüyordu bıraktı öyle sinirin şey yapmamandan dedi o yüzden inanmıyorum sana dedim y*ladığında olur dedim o da kabul etti
Umarım iİlerde Pişman Olmazsınn
ne olarak
İlerde kocan sorun ederse diye
neden reglken yalattın
s*km*k istiyordu o gün ben yaptım o yok dedi sarıldı b*şaltmadı bende yaparsan vericem dedim buluştuğumuz da hadi dedi bende sen yapmadan asla dedim reglsin dedi bende yok o zaman dedim yaptı
verdin mi sonra
verdim sözünde durmayan kişi o ben yaparım
iğrenç ya
sözünde dursaydı böyle olmazdı yapcak bir şey yok
yine de zamanı değilmiş
biliyordu
midesi bulanmıştır
arsızdı pek bir şeyi yoktu ben bir şey hissetmedi sandım da yorumda ağlalayanlardan üzülmüştür herhalde umarım
hmm başka şeyler de sorabilir miyim
neymiş
düşünürüm
Katıksız iğrenç bir insansın
ne alaka
Ne olur mu seks yapmadınız mı
Benim sorun olmuyor yalarım hep
Ne gibi bişey olur mu
Olır