İlk ilişkiniz zor oldu mu. Yani zorlandınız mı eşiniz bunu hissetti mi. Evleneceğim yakında ve eşimin bunu hissetmemesi beni çekindiriyor. Diyarbakır'lıyız. Başkasıyla yaptı vs demesin diye korkuyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar saklasanızda biz hissediyoruz. Benim eşimde hiç tecrübem yok demişti ama evlendikten bir kaç ay sonra bir açıldı, ben bile şaştım. Sonra güvensizlik oldu ona karşı, tabi farklı durumlarda oldu ona söylemedim ama onun başla biri ile bişeyler öğrenmiş olması hem kıskandırıyor hemde farklı bir haz veriyor. Yaşınız kaç? Bakiremisiniz
114 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşım. Bakireyim evet. Korktuğum da işte sizin dediğiniz gibi olması. Yani beni anlamazsa hissetmezse veya yanlış anlarsa dünyam başıma yıkılır. Çünkü benim için gerçekten önemli bu mevzu. En azından kimseyle ilişkim olmadığını hissetsin anlasın herşeyi kana bağlamaz umarım
Cevap sahibi+1 yılBakireyseniz akıllıca davranırsanız sorun olmaz. Ama sanırım ondanda emin değilsiniz. Eşimin tek açığı şuydu dayanamıyordu yaptığında çok açık veriyordu
Soran+1 yılHayır tam tersine elinden tutup doktora da giderim. Korkum yok şükür. Sadece biz baskıyla büyüdük. O kan gelecek mantığı ile büyüttüler. Şimdi de kan gelmezse anlamazsa diye panik yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılOna kafanızı takmayın. Kan gelir. Geçmiş tecrübeniz ne kadar mesela çok kişiyle birlikte oldunuzmu yoksa ciddi düşündüğünüZ biri ilemi yaşadınız
Soran+1 yılBen hayatımda 1 kişiyle çıktım sadece o da elimi bile tutamazdı çok küçüktüm. Başka hiçbir ilişkim olmadı. Şimdide görücü usulü oldu
Soran+1 yılKimseyle yatmadım bir şey yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılBende tecrübelisiniz sandım. Ama şuda var, belkide onunki kısa gelicek seni bozamayacak. Konuştunuzmu hiç bu konuları
Soran+1 yılYok bi kere sordu sadece ilişkini oldu mu diye bende hayır dedim o kadar
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yapıyormusunuz peki, istekli bir kadınmısınız
Soran+1 yılHayır ben herşeyi eşime sakladım yani öyle kurcalamam
Cevap sahibi+1 yılEvlendikten sonra beklediğin hazzı kocandan alamazsan sorun olur. Bir çok zaman öyle oluyor ve kadınlar aşırı istekli kalıp farklı şeylere yönelebiliyor
- +1 yıl
Belki de arastirarak ogrenmistir olamaz mi? Sahsen ben de kimseyle yapmadim ama az cok bilgiye sahibim. Ustelik cinsel filmler de izlendikce az cok ogreniyor insan.
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven evet haklısın ama her şey izlendiği gibi olmuyor. Bazı şeyleri denedikçe alışıyorsun. Misal kucaktayken ya da bir ağıza boşalma gibi durumları öğrenmek imkansız
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven kaç yaşındasın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma eşimde öyleydi ilk ilişki belli oluyor anlasiliyo ve kan geliyor hiç korkma stres yapma
111 Yorumla
Soran+1 yılKan gelmemesi durumu olursa yinede anlaşılıyor dimi yani sadece kana bakmıyorsunuz başka şeylerden de bilinir
Cevap sahibi+1 yılEvet isterseniz özelden yaz
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılır sakın korkma
Soran+1 yılYok burdan yazarsanız çok sevinirim yani çok teşekkür ederim bir erkeğin bunu anlıyor olması en azından sadece kana bakılmadıgını bilmek beni mutlu etti. Kandan anlamıyorsınız neyden anlıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılDarlik
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü musunuz sakın korkmayın anlaşılıyor kan olmadanda
Cevap sahibi+1 yılNe zm evllik
Cevap sahibi+1 yılUmarım mutlu olursunuz ya özelden size biseyker sorsam izninuz olursa
Soran+1 yılBurdan sorsanız
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılBurun elleme kötümü sevgilimin ellemek istiyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılBunu yanlış uiyaparsanız çok zor oluyor ama psikolojik hazır olursan kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Doğrusunu anlatmaya çalışırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etmeyin bunun bir zorluğu yok su akar yolunu bulur
10 YorumlaNeden yaptı desin ki yaptın mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmadım ama erkek ilki olsun istemez mi
Soran+1 yılAnlamazsa diye çekiniyorum. Varsayalım ki kan gelmedi. O zaman anlaşılmaz diye korkuyorum
Soran+1 yılEvet görücü usulü. Uzaktan akrabam sayılır. Ama benim bakire olmadığım bir durum yokki. Sadece kan gelecek diye bizi bastırdılar hala da annem o baskıyı yapıyor. Ama İnternete bakınca kanın gelmedigi durumların olduğunu söylüyorlar. Bende panik yapıyorum. Eşim anlamazsa sadece kana bakarsa diye
Soran+1 yılÖyle işte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler