Eşim zaten bahaneleri olan biri. Birde depremler olmaya başlayınca iyice kendini çekti. Neredeyse 1ay oldu ilişki yaşamayalı.
Aldatmak aklımdan bile geçmiyor, onun da korkusunu anmıyorum ama bir yere kadar. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim zaten bahaneleri olan biri. Birde depremler olmaya başlayınca iyice kendini çekti. Neredeyse 1ay oldu ilişki yaşamayalı.
Aldatmak aklımdan bile geçmiyor, onun da korkusunu anmıyorum ama bir yere kadar. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Gün süre böyle devam ederse aldatmayı düşüneceksin
Uzun süre
Umarım o raddeye gelmez
Eşin bence sağlam bi bahane bulmuş😂
Bilemiyorum artik bahane mi gercek mi
Hani bi karikatur varya adam eşine, "bu akşam neren ağrıyor hayatım?" diye soruyor. Kadında "kiprik diplerim" diye cevap veriyor😄onun gibi bişey
Desene o zaman benim durum vahim ele kuvvet 😂😂😂
@aJax___ uzun süren bi isteksizlikmiş o yüzden öyle söyledim. Bence depremle alakalı değil.
1. Evlilikte cinsellik rutine dönüşen bir şeydir. Eger bu rutin bozulursa kadın ne kadar istekli olursa olsun cinsellikten kaçmaya başlar.
2. Kadın erkeği sevmediyi zaman cinsellikten kaçar.
3. Stress ve b.. zihnini çok meşgul edecek her hangi bir konularda cinselliğin aklına gelmemesine sebep olabilir.
Niye sordun
@aJax___ isyersen yorum yapana sarkma faslına geçmeden sorudan uza
Bunun evlilikle alakası yok ki. Psikolkları, ilişki uzmanlarını falan çok dinlerim
Siz erkeklerin beyninden çu tabuları ne zaman yıkmayl başarıcaz çok merak ediyorum. Ben eğer buraya yorum yapıyorsam demekki yorum yapıyorumdur. Seninle ya da her hangi biriyle mesajlaşmaya müsait bir kafa yapıdayımdır demek değildir bu. Bu kadardır anlıyor musun? Hiç medeniyet falan nedir bilmiyorsunuz sanırım. Ben sizinle şimdi ne diye yazışacakmışımki özelden? Yetişkin insanlarız böyle konuları rahat bir şekilde konuşamayacakmıyız? Hemen farklı bir anlam mı çıkarmak gerek?
Bıktırdınız
Kusura bakmayın hanim efendi elemani engelledim. Aslında en basta yapmam gereken seydi.
Degerli gorusunuz icinde tesekkur ederim
Aynı sorun bizde de var ama yapacak bir şey yok
Gecmis olsun
Eyvallah bro sizede geçmiş olsun
Eyvallah
Cevap
1Cevap
anlayışla karşılayacaksın dostum atlatılan vadire kolay değil
Sorun su ki biz deprem. bolgesinde degiliz ya burada olursa korkusu
oooo o zaman psikologa gitmeniz gerekebilir
Eyvallah
Bunları onunla konuş. Aldatılmak istemiyorsa karşılık verecektir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar