Kuzu gibi oldum?

Normal de avukatım baskın bir karakterimdir. Bana mahallemizdeki markette ki çocuk yürüyordu fark ettim davranışlarından sürekli soru soruyor sohbet etmeye çalışıyor yüz vermiyorum ilk zamanlarda sonra alıştırdı bana kendini telefonuma istem geldi instagramimi bulmuş mesaj atmış yarın izin günün şuraya gelsene diye kabul ettim gittim baya bi sert çıkmıştım buna sakinleştirmeye çalıştı normal sadece arkadaş ollaim dedi alttan aldı bu tavırları hoşuma gitsede belli etmedik sert tavrımı korudum yazışmaya devam ettik o günden sonrada buluştuk akşamları iyice hoşlanmaya başladım sonra evine çağırdı yavaştan sevişmeye başladık doğru mu bilmiyorum dedim çünkü kulvarlarımız da farklıydı içimden bunu düşünüyordum birde normalde boy takımtim var sonuçta 1.80 boyundayım ve çocuğun boyu 1.65 benn bunları düşünürken oral yapmada buldum kendimi çok sert olmay başladı davranışları kontrol ondaydı ki normalde hep bende olurdu o fizik nasıl bir kontrol sağlıyordu sonra yüzüstü yatırdı üstündeydi kolu ile boğazımı makasa aldı dominantligin beni ilk günden beri deli ediyordu bu hallerin yavrum dedi yavaş nolur yavaş dedim ama bak kivraniyosun şimdi altımda dedi o gün köle gibiyim resmen o ise efendim oldu 4 kere yaptık şu an çok mutluyum deli gibi peşinden gidiyorum çok aşık oldum hatta çok yoruluyor sen işi bırak evimizde otur ben sana bakarım dedim çünkü zenginim maddi durumum iyi başka kızlara bakmasını istemiyorum beni daha çok sevmesini bunu nasıl yapmam gerekir?

Kuzu gibi oldum?