Sizin bu konuda düşünceniz nedir?

bundan 10 sene önce Facebookta tanıştığım biri vardı. o Türkiyede (30 yaşındaydı), bense almanyadan (20 yaşında). uzun süreli hep yazışıp durduk, bağlandık hatta sevdik birbirimizi (ve çok kez sanal seks bile yaptık). şartlar ve imkanlar farklı olsaydı eğer evlenmeyi bile düşünüyorduk (ama bu imkansızdı). zaman sonra bu yaşı geldiği için mantık evliliği yapmak zorunda kaldı. bende kendimi geri çektim haliyle... yaklaşık aradan 2 sene sonra bana mesaj attı halimi vaktimi sormaya. içim gitti ama cevap yazamadım. yine yazdı. baktım bu böyle olmayacak engellemek zorunda kaldım. bir müddet sonra dayanamadım engelli ortadan kaldırdım. seneler sonra yine aynı mesaj ve ben seni unutamadım, çok özlüyorum seni, iyi misin diyerek mesaj attı. bende biraz kızarak mesaj atma gereği duydum. beni merak etme iyiyim. yazıp durma. ailene sahip çık gibi mesaj atmıştım. çok pişmanım demeye başladı. moral vermeye çalıştım. kendine gel dedim. bu yaptığın doğru vede etik değil diyerek sınır koydum (ki halbuki bende özlemiştim ama belli etmedim). engelledim yine. neyse aradan 7-8 sene sonra bu deprem olayı gerçekleşince çok korktum. hiç düşünmeden iyi misiniz mesajı attım ona. iyiyiz canımız sağ ama kötü durumdayız yanıtı verdi. psikolojisi çok bozuktu. destek amaçlı yazışmaya başladık. eski günleri konuştuk. duygusal ve cinsel anlamında hiç mutlu olmadığını dile getirdi. hatta karısı boşanalım istersen demiş. ben yapamıyorum diyormuş. git p*rno izle mastürbasyon yap, gerekirse cinsel hatları var ordan işini gör demiş. bana bunu açık açık yazdı. hayretler içerisinde okudum. bana sayende evliliğim yürüyor diyor. beni hayal ederek boşalıyormus sürekli. ve şimdi şu durumda teklif etti cinsel ihtiyacını benimle devam sürdürmek istiyormuş. bu sizce ne kadar doğru arkadaşlar? doğruya doğru bende onu unutamadım 🥺 siz olsanız napardiniz?
Sizin bu konuda düşünceniz nedir?