Evet daha önce defalarca kere onla birlikte olduk. Hepside birbirinden güzeldi. O beni sevmedi hala sevmiyor sevemiyor bence. En son çok sevdiği bir parfüm var ondan bahsettim sana onu alayım mı diye onun için benle biraz güzel konuştu. Onunla deli gibi öpüşmek onunla deli gibi sevişmek istiyorum. Tamam çok ahlaksızca ama başka kimseyle değil ki sadece onunla. Onun sesini duymak bile bana huzur veriyor. Yani sizin anlayacağınız üç aydır benimle görüşmüyor ama size yemin ediyorum ki bu üç aylık süreçte ne kimseyle konuştum ne başka birisine baktım onun yokluğuna bile sadık kaldım. Ama beni sevmiyor ne yapacağım ben. Onunla sadece onunla birlikte olmak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Özelden yazanlara bakmıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Normali bu zaten
Klasik kadın durumları🤭🤭 siizi red eden değersiz hissetiren öküzleri düşünerek duyguları yogunlastiriyorsunuz aşık ediyorsunuz. Takıntı ve saplantı yapıyorsunuz.
Tedavi olmalısınız
Her kadın böyle benim kadar değildir ya olamaz.
Kadınların %98 i senin gibi. Cidden kendinizi uzmeyi seversiniz ve bunun için çok çaba harciyorsunuz
Duygusal varlıklariz
Yok onunla alakası yok. Siz mutluluğu haketmiyorsunuz😂😂 mutluluk size batar. İlla siz kendinizi üzecek bir şey bulursunuz
Bazen bana iyi davranıyor o zaman soğuyorum
İşte bak doğru tespit😂😂 size mutluluk batar. Siz değersiz hissetireni seviyorsunuz. O yüzden ilk yorumdaki son 2 kelimemi mutlaka yapın
Bazen her istediğimiz olmuyor. Benim de var sürekli birlikte olduğum birisi. Ama evli ve sadece uzaktan izliyorum :(
Sen evli kadınla mi birlikte oluyorsun o kadar da değil yuhh
Yanlış yazmışım olmak istediğim birisi olacak. Birlilte olduktan sonra evli olduğunu öğrendim sonra eşine saygısızlık oluyo diye ayrıldım. Ama onunla yaşananlar aklımda hala.
Yazık sana başkasıyla görüş bence yaş doğruysa zor tabi
30 yaşındayım içimden gelmiyor
O kaç yaşındaydi
33 yaşında
Anladım gençlerle dene daha da hatirlamazsin onu
O yeterince genç
Gücü yok
Yoo var beni çok güzel dövüyor
Neden ama dövüyor ve seviyor musun
Evet çok seviyorum 265 lira bulup parfüm alcam ona
Nasıl tiplersiniz çok merak ediyorum açıkçası 😂
Ne gibi
Direk tipinizi ve karakterinizi
seni sevdiğine dair en ufak bir belirti göstersin. üstünden bir ay geçmeden adamı terk edeceğine bahse girerim.
Tadını aldım bıktım artık mı diyorsun
O beni bıraktı
o tadını alıp başka tat almaya gitmiş o zaman
Demekki o kadar sevmişsin
Evet çok sevdim
Tek taraflı ilişki sonu olmayan tür
Sana onu unutturabilirim
Yol al
Evett
Çok saçma
Kendine yazik
Biliyorum bu beni kaşar yapar mı?
Bu sorunun cevabını veremem cunku seni o kalıba koymak beni önyargılı yapar sen sormamis ol bende cevap vermemiş olayım
Saçma