- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlı olduğunu okuyana kadar... ben olsam affetmezdim dicektim ama. olmaz kız galiba yanıyor nişanlısıyla da yapamıyor elimizde kanka var bari onu götürelim diyor
033 Yorumla
Soran+1 yılNişanlısıyla arası bozuk bu aralar. Aklımdan geçmedi değil ama nişanlısı var diye dokunmadım vites arttırsam nolur acaba
- +1 yıl
Bilemiyorum ama bu kız yaniyor fena aynilsrinj bana yapsa ondan uzaklasabilirdim kendimden soğutmaya çalışırdım çünkü dayanamayabilirjm sen yakışıklı biri misjn seni arzuluyir mu
Soran+1 yılYandığını biliyorum da kendimden soğutmak istemiyorum. Ben kendime hakim oluyorum öyle durumlar oldu ki kendimi tuttum, sadece bekliyorum. Yakışıklı değilim de sencr bu hareketlerden beni arzuladığını düşünebilir miyiz
Soran+1 yılYoksa ben mi kafamda kuruyorum
- +1 yıl
Bence arzuluyir bir trk seninle opusmedigi kaldı kendin diyorsun daha ne durumlarda olduk bir şey olmadı tuttum kendimi ben tutamazdin ve pişman olurdum o yüzden ince ince laf çalacam terslicen veya kendinden uzaklastiracaksin yoksa o seni yatağa atacak bence neden sana böyle yapıyor belli ki tipin var
Soran+1 yılKendimden uzaklaştırırsam kız ayrıldığında nasıl yakınlaşıcam bidaha, o yüzden uzaklaştırmam. Uzun zamandır buluşmuyoruz hep buluşmak istiyor ama bişe uydurup gitmiyorum buluşmaya. Ben de zaten yatağa atsın istiyorum ama ayrılsın önce bi. Tipim iyi değil öyle valla
- +1 yıl
Ya seni suçlu cikarirsa napacaksin? Onu dusunuyir musun ki sen suçlu gibi olacaksın gerçekten aldatmasina yardımcı olacaksın ama sen bilirsin
Soran+1 yılO yüzden nişanlısıyla ayrılmasını bekliyorum ya
- +1 yıl
Bilemiyorum ben olsam uzaklaştırmaya çalışırdım terslerdim ama sen bilirsin belki Nisan atmicak senin onu ikna etmeye calisman lazım eğer çok sıkıntili durum yoksa neden evlenmesinler ki mesela
Soran+1 yılAraları kötü hep tartışıyolar kız nişanı atmak istiyorum bıktım dedi. Nişanı Attığı günün ertesi kucağıma oturtucam dünden razı zaten
- +1 yıl
Sen bilirsin usta daha da bir şey demiyorum
Soran+1 yılYani uzaklaştıramam onu. 8 yıllık arkadaşım da olsa kaçıramam bu fırsatı değer yani o arkadaşlığı zedelemeye
- +1 yıl
O zaman kızı seksi buluyorsun anladim
Soran+1 yılEvet. Anlatsam aklını yitirirsin ksnxjdnfkmv
- +1 yıl
Ama nişanlı bı önemli bir detay reis ben bu konularda hassasim neyse sen istediğini yap bişey diyemem sana
Soran+1 yılNişan ortadan kalkınca problem de kalkacak
Soran+1 yılBu gece buluşma varrr geçen gece buluştuk ama konuştuk sadece bu gece bişeyler olacak gibi
- +1 yıl
Hadi kolay gelsin sevişin
Soran+1 yılUmarım kanka. nişan mişan kalmadı kızın ayrıldı bitti. Hazır bugün evim müsaitken değerlendireyim dedim. Biraz dışarıda gezip sonra eve getirmeyi denicem gelirse kucağıma oturturum gelmezse sağlık olsun. Ama yıllarca hayalini kurduğum kankamı inletmeye ilk defa bu kadar yakınım
- +1 yıl
Bana şu kızı merak ettirdin seni ben... bari foto at 😂 şaka yapiyorum tabu
Soran+1 yıl1.65 boylarında beyaz tenli balık etli ama fit. Poposu büyük değil ama ele avuca gelen kıvamda. Göğüsleri baya büyük. Sarı saçlı ela gözlü.
Soran+1 yılHayal et işte buradan kdkcpfkfl
- +1 yıl
Alaçam ifadesini diyorsun
- +1 yıl
Ben elanuru hayal edecem 😂
Soran+1 yılElanurun memesi yok ki jdkdkdkd bu kızınki Hollanda ineği gibi fkfkdkmd
- +1 yıl
Hahhaha 😂 çok da büyük. sevmem ama bir 90 100 beden de olsun isterim tabi bı de beyaz tenli diyorsun tam. yalamalik. bu arada İstanbul lu musun
Soran+1 yılKanka ben de tam görmedim zaten dışardan bildiğim kadarıyla ama baya büyük yani düzgün duruyo. Dekolte giyince yürürken o çatal bi sallanıyo görm3n lazım. Yalıcam ben onu beklesin az kaldı gidiyorum almaya kızı birazdan dndkdnd evet İstanbul
- +1 yıl
Tamam kolay gelsin tahmin ettim
Soran+1 yılSağ ol. 12de yanına gitmiş olurum. Biraz bir şeyler yedikten sonra eve götürürüm sonra şak şak şak kdkfkekfkfkd bu gece uzun olacak. Gelişmeleri yazarım
- +1 yıl
Eyi bakalım vuruşun gitsin
Soran+1 yılEfsane şeyler oldu ksldkdjwnskdnd
- +1 yıl
Ne oldu 😂 gel özele ostersen
Soran+1 yılTamam kdkekxkwodkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılŞeytan diyor gib bırak
Ama seytani dinleme
01 Yorumla