Arkadaşlar selam ben çok hatalar yaptım. Orta okul zamanı bi sevgili yaptım kendime üniversitede de onun amcası bana yazdı. Adama olmaz yaşlarımız uygun değil desem de ısrar etti zamanla beni kendine bağladı. İstemedim boyu kısa falan dedim ama sonra çok sevdim. Aklımdan çıkmadı. Adam benden ayrıldı başkasıyla nişan yaptı ben çıldırdım. Depresyona girdim ve bir türlü düzelemedim. Geçen gün bu adamın yeğeni geldi ve bakire değilmişsin seni böyle kabul edemem dedi. O amcası da benimle birlikte olduğunda Yeğenini sordu onunla oldun mu falan dedi. Yok dedim olmamıştım ama neden böyle yaptı sizce. Amacı sadece kullanmak mıydı. Hiç mi beni sevmedi. Oysa beni kendine aşık etmişti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bunun aynısını aylar önce okudum bire bir aynı
Hadi ya. Demek ki yapan çok. Geçmiş olsun
Geçti bolu pazar sur eşeği nigdeye. kullanmis seni
Aynen öyle :( ne yapıcam bilmiyorum inanın. Çok aptal bir kadınım. Konu kadınlık olunca hep kullanıldım. 2 kere intihara kalkıştım. Bundan sonrası ne olur bilmem
Saçmalama be aptal olma. o şerefsiz yüzünden mi yapacaksin bunları kendine. deger mi?
Olanlar oldu işte. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum
Bundan sonra önüne bakacaksın. kimseye itibar etmeyeceksin edersende bağlanmayacaksın.
Bak biz erkeklere hicbisey umrumuzdami. dunya yiklisa tinlamaz
:(
Şşş alo kime diyom
Gelsene bi?
Sen kullanılmışsın üzücü
Evet.. Beni de depresyona iten bu durumlardı işte. Üzgünüm gerçekten
Ama takılma hayat devam ediyor üzülme bir gün hepsi sıradan ve komik şeylermiş gibi geliyor
Gelmiyor işte. Kaç sene geçti unutamadım. :( gittim okula da tekrar başladım ama olmadı bi türlü
O zaman sen çok takıntılı birisin baya hem de
Ne yazık ki. İlaç kullanıyorum şu an :( inşallah düzelme yaşarım
İlaçsız devam et bence zararı büyük oluyor
İlaçsız ayağı kötü olmuştum. Komşular falan da öyle diyor düzelme var falan diye. Gerçekten hiç yataktan çıkmıyor sürekli yatıyorum. İntihara kalkıştım. Normal değildi bunlar. Bundan sonraki hayatımı sakinlik içinde yaşamak istiyorum gürültüye kavgaya gelemiyorum. Yeterince kulanıldım zaten
Senle cidden konuşmak isterdim bu konuları çünkü yalnızlık sana yaramaz
Ablamın tavsiyesi üzerine böyle yazıyorum işte problemleri sürekli. Takıntılıyım ne yazık ki
En iyisi annem de aynı şeyler vardı şükür doktor tedavisi bizim iyi niyetli olmamız kurtardı
Nesi vardı annenizin. Nasıl düzeldi ne yaptı. Bana da taktik verin. Kendimi aşağılama falan da var mıydı annenizde.
Aşağılama yoktu takıntı vardı annem de bu baya ileri gitmişti neyseki doktor tedavisi ve ilaçlar bizim yardımlarımız ile iyileşti şu an daha iyi
Darısı başıma
Daima yardımcı olmak isterim size bilgi vermek isterim ama dediğim gibi yanlız kalmayın derdinizi dökeceğiniz insanlar olsun
Kimse yok çevremde. Anlattığım zaman da annem kızıyor herkese her şeyini anlatma diyor ama anlamayınca içim gidiyor.
Zarar gelmicek insanlara yaz bana bile yazabilirsin dinlerim seni ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
Danke Ihnen :(
Anlamadım
Akraba ile seviyorsun demek
Sevmiyordum ama ne bileyim işte nedense öyle yaptım birden.
Peki ozelde yasadiklarin yokmu
Hatadır bana göre
Kullanmis atmış seni intikam
Evet çok üzücü
İntikam al
Nasıl yapıcam... İntikam zararlı değil mi
Hayır yutma siniye cekme
Ne yapayım. Yaşlandım zaten adım atacak halim yok. Gören yaşlılar Allah yardım etsin diyor:( durumum belli işte ne yapayım
Yaş kaç
28
Dertleşmek istermisin
Hiç olmadı
Verirsen