- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılgöğüs estetiği çok gereksin büyütmek özellikle küçük olması daha iyi daha kolay kadın zevk alır ama erkekler de bunu bilmediği için sırf gözüne direk göğüsleri gelsin diye düşünen erkeğin bu talebini sanki en iyi göğüs büyüktür diye yanlış anladığı için kadınlar büyütmeye çalışıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dudak estetiği kadar gereksiz bir estetik daha var mı bilmiyorum, aynı zamanda çok rahatsız edici geliyor, göğüs estetiği de öyle yapay oldukları çok belli...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSilikonla büyütülmüş memelere zerrece sevmiyorum. Aşırı dik, aşırı yuvarlak ve estetik görünümden uzaklar bence.
07 Yorumla- +1 yıl
İnsanın en güzel hali doğal halidir şimdiki kadınlar modifiyeli araç günler doğan görünümlü şahin temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Hahahahaha sesli güldüm :>
- +1 yıl
Yalanmı ama 🤣 herşeyleri sahte ve yapay biraz hor kullansan elinde patlar 😂
- +1 yıl
Doğal ve hafif sarkması olan meme silikonla büyütülüp dikleştirilmişten çok daha güzeldir benim için
- +1 yıl
Aynen öyle doğallıktan çıkmamak lazım sağlık problemi teşkil etmediği sürece estetiği çok gereksiz buluyorum
- +1 yıl
Aynen öyle canim
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence meme estetiği 😂
00 Yorumla
+1 yıl1. Memeler (en gereksizi)
2. Kalçalar (bu da en az diğeri kadar gereksiz)
3. Yanak ve dudaklar, özelllikle dudaklar (çok komik gözüküyor çünkü, kadınlar gğzelleşyiklerini sabırken şebeğe döndüklerinin farkına varamıyorlar)😂😂😂😂119 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın insanım en güzel hali doğal halidir şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣 herşeyleri çok sahte ve yapay biraz hor kullansan elinde patlar 😂😂
- +1 yıl
Katılıyorum.
Dokunmaya korkar olduk, dudağını emeyim desen aman haaa silion var, memesini okşamak istesrn aman haaa patlar, kalçalara şaplak atacak olsan aman silikonum zarar görecek. Bu ne yaaa😂😂😂 - +1 yıl
😂😂 kadın der sana " yaa sen s@l@kmısın attığın şaplak burnuma gelebilirdi 😂 burnum estetik benim yaa😂😂 diyebilir sakıncalı bir durum 🤣
- +1 yıl
Ama şaplağı genelde dolgun kalçalara atıyoruz😉😂
Burnundan korkuyorsa orası da yapaydır.😂😂 Toplama araba gibi bu ne yaaa. Doğal olsun da doğal sevelim şu kadınları. Biz öyle seviyoruz. Korkmadan öpüşebilmek, memeleri okşayabilmek kalçaları sıkabilmek istiyoruz.😂😂😂 - +1 yıl
😂😂😂 böyle duygusal konuşma leynn 🤣 benide ağlatacaksın şimdi 😂
- +1 yıl
Naapam ama, elleyemiyoruzki böyle hatunları, nereye dokunulabilirse bari işaretlesinler. Yeşil bölge, kırmızı bölge diye🥵😂😂
- +1 yıl
Fay hattı gibiler nereye dokunursan dokun diğer bölgeleri de tetikliyor 😂😂 en iyisi uzaktan seyretmek mazallah elinde patlar 😂 birde onun masrafiiyla uğraş artık araba degilki sanayiye getirip iki çekiç attirsan 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 haklısın galiba
- +1 yıl
Hı hııı 🤣 herzaman
- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
Neden gereklimi acaba?
Özel bir neden gerekliyse gerek yok zaten. Sağolun
- +1 yıl
Yaa senin tribini seveyim ben 🤣 ya attığın trip burnuma gelebilirdi burnum estetik benim yaa 😂
- +1 yıl
Bir dahakine daha dikkatli atarım. Zarar görün istemem.
- +1 yıl
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Ama şöyle bir gerçek varki samimiyetin burdan hissedebiliyorum
- +1 yıl
Gönül çalacak bişey söylemedim. Sadece bir dahaki tribim burnunuza gelmesin diye özel çaba gösteririrm demek istedim.
- +1 yıl
Öyle bir şey söylemene gerek yok zaten
- +1 yıl
Bu nasıl tepkiydi böyle birde dövseydin keşke tam olsaydı 😂
- +1 yıl
Estafrullah...
Öyle şeyler haddime değil. Ama sadece haddimizi bilmemiz gerektiğini öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.
+1 yılKadının doğalı güzel ne o balon gibi sisirmeler dokunmaya korkarım ben silikon patlar diye evet kadın bakımlı olmalı ama abari oluyor silikon bana göre fazlalik
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın insanın en güzel hali doğal halidir ve doğallıktan sağlık problemi teşkil etmediği sürece çıkmamak lazım şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣 herşeyleri yapay ve sahte duruyor biraz hor kullansan elinde patlar 😂😂
Göğüs estetiği çok saçma geliyor bana. Her şeyin doğalı güzeldir. Avuçlayınca amana patlamasın telaşı. İstediğimiz gibi sevemeyecek miyiz
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣 herşeyleri çok yapay ve sahte duruyor 😂 biraz hor kullansan elinde patlar 😂😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBurun estetiği kesinlikle ve göğüs estetiği. Doktor olarak söylüyorum normalde bizim için para olarak görülür bu tür ameliyatlar ama çok gereksiz.
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız sağlık problemi teşkil etmediği sürece estetiğe hiç sıcak bakmıyorum çünkü insanın en güzel hali doğal halidir şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular artık doğan görünümlü şahin temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Başkalarına benzemeye çalışmaktan doğal olmayı unutanlar hayli fazla rengarenk herkes
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısıniz.. yorumun için çok teşekkür ederim sayın hocam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim ben kendi adıma. Sağ olun.
Sahteciliğin her şekilde yaşandığı bir ülkede dürüstlük arayan uzaylı gibi olmuş soru...
116 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ya senin canını yiyeremm haaa 😂 sende ona göre cevap verirsin ozaman
- +1 yıl
Yok değilim ben İstanbul'da yaşıyorum memleketim Kastamonu batı karadenizliyim beyefendi 😂
- +1 yıl
Soruma da cevsp bekliyorum bir kadın da en gereksiz estetik hangisidir
- +1 yıl
Yaa yaptığın yorum burnuna gelebilirdi 😂 burnum estetik benim yaa 😂😂
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın insanın en güzel hali doğal halidir şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣 herşeyleri çok yapay ve sahte duruyor 😂 biraz hor kullansan elinde patlar 😂😂
- +1 yıl
Tm pikiii 🤗
- +1 yıl
Hayır benim heryerim orjinal sağlık sorunu teşkil etmediği sürece de estetiğe sıcak bakmıyorum
- +1 yıl
Kısmetse olur diye bir program var bu lafı orada bir kadın var o söylüyor brnde sana espiri olsun diye yaptım iyi yapmışmıyım 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle dudak diyorum. Dudakları öyle kocaman yapınca hiç çekici olmuyorlar aksine itici oluyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle arı sokmuşta şişmiş gibi duruyor 😂
Cevap sahibi+1 yılArı sokması bile o kadar olamaz eşek arısı soksa bir ihtimal 😂
- +1 yıl
🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBeğeni İçin teşekkürler kanki ☺️ bende soruyu beğeniyorum 👻
+1 yılDudak gereksiz taş gibi oluyo zaten hiç bir estetiği kalmıyo 😂💋
115 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten ya öptüğünüzde farklı mı oluyor bunu anlayabiliyorsunuz bende merak ettim açıkçası
- +1 yıl
Aynen cansız mankenler opusuyormus hissi oluyo sert soğuk 😂😂😂
- +1 yıl
Peki memede mi öyle oluyor
- +1 yıl
Onu denedim ama ele sert geliyo zaten doğallık kayboluyor
- +1 yıl
Gerçekten çok teşekkür ederim hep merak ettiğim bir konuydu acaba farkı oluyormu diye senin sayende öğrenmiş oldum ben boşuna demiyorum zaten insanın en güzel hali doğal halidir ve sağlık problemi teşkil etmediği sürece estetikten uzak durmakı ve doğallıktan çıkmamak gerekiyor şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣 herşeyleri çok yapay ve sahte duruyor 😂 biraz hor kullansan elinde patlar 😂
- +1 yıl
Aynrn öyle patlatma korkusu var
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için samimiyetin için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
😂😂😂😂Daha çok şey var da yazılmıyor işte
- +1 yıl
Aynen herşeyde yaxilmiyor burada ama merak ettiğim şey buydu öğrenmiş oldum
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Noldu 😂 neden güldün
- +1 yıl
Aklıma başka şeyler geldi de
- +1 yıl
Ne gibi şeyler 🤣
- +1 yıl
Yazamadım sana yazabilseydim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence her estetik gereksiz sağlık sorunu yoksa kadın kendini fiziğini olduğu gibi kabullenip özgüvenli olacak silikonla şişirilmiş duraktan sa zayıf küçük dudakla öpüşmeyi tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBence meme , gayet küçük meme de bence çekici olabiliyor ayrıca sarkma sorunu da olmuyor , özellikle iri sarkan şeyleri sevmiyorum ben tabi bu benim düşüncem
00 Yorumla
+1 yılKuku dudaklarına yapılan işler bence, bilemedim şimdi zor soru.
Ha bir de üst dudak dolgunlaştırma kadar çirkin bir şey yok bence. 😂
00 Yorumla
+1 yılbence hepsi gereksizde , v. a. g. i. n. a, gögüs, popolar bunlara ne gereği var
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣 herşeyleri sahte ve yapay biraz hor kullansan elinde patlar 😂😂
- +1 yıl
maalesef öyle
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Silikon dudak şişirme kalça dikleştirme hepsi gereksiz bence 😊
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣
- +1 yıl
Ben değilim ama ben buraya sıfır makyaj profil resmide koydum
- +1 yıl
Çünkü doğallıktan yanayım ve insanım en güzel hali doğal halidir diye düşünüyorum
- +1 yıl
🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılKalça gereksiz
Aşırı dudak dolgusu gereksiz14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız insanın en güzel hali doğal halidir şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣 herşeyleri sahte ve yapay biraz hor kullansan elinde patlar 😂😂
- +1 yıl
Her yeriyle oynanmış yaa. Çok komik tipler var ufak tefek dokunuşlar da değil yani bunlar 😂 bu arada evet hor kullanılırsa doğalı gibi olmaz hakikaten patlar. Bende biraz hor kullanıyorum o yüzden doğal olsun benim olsun 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Gereksiz detay verdim yine kusura bakma 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes kendini bilir bir kaidn için yorum yapmak zor. Karikatüre bayıldım. Göğüs fetişi olan birisiyim umarım böylesine denk gelmem😅
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yok bu kadarına denk gelmesiniz merak etmeyin
Cevap sahibi+1 yılBenim şanslığımı bilseniz 😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDudaklar olabilir, kimisinde gerçekten çok saçma duruyor.
00 Yorumla Geçenlerde bir kadın gözdüm dudağı dolgu bağarıyor resmen şeklini bozmuş kadının estetik
00 Yorumla
+1 yılSağlık sorunu yoksa eğer bence bütün estetikler gereksiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılDudak dolguları. kardeşim gördüğümde kaçasım var.
00 Yorumla Sağlık olarak zorunlu olmadıktan sonra estetiğe karşıyım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi yaptıranın mutlaka ihtiyacı vardır. Gereksiz görmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenım saglık problemim var estetik yaptırmayı mı şimdi burnuma ve göğüslerime
00 Yorumla
+1 yılBencede en gereksizi bicikler gözükmüyor ki oraya vereceğin parayı yüzüne harca 😁zaten seni alan adam eme eme büyütür biciklerini
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aynen öyle biraz hor kullansan elinde patlar 😂
- +1 yıl
O herifine bağlı ben nazik davranırım oralarınıza 😁patlatirsam neyi ellicem ben bidaa
- +1 yıl
😂😂😂
Bence çoğu gereksiz
31 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız sağlık problemi teşkil etmediği sürece çok yapay ve gereksiz oluyor çünkü insanın en güzel hali doğal halidir
+1 yılGöğüs dudak kalça
10 Yorumla
+1 yılGereksizi bulamadım şu an. Görsel süper yine😁
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Reca ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence dudak dolgusu.
17 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aynen öyle çok komik duruyor arı sokmuste şişmiş gibi 😂 bence insanın en güzel hali doğal halidir şimdiki kadınlar modifiyeli araç gibi oldular 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣 herşeyleri çok yapay ve sahte duruyor biraz hor kullansan elinde patlar 😂😂
- +1 yıl
Doğal her zaman en güzeldir.
- +1 yıl
🤗🤗
- +1 yıl
Sen beni neden eklemiyorsun bu arada?
İki goygoy yapardık arada yahu 😆 - +1 yıl
Yaa attığın trip burnuma gelebilirdi burnum estetik benim yaa 😂😂
- +1 yıl
Muhabbet ediyoruz ya işte daha ne edelim reiss 😂 surda iki muhabbetin belini kırıyoruz işte 😂
- +1 yıl
Korkma dikkatli atıyorum
+1 yılG@te yapılan estetik sert sevişirken vurmaya korkuyorum 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılVajina estetiği bence.
20 Yorumla
+1 yılKalça estetiği gereksiz bence
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 kadına bir şaplak atsan elinde patlar 😂 kadın der " yaa sen s@l@kmısın attığın şaplak popoma gelebilirdi benim popom estetik yaa 😂 diyebilir
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Gülme 😂😂
- +1 yıl
Dur karnım ağrıdı gülmektek yaaaa 🤣🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence dudak...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Göğüs büyütmek silikon dudak yaptirmak6
00 Yorumla
+1 yılDudakları ördek dudağı yapması
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya aynı dudaklarını arı sokmuşta şişmiş gibi duruyor 😂
- +1 yıl
Çok itici gösteriyor bunu niye yapıyorlar anlamıyorum 😅
- +1 yıl
Özgüvenli olmadıkları ve kendileriyle barışık olmadıklari için kadınlar modifiyeli araç gibi oldular artık 😂 doğan görünümlü şahin temsili 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. dudak şişirme
013 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 bana da çok komik geliyor dudak estetiği sanki dudaklarımı arı sokmuşta şişmiş gibi duruyor 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 kimbilir belkide her şey olsbilir sakıncalı bir durum 🤣
- +1 yıl
Yanlış yaoarsan kadın kizabilir " yaa s@l@kmısın sen burnuma geliyordu burnum estetik benim yaa 😂😂 diye bilir
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Çok güzel bir soru takip ettiğim insanları uzun müddet yorumlarda tanımaya samimiyetine ve güvenilirliğine bakıyorum sürekli onları verdiği cevaplara kullandığı kelimelere göre gözlemliyorum sonra bu testlerden geçerse onu takip edip ekliyorum şu an ekledigim de sade iki tane insan var ve benim için gerçekten çok değerliler. Ve beni gerçekten tanıma fursatini da sadece onlara verdim ve kendimi onlarla olduğum gibi hissedebiliyorum ve davranabilityorum onlar da aynı şekilde bazen saçma sapan şeylere gülüp eğleniyoruz ya da gün içersinde bir sıkıntı varsa konuşup dertlesebiliyorum artık birbirimizi zamanla daha iyi tanıdığımız için o samimiyet oluştu tabi bu samimiyet zamanla oluşuyor bir anda olmuyor buxim onlarla kavgalarımiz bile saygılı ve seviyeli oluyor kavga edip küsüyoruz ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi tekrar dostluğumuz devam ediyor oyuzden de her konustugum insanı eklemiyorum ya da özelden konuşmuyorum yine bu samimiyeti güveni hissettiğim birisi olursa eklerim ne den eklemiyim
- +1 yıl
Ne anladın peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılM. me p. po erkekte p. nis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Göğüs kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılpopo amelıyatı
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 kadınlar modifiyeli araç gibi oldular artık doğan görünümlü şahin temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Berbat
- +1 yıl
😂😂