Selam arkadaslar, sevgilimle beraber olucsz haftaya ama ben bakireyim 27 yasindayim o cok yapmis ama ben hic yapmadim. Göruntuye cok önem veren biri, ben vajina ve kalça goruntumden emin degilim hani beyaz tenliyim ama o bolge esmer ve ozguvenim yok nasil yapicam? Koku için ne önerirsjniz ve again hic yaptirmadjm onu 1 gun once mi yaptiriyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Neden emin degilsin ayrica hazirlik olarak temizlik ve ic giyim onemlidir. Karsindaki kisiyi kiskirtmaya çalış
Ne biliyim igrenir mi acaba veya ya begenmezse
Vajina şeklinden mi cekiniyorsun neden igrensinki koku içinde krem kullanabilirsin
Rengini begenmez felan diye
Çok aşırı kararma yok ise temiz ve yapisida düzgünse sikinti cikmaz fizik yapin nasıl peki?
Gobegim var, peki agda yaptirinca goruntu problem plur mu
Agdayi bir gun oncesinden gece yapmalısın ama dikkatli yapmalisinki temiz görüntü oluşsun akinti vs yaşıyormusun
Agdaciya gitmeyi dusunuyorum, arada oluyor
Guzel fikir 1 gun öncesinden gidersin peki bilgiye sahipmisin onceden birseyler yasadin mi? Etkileme yöntemlerini biliyormusun
Hic bisey yasamadim bilmiyorum ki
Cinsel ve psikolojik egitim almis bir kisi olarak yardimci olmami istermisiniz?
Takip attim, cok isterim
Tamm
Yazdim ben sana
Bacım ciddi değilseniz yapma durmussun bu yasa kadar pişman olacağın bisey yaoma derim sonra ağlarsın burada beni bıraktı gitti simdi de kimse evlenmek istemiyo diyo çok gördüm burada bu tarz sorulari
Ciddiyiz canim haziranda nisanimiz var
Insallaj bi sorun çıkmaz o zaman hayırlı olsun
Bu kadar kasma kendini çok mu koyuluk var o bölgende
Çok degil ama var
Yani erkek için kötü bir görüntü olacak tiksindirecek veya soğutacak kadar bişi yok dimi
Yoook ama hani boyle bem beyaz degil
Çok sorun olacağını sanmıyorum ama ilk ilişkin biraz zor olur senin için vajina şeklin nasıl görünüyor koyuluk haricinde sarkma şekil bozukluğu var mı
Extra bişey yapman gerekmiyor genel bakımını yap kendini kasma işin zevkini cikar
Ya bilmiyorum igrenir diye korkuyorum
İgrenseydi birlikte olmak istemezdi hem erkekler o kadar dikkat etmez o ayrıntılara
Ama daha gormedi ve sevgilim cok dikkatli
Temizsen bakimliysan bı erkek çok fazla şey beklemez eğer sen aynada bakınca iyiyim diyosan oda sorun etmez keyfine bak
Ya evlenmwzswn heves uğruna mutsuz Olcan sonra kocana sakla kendini
Nasıl göründüğün bir önemi yok zatwm görünce nefesi bir tarafına kaçar rahat ol krkf
kılları al duşunu yap tamamdır tabi iç çamaşırı da seksi olmalı
Kendini kasma kararmalar senin elinde degil bunun icin terk edecekse etsin
ph değerini etkilediği için vajina temizliği için hijyenik ürünü 1 kez kullan sadece
Fikir vermemi ister misin
Abla takılma bunlara git takıl
İlişkiniz ne kadar oldu başlayalı?
Millet düğün tarihi belliyken bile tekmeyi vurabiliyor sen nişanım var ciddiyiz demişsin. Neyse 27 yaşında hatunsun senin bileceğin iş. Fakat hayatını böylesine derinden etkileyen bir şeyi yapiyorsan en kötü ihtimalleeri hesaba katarak hareket et. Mesela nişana dek bir problem çıkar da ayrılırsak ben ne yaparım diye sor kendine. Problem olmazsa git bekaretini ver
Kaymak gibi olsun renk önemli değil.
Cok düsunuyorsun rahat ol
Üzücü.
Abazan dır