Güncellemeler
+1 yıl
Yarın arkadaşımı göndereceğim ama sorun olur mu ki. Ya.
Arkadaşım masaj yaparken olaylar gelişti ve birlikte olduk , çok profesyonel gibiydi. Sizce bana bu özel yoksa herkesle yapıyor mudur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yalan söylediğin şurdan belli oluyor masörse erkektir, masöz ise kadındır
Kanka sen prosun belli çok gitmişsin. Ben hayatım da hiç gitmedim ilk kez arkadaşıma gittim.
Herkes ile yapıyordur
Bı haftalar da deneme yanılma yapcam. 3-4 kişi yollidam aralıklı olarak 1 haftada 2 kişi mesela bakalım yatacak mi. ? Bende ona göre hareket ederim. Ya duygusal olarak seks olur ya da duygusuz f*ck gibi seks olur ama sonuçta seks olur yani
Çok profesyonel gibiydi demişsin başkalarına vermese nasıl profesyonel olucsk ki?
Kanka illa ki yapmıştır , ama mesela sen 1 kişi ile 10 defa yaparsın.
Başkası kalkar 10 kişi ile 1 er defa yapar. 😂
O 10 kişi ile yapanin mutlak adı çıkar , sonra başka erkekler olduğu için alışkanlık yapar. . yani tam O*bu olur.
Bu kızım sevgilisi vardı 8-9 ay çıktılar o zaman olmuş olabilir.
Bakalım 5 kişi den kaçı ile yatacak ya da yatmayafsl
Sen bunu baya baya takip ediyon xd
Ya kanka ben bununla seks devam yani.
Ama iki şekilde olacak ;
1- duygulu seks
2- duygusuz seks ( f*ck )
Kız cidden sağlam kanka pembecik 😍
Hadi bakalım
Pembe ise bırakma 😂
Kanka ben bu kızı 3 yil olacak tanıyorum , ya kafai Şi"*. Keşke daha önce yapsaydım , yakın arkadaştık bununla ama o böyle gelene kadar ben hiç bişi demedim.
Gerci sevgilim de vardı bı domem de neyse.
İlk sensin emin olabilirsin
Taş gibi kız bide seks de baya baya iyi , öldürdü beni. Aklımdan geçen şu ki dedim ki bu kızı gelen geçen yapmıştır. Bu vücutla falan dedim.
Abi parayla yine yapmıştır diye düşündüm
Ikiniz de gay misiniz
Ne alaka la 🤣 kız arkadaşım kız 😂😂
Ben bildiğim kadarıyla kadınlara masöz erkeklere masör deniyor diye biliyorum ama
ne vbişimm nrmm
O kadar kolay verdiyse herkese böyledir
Ya zaten böyle yakın arkadaşım hani kanka falan filan hatta beraber film izlerdik battaniye altında.
İşte o kremleri falan sırtıma falan sürdü masaj yaptı bayağı da iyi yapıyor hani eskiden de yapardı ama böyle kremlerle falan daha farklı oluyor yağlarla , bütün vücudumu yaptı böyle Sonra işte bir anda böyle elini kalcama attiı falan , ben tabii bir şey diyeceğim de diyemiyorum falan çok huylandım orada bu defa iyice bildiğin o anal kısma doğru indi falan yaptım dur dedi dedim kanka ya g** ayağı gidiyoruz bir yerde neyse işte ondan sonra ön tarafa geçti artık penisimi falan da yapınca ipler orada koptu mastürbasyon yaptı işte biraz ondan sonra gerisi geldi bu kremlerle ben ona masaj yaptım Sonra gene tabii arada ilişki falan filan.
Ama tabii arkadaş olduğumuz için mi olaylar bu kadar kolay gelişti yoksa hep mi içinde böyle bir şeyler var herkese karşı bilmiyorum
Herkese karsi oyle
Bilmiyorum , zaten kızla f*ck gibi bişi olduk gerçi o da zevk alıyor bende.
Bakcam , bu hafta içi birilerini yollidam masaj ayağına , hatta 3-4 kişi bakalım 4 tane den biri ya da hepsiyle yapcak mi. Yapmazsa ona göre bakarım.
Sen bilirsin
Ya şimdi her şeyin bir raconu var anlatabiliyor muyum hani bunlarla yapmazsa derim ki demek ki bu kız herkesle yapmıyor , bu defa ne olur normal sevişelim ilişki yaşarım hani işin içinde bir duygu olur aşk sevk derler ya o şekilde.
Eğer bunlardan biriyle yaparsa ya da bir iki tanesi dördü bu defa ne olur bu kız herkes ne yapıyor ha ben o saatten sonra onu bırakır mıyım bırakmam ama f*ck gibi takılırım yani , duyku olmaz sadece seks olur, hayvan gibi de yaparım
Anladım sen bilirsin dedim o yuzden😄
Aynen
Mutlu son
Yok knka mekan öyle bı yer değil , burası profesyonel ciddi bir işletme. Mutlu son olan iğrenç yerler değil. Zaten o işletmelerde bok gibi masaj yapıyorlar. Asıl para seks den dönüyor.
Seviyorum musun kızı
Hayır, samimi bir arkadaşım sadece. Ama artık duygulu f*ck .
Eğer herkesle yapmıyorsa bu düzeyde severek yaparız
Ama herkesle yapıyorsa sadece f*ck gibi takilirim
Masör mü, masöz mü?
Masör, yağ , krem fakan vücudu guzellce yağlıyor. Sonra masaj
Masör erkek ama
Abi hkbhbhhbbhh masör yazınca bende erkek sandım xd
Ya karı karı bilmem be. Öyle terim. 🤣
@Uzaylİnsan yok kanka karı karı
o zaman masöz... hepsi öyle değil. kıyak bu sana özel