Cinsel Yaşam Libidosu düşük kadınla ilişki yaşar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Libidosu düşük kadınla ilişki yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Yaşardım evet 0 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aslaaa...Çok sıkar beni hemde çok. Kadın dediğin yatağa girdiğinde yatak tutuşacak adeta. Sarıldığında yakacak, öptüğümde eritecek, konuştuğunda azdıracak.Kadın bu olmalı... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sanki tat vermez tahrik ederek isteklerine olur ama istekli bir kadınla yapmanın keyfi ayrı olurdu 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seksüel aktivite için ihtiyaç duyulan hormonlar bazen hemen ilişki öncesinde salgılanırNeden yaşanmasın 0 0 Yorumla
Ykslbyr1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% +1 yıl Libidosunu yükselmek önemli bir hamle onu o hale getirmek kabiliyet 2 harekette yeterli 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşanmıyor ki iki knki gibi evde TV izliyorsun 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. benim ki yuksek oldugu icin uyumsuz oluruz ileride zaten sorun cikar hatta gozum baskasina kayabilir 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Libidosu yüksek biri olarak hayatımı zıt olduğum biri ile geçirmem zor olur, o yüzden hayır. 0 0 Yorumla
justhuzur Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kadinlarin cogu oyle zaten. Yasamam derim de mecbur kalicaz sanirim 0 0 Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Yaşanır herhalde erkeklere sormak lazım 1 1 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Çok zor sormayın hiç Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yukseltmekte bizim elimizde sonuçta neden olmasın 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet yaşarım yakın zamanda kudurur merwk etme 😉 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ölü gibi yatan ile ne işim olabilir ki. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşarım, libidosunu nasılsa ben yükseltirim :) 0 2 Yorumla Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg +1 yıl Oyle olmaz bro belki kiz lezdir bazilarinin yapisi boyle Yorumla yagmuuradam +1 yıl @Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg o zaman hiç çekilmez benden uzak olsun :) Yorumla
Thejuggers Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Olmaz yani ilişki yaşansada yürümez problem olur 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. libidosu yüksek biri yaşayamaz bir yerde kopar 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Olmaz benim yuksek sikinti olur. İstekli olmali. 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Yaşarım neden yaşamayayım ki 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Neden düşük 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kankalık? 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. O kolay yükseltilir 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Öyle misin yoksa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yaşardım evet
Aslaaa...
Çok sıkar beni hemde çok. Kadın dediğin yatağa girdiğinde yatak tutuşacak adeta. Sarıldığında yakacak, öptüğümde eritecek, konuştuğunda azdıracak.
Kadın bu olmalı...
Sanki tat vermez tahrik ederek isteklerine olur ama istekli bir kadınla yapmanın keyfi ayrı olurdu
Seksüel aktivite için ihtiyaç duyulan hormonlar bazen hemen ilişki öncesinde salgılanır
Neden yaşanmasın
Libidosunu yükselmek önemli bir hamle onu o hale getirmek kabiliyet 2 harekette yeterli
Yaşanmıyor ki iki knki gibi evde TV izliyorsun
benim ki yuksek oldugu icin uyumsuz oluruz ileride zaten sorun cikar hatta gozum baskasina kayabilir
Libidosu yüksek biri olarak hayatımı zıt olduğum biri ile geçirmem zor olur, o yüzden hayır.
Kadinlarin cogu oyle zaten. Yasamam derim de mecbur kalicaz sanirim
Yaşanır herhalde erkeklere sormak lazım
Çok zor sormayın hiç
Cinsellikten hoşlanmıyorum
Yukseltmekte bizim elimizde sonuçta neden olmasın
Evet yaşarım yakın zamanda kudurur merwk etme 😉
Tutku, heyecan önemli
ölü gibi yatan ile ne işim olabilir ki.
Yaşarım yükseltirim libidosunu
Yaşarım, libidosunu nasılsa ben yükseltirim :)
Oyle olmaz bro belki kiz lezdir bazilarinin yapisi boyle
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg o zaman hiç çekilmez benden uzak olsun :)
Düşün olmaz İnşallah diyelim
Olmaz yani ilişki yaşansada yürümez problem olur
libidosu yüksek biri yaşayamaz bir yerde kopar
Put gibi durursa zevk vermez
Olmaz benim yuksek sikinti olur. İstekli olmali.
zor olur hayat
@maalesefeylul
Tabiki. hem yükseltirim onu :)
İstemem ateşli garı severler
Yaşarım neden yaşamayayım ki
Ne kadar düşük ayda 1 mi?
hayır
hayır yaşamam
Neden düşük
Kankalık?
Yaşamam
evet bence en iyisi