bilemeyiz, genelde evde az olduğu için aldatırlar, bazen evdeki anlamasın diye daha da sıklaştırırlar. yani belli bir sayısı yok. benim en son 3 hafta önce oldu :/
artik iliskiye doydum der veya psikolojik kendimi yataga hazir hissetmiyorum der bahane bulur kadinlarda nasil bu gece olmaz basim agriyor diyorsa bahane cok
Erkekler Ne Diyor
bilemeyiz, genelde evde az olduğu için aldatırlar, bazen evdeki anlamasın diye daha da sıklaştırırlar. yani belli bir sayısı yok. benim en son 3 hafta önce oldu :/
Süresi yok esine hissettirmeden vakit bulduğunca gider. Çok giderse esi hisseder az giderse sevgilisi miz miz olur orta yolu bulur bi sekilde
esini aldatan erkek daha taze bir kadin bulduysa devamli ona gider esini neden istesin ki
Ama anlamasın diye
artik iliskiye doydum der veya psikolojik kendimi yataga hazir hissetmiyorum der bahane bulur kadinlarda nasil bu gece olmaz basim agriyor diyorsa bahane cok
Bu son sınırı yok bu olayın haftada hiç de olmuyor bir yer her gün 2 kere de olabilir
Hafta da 3. İkişer kez. Gün aşırı olabilir yani.
o fark etmez ki yani gündüz onun yanına gider akiam gelir senle de olur her gün olabilir
Yakalanmamak İçin şüphelenmemesi için her gün bile isteyen var
fark ettirmek istemeyen erkek eşi her istediğinde birlikte olabilecek çözümü de bulur.
Hergun isterdim ama hergun red edilirdim. İşte o da artık ayda 1 kez kabul ederdi
Bende aldatıyorum ama eşimle birleşme yapmıyorum haftada bir belki canım isterse yapıyorum oda çok nadir
4 gün eşimle 3 gün diğerleriyle
Nerden bilebiliriz bunu
Hergun. Evdeki ihmal edilmez
😂😂 mantıklı soru gibi geldi
Bu erkeğe göre değişir
Libidosuns bağlı.
Seninki kaç gün?
İstatistik yok
Değişir ki
Libidosuna bağlı
Eşi de istekliyse haftada 1-2 olabilir.
Çok az